Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Last edited by v_tin; 29.12.2021, 15:43.
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ПП и понеже много се спекулира кой от какво го е страх да кажа моята позиция - аз съм на 45г , ваксинирах се с ясното съзнание, че тази ваксина е набързо скалъпена с всички произтичащи от това рискове, НО с възможност да се намали % тежки случаи и заразявания.ПОЕХ ТОЗИ РИСК и аз и близките ми пълнолетни хора. Ваксинирах се и препоръчах на всичките си приятели да го направят, за да мине по-бързо тази гнус и ДА НЕ СЕ НАЛАГА да си правим експерименти с децата, защото нас на 40+ няма какво да ни объркат повече след химията и боклуците които сме поели в този индустриализиран изкуствен свят.
Уви хора като песимиста и компания уж рационални ме изумяват с паническия си ужас от иглата. Ето казвам ви - аз се ваксинирах, за да не стигаме до децата... уви страхът на хора на 40+ ще направи така, че всичко да стане задължително, което НЕ Е ОК.
Нататък, не проумявам как може да имаш такива илюзии ?! Тва за първи път го пусна Фонюо нископлатений....Твоята ваксинация и на възрастните НЯМА никакво отношение към ваксинацията на децата. Детската ваксинация е планирана още от ДЕН 1 на ''пандемията''. Задължителната също ! Просто има етапи през които трябва да се мине - доброволна, да се покаже на ОФИЦИАЛНИ документи, че ползата надминава вредите и т.н. и чак тогава се пуска детската ваксина. За задължителното ваксиниране е същата история. Първо минават поддалите се на маркетинга, после принудените покрай работа и пътуване и накрая се опаткват останалите 10-20% задължително. Винаги има ''ДОБРИ'' поводи и оправдания....Ако няма такива се произвеждат....
Без да вкарвам никакви конспирации поглеждайки прагматично това е чудесен бизнес на държавно и световно ниво. Всичко е планирано как да се случи. Точните хора са назначени / например Кире Харвардо/ и т.н. Гарантиран бизнес с чудесни финансови резултати...., монопол, прецакана конкуренция / не пускат Китай , Русия и въобще никой друг/, задължително потребление.... Наистина не може да се направи по-лесен и сгоден бизнес с ОГРОМНИ печалби. Гледа ли резултатите за тримесечието ? По 70-80% профит при огромни разходи за рисърч, бонуси, маркетинг и т.н. Това означава , че надценката им е спрямо производствените разходи поне 50 пъти.
Няколко пъти се заричам да престана да пиша в тази тема / за мен е ясна като слънчев ден/ , но наглите коментари на нископлатените ме провокират да подновя. Накрая ще си изтрия профила от форума или ще го дам на Купата :–))))Last edited by pesimist4o na kvadrat; 29.12.2021, 15:25.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Костадинов от ”Възраждане” се закани да нахлуе в парламента
Костадин Костадинов-лидер на ”Възраждане”
”Милиони левове бяха похарчени, за да се правят ненужни и безполезни тестове на децата ни, като условие за получаване на достъп до образование, което иначе е задължително по закон. Общият брой на положителните проби се оказа точно 0,0002%.
Няма смисъл от повече излишни приказки
Казали сме всичко, което има да се казва - време е да се действа. В този ред на мисли 12 януари ми се струва добра дата за началото на нашето възмездие над престъпниците."
Това публикува лидерът на ПП "Възраждане" във своя Facebook профил.
Припомняме, че той предупреди останалите партии, че може да нахлуе в Народното събрание с привърженици на партията, ако зелените сертификати не бъдат премахнати.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Обади се на ямболската секция на копейкин
На Костадинов не съм му фен, но в случая има припокриване на интереси.
Бих подкрепил всеки, който е срещу тази лудост.
Идва ред на децата ни и трябва да има реакция.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Vaccine Injured Pilot Steps Forward - US Freedom Flyers
https://tv.gab.com/channel/redpill78...4995f71fe23509
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеНа 12 януари ще има протести, с чесане по клавиатурата няма да стане. Нека излезем и заявим волята си!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Бертрам, изглеждаше доста по-здравомислещ, преди да друснеш разсъжденията за връзката между процент ваксинирани възрастни и деца. Севсем обратна е. Щом са налъгали възрастните /като теб/, под ножа и децата.
https://news.bg/disasters/mnogo-stra...-covid-19.html
Интересно ми е такива като теб, ще излезете ли на протест, срещу ваксинирането на децата?????????
А иначе корените за недоверието във ваксините, според мен, се крият в Чернобил. И 30-те години кражби, по време на т.н. "преход". Рагледай и картата на ваксинираните страни. засегнати от Чернобил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Препоръките да изолираме уязвимите и възрастните?
Спря ли да виждаш възрастните си родители или баби и дядовци, ограничи ли срещите с тях и с внуците им - примерно.
Щото това беше водещото в декларацията с мерки за справяне с пандемията, доколкото я прочетох по диагонал.
- 1 like
Коментар
-
Колеги, губите време и енергия нахалост с полезните и-ти на Новото Нормално.
Правилният подход е като в това клипче, като към индивиди със специални потребности.
https://tv.gab.com/channel/redvoicem...7e1d72fb650a17
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
При средно заразени 10 000 на ден , средно починали 10 на ден. Верно потресаващо .
Тъй като имаме лаг починалите ще че скочат на 30 на ден ,защото преди 15 дни заразените са около 3000 на ден.
Кво викаш у форумите надежна информация. А Киро брейка кво казва.
След като си ударил бустера е туитнал следното:
Double vaxxed. Janssen fuelled, Moderna boosted. Hey Omicron hit me with your wet snot
За съжаление Инфаркта от бустера е изправерил Омикрона
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не знам на кой казвате ковид сектанти, но като изключим шарените постове на барби останалите, които смятаме, че ваксините не са геноцид не се вживяваме особено с разни жълтини.
от друга страна противниците на ваксините бълват постоянен поток хибридки, които чак не ми го побира акъла как имат търпение да прочетат, а камо ли да препращат насам.
няколко участника във форума, които считах за рационални хора направо ме изумяват с представянето си в темата.
и понеже не спира да се спекулира и да бълват щуротии ви казвам - бройте само некролозите и си правете статистика с годините преди ковид да се появи. и сега и тогава това ни е здравеопазването - даже в момента се наливат там доста повече пари отколкото преди 5г, но айде да кажем, че е едно и също дередже.. та бройте починалите и не се връзвайте на крайности.
като казвам крайности визирам и тези, които са от страната на феновете на ваксините и там има лудории, но нищо не може да бие хибридните тъпни, които се бълват от страна на противниците на ваксините.
ПП и понеже много се спекулира кой от какво го е страх да кажа моята позиция - аз съм на 45г , ваксинирах се с ясното съзнание, че тази ваксина е набързо скалъпена с всички произтичащи от това рискове, НО с възможност да се намали % тежки случаи и заразявания.ПОЕХ ТОЗИ РИСК и аз и близките ми пълнолетни хора. Ваксинирах се и препоръчах на всичките си приятели да го направят, за да мине по-бързо тази гнус и ДА НЕ СЕ НАЛАГА да си правим експерименти с децата, защото нас на 40+ няма какво да ни объркат повече след химията и боклуците които сме поели в този индустриализиран изкуствен свят.
Уви хора като песимиста и компания уж рационални ме изумяват с паническия си ужас от иглата. Ето казвам ви - аз се ваксинирах, за да не стигаме до децата... уви страхът на хора на 40+ ще направи така, че всичко да стане задължително, което НЕ Е ОК.
https://news.bg/disasters/mnogo-stra...-covid-19.html
Интересно ми е такива като теб, ще излезете ли на протест, срещу ваксинирането на децата?????????
А иначе корените за недоверието във ваксините, според мен, се крият в Чернобил. И 30-те години кражби, по време на т.н. "преход". Рагледай и картата на ваксинираните страни. засегнати от Чернобил.Last edited by SKP; 29.12.2021, 12:09.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Я виж как спасяват факсините на запад.
За повече инфо https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/#
excess mortality 15-44 години
500 ПОВЕЧЕ ДЕЦА ПОЧИНАЛИ
5000 - на млада възраст
20-30к - средна пред пенсионна
Това всичко ПОВЕЧЕ от 2020 - ака 90% следствие от факсините дори и да няма НИКАКЪВ ефект от тях, па вие твърдите че има = ПОВЕЧЕ СА ПОЧИНАЛИ ОТ ФАКСИНАТАLast edited by bota156; 29.12.2021, 11:35.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Кои препоръки по конкретно или само така си пишеш, за спорта...?
Спря ли да виждаш възрастните си родители или баби и дядовци, ограничи ли срещите с тях и с внуците им - примерно.
Щото това беше водещото в декларацията с мерки за справяне с пандемията, доколкото я прочетох по диагонал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеКовид сектантите съвсем изтрещяха
от друга страна противниците на ваксините бълват постоянен поток хибридки, които чак не ми го побира акъла как имат търпение да прочетат, а камо ли да препращат насам.
няколко участника във форума, които считах за рационални хора направо ме изумяват с представянето си в темата.
и понеже не спира да се спекулира и да бълват щуротии ви казвам - бройте само некролозите и си правете статистика с годините преди ковид да се появи. и сега и тогава това ни е здравеопазването - даже в момента се наливат там доста повече пари отколкото преди 5г, но айде да кажем, че е едно и също дередже.. та бройте починалите и не се връзвайте на крайности.
като казвам крайности визирам и тези, които са от страната на феновете на ваксините и там има лудории, но нищо не може да бие хибридните тъпни, които се бълват от страна на противниците на ваксините.
Last edited by bertram; 29.12.2021, 11:08.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар