IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Председателят на ЕП умря.
    Лека му пръст !
    пп Починал е от силна реакция на имунната система (причинена от ваксината )....
    Няма да коментирам новината - лека му пръст на човека: https://www.investor.bg/evropa/334/a...sasoli-343381/

    Само ще припомня поговорката, че "каквото повикало, такова се обадило" - https://www.europarl.europa.eu/news/...gs-were-before
    "Дейвид Сасоли призова лидерите на ЕС да продължат общия подход към ваксините срещу Covid-19 в реч пред Европейския съвет." - и като следствие - "Престоят се е наложил поради сериозно усложнение, дължащо се на нарушена функция на имунната система".

    А сега по темата за насилствената ваксинация с генетично модифициращ боклук, причиняващ огромно количество увреждания на хората и за сметка на това не носещ абсолютно никаква полза за доброволно участващите в експеримента вярващи в модерната "наука" граждани: https://www.nxtmine.com/news/article...d-moon-rising/

    Вместо цитат просто ще пусна няколко картинки от публикацията:












    Last edited by vgc; 11.01.2022, 10:38.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      пп Починал е от силна реакция на имунната система (причинена от ваксината )....

      Това спекулация ли е или измишльотина? Единственото известно със сигурност е че четири месеца е влачил пневмония.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

        Кой ще го организира ? Аз съм скептичен , докторите са в играта , журналистите също . А ще трябват свидетели , ключови ...

        https://rumble.com/vrvbgd--pcr-..html

        Вече текат съдебни процеси в Международния съд в Хага, в немски и американски федерални съдилища, екип от хиляди юристи и медицински специалисти от цял свят са подали колективни искове срещу Фондации Гейтс и Рокфелер, Фаучи, Пфайзер, Модерна и пр. за престъпления срещу човечеството. Самият факт, че Кил Гейтс обяви преди 2 седмици че 2022 ще бъде край на пландемията, а онзи терорист убиец на невинни етиопци ГЕЙбресус призова отчаяно до юли 2022 да набодат 70% от света, което няма как да се изпълни, показва че мачът се обърна

        Коментар


        • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Председателят на ЕП умря.
          Лека му пръст !
          пп Починал е от силна реакция на имунната система (причинена от ваксината )....
          Ама как така? Не може да бъде ...
          Това е бустер към по добрите места
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

          Коментар


          • Ето що мрат ората. Аз само в Пирогов не съм лежал - не можах да изчакам чакането . А имам рода хирург дето работи там

            Мила родна картинка...
            Започвам това с обяснението, че никога досега не съм стъпвала в болница, извън тази, в която работят родителите ми (Слава Богу); и извън една-две ситуации, в които съм придружавала близки при конкретен лекар.
            Не бях влизала в Пирогов до тази вечер, когато моя приятелка си натрошава ръката брутално и аз се озовавам с нея като придружител в Спешното.
            Няма да разсъждавам по темата здравеопазване и тн, ще изредя само фактите.
            Хоспитализацията отне 4 часа, като придружителите бяхме двама. Ако всичко вършеше един човек времевата рекапитулация щеше да е друга.
            Та... В травматологията се пуши (казвам го като страстен пушач). А под пуши се - имам предвид, че смрадта на цигари и кълбета дим се носят навсякъде. Ако си астматик - избираш да си ходиш потрошен или да си хриптиш. Но, всичко е 6.
            Влизаме в кабинет 108. Съобщават, че костта е натрошена много сериозно, между рамото и лакътната става. Лечението е операция, казва докторът. И продължава: иначе последиците могат да бъдат много опасни, включително и ръката да стане неизползваема. "Добре, разбира се" - е отговорът на моята приятелка (която ако реши, ще се обозначи сама коя е). Докторът казва: Касата покрива операцията, обаче всъщност покрива само гипс. Може и операцята, но консумативът (пирон с цена 2500 лева) е изцяло за ваша сметка. Ние препоръчваме това, иначе ви казах последствията може да са много опасни, но решението си е ваше...
            Решението е очевидно. "Ами тогава ще ви хоспитализираме - сега след като сме ви направили един рентген, ще ви направим шина У-образна, пак ще ви снимаме и после вече всичко останало". Дотук добре, казвам си аз. Но, всъщност всичко започва оттук.
            От кабинет 108 отиваме пред рентгена - кабинет 131. Къде е той, питам аз. "Еми, рентгенът е това". "Добре, де - къде е рентгенът?", пак питам с леко повишаваща се интонация. "Е, НЕ СТЕ ЛИ ИДВАЛИ ТУК?! НЕ ЗНАТЕ ЛИ КЪДЕ Е?!" .... Не, Слава Богу - отговарям, а потрошената другарка утонява виейки къде да идем. Болкоуспокояващо все още не е получила. Няма да получи и до 23.30 ч.
            Както и да е - тръгваме към рентгена. За целта се придвижваме с количка. Количка първоначално няма, после се оказва, че има - ама срещу ангажимент към санитаря да почерпим. Почерпихме - с 20 кинта.
            Влизаме в рентгена. Възрастна дама пита рентгеноложката къде да отиде: В кабинет еди-си-кой. Дамата пита къде се намира: "ГОСПОЖО, КОЛКОТО И ПЪТИ ДА МЕ ПИТАТЕ, ВСЕ ТОВА ЩЕ ВИ ОТГОВАРЯМ" ... и пак съобщава номер на кабинет. Жената тотално объркана си тръгва, рентгеноложката заключва: "Ейййй, аман от идиоти".
            Събличаме се с пострадалата. Рентгеноложката вика: "Абе, що ще й снимаме шията?!" Аз: Не е шия, шина има написано. "Ааааа, не - шия, шия пише". После леко се замисля и казва: А, добре че казА, верно е шина. СпЕстихме.
            Оказва се, че няма кой да я сваля от масата за рентген. Свалям я. Тя вие. Болкоуспокояващо още няма.
            Връщаме се пред кабинет 108. И зачакваме за кардиограма, кръв и тн. Чакаме 20, 30 мин... Отивам да пуша. Пред Пирогов млад пиян ром бие гаджето си. Влизат вътре. И скандалът продължава пред кабинет 108. Има полиция, полицията само минава покрай тях и не им обръща внимание, нищо че вдигат болницата на главата си.
            Все така чакаме пред кабинет 108. Забравили са ни. Сещат се за нас, когато на 45-та минута почти захапвам доктора за врата. Влизаме. Събличам я, тя пищи, ръката се чува как хрущи въпреки обездвижването. Тя плаче, те викат - айде, айде - ще издържиш. Трябва да легне за кардиограмата, не е ясно това как ще се случи. "Поне хартиен чаршаф можете ли да ми дадете" - пита тя санитарката. "Еми - може", казва тя троснато. И зачакваме хартиен чаршаф. Не може да легне. викам лекар, той идва одосаден, и казва - че тя шината в тая ситуация не може да обездвижи (нищо че предходен негов колега каза, че може и така да си се лекува, ама по-добре операция). С много усилия стигаме до кардиограма и кръв. Контузената вие от болка. Болкоуспокояващо - все така няма.
            В крайна сметка отиваме отново до рентгена. Чакаме отново, дълго. Няма други хора в тоя момент. Но пък нямаше и рентгенолог. Отново отивам да пуша. Нови се бият. Полицията я няма.
            Вече сме минали регистратура и всичко останало - качваме се на етаж 8 за прием. Посреща ни санитар. Какво да правим - питам аз. "Стоите", гласи лаконичният му отговор. Стоим. Стоим. Стоим. В момента, в който става ясно, че ще "ползва" ВИП-стая срещу 100 лева на нощ, настава оживление и веднага е настанена.
            Във ВИП-стаята: кенефът е мръсен, тоалетна хартия си я заредихме сами (окача се после, че имало някаква), няма и сапун. Ама пък е ВИП, кво...
            Влиза сестрата. Носи спринцовка. "Обезболяващо ли е това?". Не. А какво е, антибиотик? - пита жената със счупеното крило. "Не". "А какво е?!"... "Ама вие много въпроси задавате!! Имате ли алергии?" "Е, как да не задавам - нали е за мен? Какво е". "Няма да ви го бия!!! Само ще ви тествам за алергии". Така и не казва за какво става дума, обаче. Очевидно зорко пазена тайна.
            Обясняваме, че още не е пила болкоуспокоително. Щяла да донесе. След малко. В крайна сметка донесе.
            Часът вече е 11.30. Как се регулира това легло, питам плахо. "От стрелките!!!!" - отвръща сестрата. Не работят - отговарям. "Е, то е лесно - какво искате сега?! Натискате си ги", "АМА НЕ РАБОТЯТ" - повишавам тон. "САНИТАРЯТ ПИТАЙТЕ, МОЖЕ ДА НЕ Е ВКЛЮЧЕНО В ТОКА". В крайна сметка става ясно, че стрелките, намиращи се до главата на лежащо болният по мистериозни причини не работят и трябва да СТАНЕ, да иде до частта на леглото, където са краката му и оттам да регулира.
            По чаршафа има косми. И не е точно чаршаф. Ама нищо. ВИП е. За 100 кинта.
            Заредихме тоалетна хартия, мокри кърпички. И аз си тръгнах.
            П.П. Наложи се да подпиша моята приятелка в някакви формуляри, което бе посрещнато с клето вайкане от сестрата долу в травматологията. После прочетох формулярите - оказа се, че има форма, която предполага, че пациентът може и да не е в състояние да се подпише, но да е в съзнание. Очевидно няма нужда да се чете обаче задълбочено.
            П.П2. На въпрос - какво означава ВИП-стая, при положение, че един сапун няма, отговорът беше "Ами така се води, защото може да има човек при вас"...
            П.П.П. На всевъзможни въпроси от наша страна, отговорът беше все един и същи: "Абе, това са някакви глупости, дето ги иска касата".
            И пореден послепис: Всички говорят на "Ти". И започват да викат, ако имаш наглостта да попиташ нещо.
            Казусът е тежко счупена ръка. Тежко счупена, но все пак ръка. И за 4-часов воаяж из "Пирогов" бяхме нужни двама души. Това е държава, в която дори ръката ако си счупиш не е препоръчително да си сам, когато ще се изправяш срещу системата на здравеопазването. И да - не се сблъскваш с него, а направо си СРЕЩУ него.
            Просто не мога да си представя как оживява човек над 70 години например, който трябва да мине всичко това сам...

            Гари Димитров
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

            Коментар


            • Председателят на ЕП умря.
              Лека му пръст !
              пп Починал е от силна реакция на имунната система (причинена от ваксината )....

              Коментар


              • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

                Неясен е този натиск за ваксинация, след като официално е обявено, че векторните ваксини имат 0% защита срещу Омикрон, а РНК ваксините имат 30% защита. Бустерът вдигал до 75% защитата. Щели да пуснат ваксина срещу Омикрон до няколко месеца. Ако досега не си се ваксинирал и няма как да си сложиш бустер, какъв е смисълът да се ваксинираш, като целият процес до бустер трае 4 месеца и се водиш в още по-рискова зона през това време? Малоумна работа. Да се чуди човек - за люцерна ли става въпрос, за прасета ли или как Мадона гази оборска тор.
                а мен ме мъчи въпроса, кога на хората ще им светне, че са морски свинчета едновременно в биологическа и политическа лаборатория
                една много голяма част няма да се усетят, но аз на другите залагам надежда
                препоръка е

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

                  Само като прочетох "уплашени от Омикрон" и ми стана ясно каква е статията.

                  То обявиха публично, че две дози не пазят от Омикрон, тия блудни синове разкаяни рискуват затвор, за да си ги сложат ...

                  Ама свят широк де ... след като аз имам ваксинирани с две дози, които съжаляват, че са се хванали на хорото, защото пък да няма такива, които съжаляват, че не са ...
                  Неясен е този натиск за ваксинация, след като официално е обявено, че векторните ваксини имат 0% защита срещу Омикрон, а РНК ваксините имат 30% защита. Бустерът вдигал до 75% защитата. Щели да пуснат ваксина срещу Омикрон до няколко месеца. Ако досега не си се ваксинирал и няма как да си сложиш бустер, какъв е смисълът да се ваксинираш, като целият процес до бустер трае 4 месеца и се водиш в още по-рискова зона през това време? Малоумна работа. Да се чуди човек - за люцерна ли става въпрос, за прасета ли или как Мадона гази оборска тор.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
                    Барбарон, похвално е, че си забелязал, че Fantasy е мислещ човек .. . Но отчитам и други - старт, балониада, тъпича (които рядко се включват, но си личат, че са умни момчета )....
                    В този ред на мисли по-напред в темата приложи интегрално смятане(което много ми хареса и дори те допълних леко) за оценка смъртността по време на различните вълни

                    На база това, което Фентъзи е преценил, че ще използва за оценка на смъртността, виждам си съгласен, че примерно при 100% увеличение на умрелите и 500% увеличение на заразените съответната вълна има по-малка смъртност от предходната.
                    Интересно ми е как това 100% увеличение на умрелите се вписва в интегралния подход избран от теб и в съответствие с по-горната формула- смъртността намалява или се увеличава?
                    Благодаря ти за тази реплика Да, умни момчета сте, но рядко се включвате и оставяте нискочели дебеловрати шкембести да си дрънкат ежеминутно глупостите
                    Аз съм прагматик със солидни теоретически фундаменти, затова не си губя времето в безполезни дефиниции за смъртност (каквито се излюпиха напоследък безброй), затова само търся графични и таблични демонстрации на трайни закономерности, позволяващи да се погледне малко в бъдещото развитие на тази пандемия.

                    Коментар


                    • всеки лекар има пинкод
                      който се въвежда в регистъра на НЗОК на 3 стъпки
                      Ако лицeто признае, че е с фалшив сертификат, трябва да посочи кой лекар е издал документите
                      Какъв е тоя "регистър" , в който не се знае КОЙ С ПИНКОД на три стъпки въвежда данни ?
                      И да трябва "лицето" да го посочва...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
                        Ботов, ти си духовен нещастник.
                        BTW, как вървят плановите операции, че преди година и половина бе оревал орталъка от ника ми...
                        ваксаните малоумници тръгнали да обиждат умните че са бездуховни !?!?!!?
                        ха ха ха - направи ми деня, такава духовна чикия скоро НИКОЙ не ми е правил
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                        Коментар


                        • Още нещо - всяко опиянение, в един момент престава. После се изтрезнява, да, има махмурлук, но той е здравословен. Човечеството неминуемо ще изтрезнее и ще зададе въпросите си. По-добре рано, отколкото късно.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение


                            Време е да обявят амнистия

                            А поне бустерче за разкайващите се не може ли? Докато излизат подобни зарибяващи статии предназначени за пълни олигофрени, шансът да се ваксинирам е нулев. По ме притеснява че скоро ще трябва да ъпдейтвам сертификата, а мизата вместо да пада расте.
                            е, кво му е на бустерчето.
                            нали и то е ваксина /да се чете експериментален продукт/

                            ама как па точно омикроня им взе акъла на тия покаяли се грешници, а
                            препоръка е

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

                              Кой ще го организира ? Аз съм скептичен , докторите са в играта , журналистите също . А ще трябват свидетели , ключови ...
                              Ще го организират здравите сили. Не всички доктори са в играта, има почтени съдии, има много повече здрави сили, отколкото си мислим.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                                Скоро ще има нов Нюрнбергски процес за престъпления срещу човечеството.
                                Кой ще го организира ? Аз съм скептичен , докторите са в играта , журналистите също . А ще трябват свидетели , ключови ...

                                Коментар

                                Working...
                                X