IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
    От 01.01.22 до днес са починали 3 755 човека с ковид у френско.
    За същото време в България са починали 1 312 човека - близо три пъти по-малко.
    Що така бе, Барби?
    Смехурко, сигурен съм че разбираш безсмислието на тази твоя реплика
    и съзнаваш, че не можеш да сравняваш две държави по абсолютни стойностти
    А ако не разбираш - ти наистина си безнадежден индивид от времето на кълдъръмите

Така че запази безсмисленото ти сравнение за селската кръчма,
    а за мислещите все още българи е от значение следното:

От 1/1/2022 до днес
    • в неваксинирана България са починали 191 човека / 1 М
    • във ваксинирана Франция са починали 57 човека / 1 М
    Още по-страшно е ако се разшири интервала на наблюдение, напр. от 25/11/2021 до днес
    и ти сигурно ще ни го покажеш

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
      Дайте някакъв коментар за това което се случва в АФРИКА! Все пак това е втория по големина континент и там живеят 1.3 милиарда души.
      Ми толко им акъла, от де да знаят че има вируси. Накарай Барби да им пусне една смъртоносна таблица та да ги вкара в правия път.
      Като казах таблица само да си оправи цифричките, щот излиза, че с напредването на културното ваксане смъртността се увеличава цели 6 пъти.

Коментар

• Дайте някакъв коментар за това което се случва в АФРИКА! Все пак това е втория по големина континент и там живеят 1.3 милиарда души.

Коментар

• Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнение

Може би най-важната новина, която и не е изненада - резултат от "ще ви направя живота труден". Още първия абзац казва много. Криза се бори с доверие, такова доверия имаше в началото и в България. Но после кризата стана удобна за най-различни цели. Та така.

https://www.investor.bg/analizi/91/a...-sriva-343889/
          Тоя да не би мъжът му да го е зарязал та е толко вкиснал

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

.
            Наближава момента, в който българите ще осъзнаят вредата,
            която са нанесли антиваксърите мангъропитеци,
            както и вредата от мисирките в българските средства за дезинформация.

https://www.worldometers.info/corona.../#weekly_table
            Наближава момента в който българите ще осъзнаят че файзер идиотите ги убиват с тия експериментални буламачи и ще почне як бой на всички барабонковци...Малцинството да мълчи щото боя му е гарантиран

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Хубаво разбрахме ви.... ваксините не действат... ОК... какво правим?! Вие и маски и други мерки не искате?! Как смятате да се борим с това нещо?!

Аз не съм съгласен да му "легнем" и да чакаме, защото то няма да се "спре" само с "добри пожелания". Имаме два варианта, ваксини или други мерки... ако искаме някога да си върнем "стария живот"..... иначе започваме "нов живот", живот който няма нищо общо със стария, живот при който, тези които не се пазят или по някаква причина са в рискова среда, постепенно ще оредяват, лекарската и учителската професия ще станат нежелани, а голям процент от населението ще станат гробари. Това ли бъдеще искате за вас и за вашите деца, защото игнорирането на вируса ще ни доведе до там. Освен ако не стане някое чудо "вируса сам да си отиде". Но да разчитаме на "чудо" е мисля доста наивно.

Вече започва световна икономическа криза, отчасти провокирана и "подкрепена" от вируса, тази криза само ще се задълбочи. Тази криза ще бъде дважди по-силна в държави игнориращи вируса. Ние няма да сме някакъв "остров на нормалността", точно обратното ще бъдем територия която всеки ще отбягва.

Вълните започнаха да се прескачат една през друга, Омикрон дори не изчака Делта да си отиде... веднага ни "започна".

Миналата година е втора по смъртност за цялата ни история, имаме с около 40 000 човека надсмъртност. Това не е малко и изобщо не може да се обясни с някаква психологическа "истерия", не това не е никаква "истерия", това си е война, която за съжаление до момента губим.

Тепърва ще страдаме от последиците от "измисления вирус", дори вируса да си отиде още утре.

Аз вече познавам, човек който си отиде заради последиците от Ковид, който преболедува миналата година.... т.е. човека изкара 1 година след като оцеля след Ковид. Този човек не беше същия след като изкара относително тежък Ковид (в болница, без да са го интубирали). Вярваше си че ще се възстанови, (всички го вярвахме) . Но не... отиде си внезапно... малко след нова година, не от Ковид, а от последиците, които все още продължаваше да "долекува". (човека не е антиваксър, тогава все още нямаше ваксини).

Така ли ще си отиваме "на случаен принцип", това ли е "великото решение".... и който оцелее.

Аз знам той защо се зарази, свързано е с работата му... хората ще започнат да избягват определени професии, не се лъжете, никой не е чак такъв "герой" всеки ден да се бори с този вирус, а другите да му викат и плюят в лицето "нЕма такъв виРОз" .... и други подобни глупости. Наричат ги с всякакви епитети, а това са герои, всички тези хора са герои. Всички които се борят с вируса в момента, но за съжаление обществото вместо да ги подкрепя, крещи и излива цялата си злоба върху тях. Наричат ги какви ли не, все едно лекарите са виновни, с какво са виновни?! (Били им дали пари да участват в "световната конспирация" ). Това е толкова долна и гнусна лъжа, че нямам думи.

Радвам се че не съм лекар, защото нямаше да търпя и 5 минути цялата тази помия да ми се излива на главата и да продължавам да спасявам ненормалници.... да се оправят сами.
              Крайно време е да спреш да гледаш телевизия и особено новини.Вместо да четеш глупости из нета по добре е да се замислиш ти имаш ли някаква власт над живота и смъртта...и бъдещето.Налегнали са те много черни мисли и се вкарваш в много лош филм съсипваш си психиката.Какво ще е бъдещето предстои да видим...Помия се излива не само върху лекарите а и върху много други съсловия....Единствената мярка която дава някакъв резултат е локдауна...Ваксините и зеленият сертификат са пълен ташак пълен...Една шепа нахалници решили да ме ваксинират на сила.Ми няма да стане.Тая работа ще свърши с трибунал накрая..Живей си живота и не се страхувай от смъртта...Младостта си отива и няма какво да сториш срещу това така е и със смъртта...Аз лично не разбирам тоя животински неистов страх от нещо което ти е гарантирано рано или късно..

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Защото са 10 пъти повече? И защото в момента във Франция е на пик вълната, а у нас тепърва ще катери?
                Мани ги малоумниците, те могат да изкарат и смъртността от инфаркти по-голяма във Франция отколкото в България. По тяхната логика в Китай и Индия е най-висока смъртността от инфаркти, щото имат най-голямо население.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Защото са 10 пъти повече? И защото в момента във Франция е на пик вълната, а у нас тепърва ще катери?
                  Ние сме в о-микрон вълната от 29.12.2021 г.
                  Вчера сутринта постнах нашата графика. Ако имаш желание, върни се във вчерашните постове към 09:00-10:00 ч. и я виж. Нямам сега време да я поствам наново.
                  3755 повече ли е от 1312? Да.
                  Французите ваксинирани ли са на 3/4 с две дози? Да.
                  Значи "ваксините" не стават за нищо и у френско са починали повече хора с ковид отколкото у нас за 18 дни. Точка.
                  В гробищата не пише "Този Процент почина на .....", а пише "Лицето Х почина на ....."
                  Last edited by Kildirim_Bei; 18.01.2022, 14:00.
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• https://ourworldindata.org/grapher/c...EN~GBR~USA~SRB

понеже много се спекулира запад-изток

съм ви добавил запад-изток-север-юг + сърбите, че много фенове на тениса тук.

да се сравним къде сме.

Това при положение, че при нас ваксини имаше много и от рано.

изводите си да си ги прави всеки сам за себе си.
                    Last edited by bertram; 18.01.2022, 13:41.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

У френско от 01.01.22 до днес са починали 3 755 човека с ковид.
                      За същото време в България са починали 1 312 човека.
                      Що така бе, Барби?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

От 01.01.22 до днес са починали 3 755 човека с ковид у френско.
                        За същото време в България са починали 1 312 човека - близо три пъти по-малко.

Що така бе, Барби?

P.S. Барби, с моите таблици мога да интегрирам смъртности, заразени и т.н. за къвто си искам период от 13.11.2021 насам. Ако имаш нужда от помощ за нещо с интегралите, обаждай се тук в дискусията

Click image for larger version

Name:	integral-image.jpg
Views:	1
Size:	23.8 КБ
ID:	3857666
                        Last edited by Kildirim_Bei; 18.01.2022, 13:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                          Баце, член 143 - "Всеки депутат може да внася предложения за разглеждане"...кой го е внесъл - някаква си елзаска тетка, член на льопенската партия...
                          Споко и тук ще се размърдат в момента в който им звъннат зад океана. А там вече върховният им съд ОТМЕНИ задължителната ваксинация на Байдън включително вече и за OSHA. Подробности тук: https://brownstone.org/articles/thre...ccine-mandate/

п.п. По същото време гръцкото еврейче се обясняваше като ученичка пред класен по медиите, след като вече усети от къде задухва вятъра: https://twitter.com/TracyK2017/statu...31893562138629
                          Last edited by vgc; 18.01.2022, 13:37.

Коментар

• .

Last edited by barbaron; 18.01.2022, 13:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Това е основният и необорим аргумент на антиваксърите - според тях. Така оправдават кои данни да се зачитат и кои не - зачита се само което им харесва. Другото или се пренебрегва или се намалява "с повече от 90%". Ако аз намаля скока на Стефка Костадинова с 90%, значи скачам по-високо от нея. Ако намалим смъртността от ковид в България с 90%, значи е най-малката в Европа.
                              Бони,

ваксинаторите избират кво да публикуват, а не противниците на ваксините срещу ковид.
                              Аз лично не познавам антиваксър (човек, отричащ всички ваксини), но познавам много неваксинирани срещу ковид, които са си сложили всички останали ваксини по ваксинационния календар у нас. Аз принадлежа към тях, но не се определям като антиваксър, нито някой друг може да ме определи като такъв. Има си медицински досиета за доказателство.

Коментар

Бъди и ти здрав, Берти!

В горните сметки имай предвид, че в периода 2016-2019 си имал криво-ляво някаква здравна система, и ако си бил с малко късмет (и парички ) си могъл да се излекуваш от някое заболяване с много по-голяма вероятност за летален изход, отколкото ковида понастоящем.

В периода 2020-2022 имаш 99% блокирала здравна система. Ако някой има някое от горните заболявания, вероятността да получи адекватна профилактика и лечение е близка до нулата, и в 99% от случаите човекът си отива. С положителен ПСР го пишат от ковид, а не от заболяване на сърдечно-съдовата система, бъбречни заболявания и т.н.

Поради тези причини, сравнението на смъртности от преди ковида и след него са безсмислени според мен повече от 90% от починалите в ковид-статистиките са си отишли от основните си заболявания, нелекувани и непрофилактирани адекватно.
                                Това е основният и необорим аргумент на антиваксърите - според тях. Така оправдават кои данни да се зачитат и кои не - зачита се само което им харесва. Другото или се пренебрегва или се намалява "с повече от 90%". Ако аз намаля скока на Стефка Костадинова с 90%, значи скачам по-високо от нея. Ако намалим смъртността от ковид в България с 90%, значи е най-малката в Европа.

Коментар

Working...
                                X