IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Докторите не са убийци политическата утайка и кукловодите са убийците
    докторите са даже повече за онодане, че поне те би следвало да са учили а и нали са "на първа линия"
    не виждат ли, какво се случва?

за по 1000-та лева месечно забравят и клетви и човещина и всичко, което са учили. кой колко учил е друг въпрос.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Точно така, хората на Запад НЯМАТ ДОБРОВОЛЕН избор. Мнозинството са толкова увъртяни във всякакви кредити / знаеш ли каква е ипотечната и кредитната тежест на частните лица спрямо БВП там и тук ?/, че не смеят да пръднат на открито без
      Аз съм го писал тук- моят шеф има малки деца- в детската градина. И му казали- ти трябва да си ваксиниран, защото децата карали короната безсимптомно- това е като малко бременна, може теб да заразят и ти да заразиш някой друг. А бе пълна простотия

Хаха, на друг колега жена му го принудила да се ваксинира, майката на жената живеела с тях и жената започнала да повтаря- ти искаш да убиеш майка ми, кога ще се ваксинираш, и пак, това в продължение на месец, съответно човека клекна и се ваксинира

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Тепърва жертвите на ваксините ще излизат. Тук пишем, че трябват 5-10 години за тестване, а според Мангъров минимума е 10 години. Аз за децата мисля, че трябват 20 години тестване..
        Предполагам намаляването на бустерният педал напоследък с пряко свързано с непублична информация за все-повече жертви на ваксините. Ако проблема беше само, че не работят без да вредят щяха да си прибират кинтите и карат по старому, но има нещо ново..... Дори и Кире Сашиният Харвард върна назад процента ваксинирани за без сертификат / от 70-75 на 60/
        какво стана с аборигените дето даваха по 600000 на пострадал от ваксина

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Пълни смешки пишеш- ако не е натиска, ваксинацията ще е колкото в бг
          Точно така, хората на Запад НЯМАТ ДОБРОВОЛЕН избор. Мнозинството са толкова увъртяни във всякакви кредити / знаеш ли каква е ипотечната и кредитната тежест на частните лица спрямо БВП там и тук ?/, че не смеят да пръднат на открито без позволение от държавата. Без ваксина там няма работа, няма живот, няма училище , то няма и градски транспорт дори на някои места. Сега си представи че те изритат от работа и половин година не можеш да си намериш нова щото не си ваксиниран.... Кредитите или наема не чакат.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Само аз съм го пускал поне 3 пъти.
            Цялата тази повишена смъртност при младите е заради факсинация от докторите убийци.
            От коби умират 0,02% на 250млн (всички а те не се заразяват всички) са 5000, а те са починали 50к ПОВЕЧЕ.
            Едно 45к са УБИЛИ експерименталните течности. А колко са увредили безвъзвратно - поне 500 000. И това за няма и 1 година. А за 5-10 години?
            Тепърва жертвите на ваксините ще излизат. Тук пишем, че трябват 5-10 години за тестване, а според Мангъров минимума е 10 години. Аз за децата мисля, че трябват 20 години тестване..
            Предполагам намаляването на бустерният педал напоследък с пряко свързано с непублична информация за все-повече жертви на ваксините. Ако проблема беше само, че не работят без да вредят щяха да си прибират кинтите и карат по старому, но има нещо ново..... Дори и Кире Сашиният Харвард върна назад процента ваксинирани за без сертификат / от 70-75 на 60/

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Съучастие в убийство също се наказва. Политиквениците не разбират, ама докторите трябва да им КАЖАТ че това е глупост и да ги СПРАТ.
              НИТО ЕДИН ДОКТОР НЕ СЪМ ЧУЛ ДА ПРОТЕСТИРА ЧЕ НЯМА МЕДИЦИНСКА МЯРКА.
              Ни болница направиха, ни специалисти, ни санитари обучиха за 2 години. Хората в космоса за толкова време обучават и пращат хора ние не можем да обучим някой да бърше насрани задници
              Last edited by bota156; 23.01.2022, 16:07.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• [QUOTE=Selena;n385977

Софийската районна прокуратура се е самосезирала и е започнала проверка след участието на доц. Атанас Мангъров в предаването на NOVA "На фокус". В ефир двамата, заедно с д-р Александър Симидчиев, дебатираха върху нуждата от ваксинация срещу COVID-19. Тогава Мангъров заяви, че "564 души, които са починали, са починали, защото са ваксинирани“.

[/QUOTE]

Хвала такава прокурВатура...Ако така действаше когато оня говореше за камари от трупове недостиг на чували камионетки и пълни с трупове детски площадки цена нямаше да има
                Last edited by RUBLA; 23.01.2022, 16:29. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Цялата тази повишена смъртност при младите е заради факсинация от докторите убийци.
                  От коби умират 0,02% на 250млн (всички а те не се заразяват всички) са 5000, а те са починали 50к ПОВЕЧЕ.
                  Едно 45к са УБИЛИ експерименталните течности. А колко са увредили безвъзвратно - поне 500 000. И това за няма и 1 година. А за 5-10 години?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Определено ако имаше време може да си 1000000% сигурен,че евреин,французин,британец или германец нямаше да бърза да се набоде преди да го е тествал препарата на третия свят поне 2-3-4-5 години....така е било и така ще бъде...уви проблемът е там, че им стана ясно, че този вирус няма преборване и трябва да се изкара някак леко.

При това им стана ясно след проучвания проведени от топ специалисти в топ богати държави и на изток (китай,япония,корея) и на запад - всеки сам за себе си проверил на база резултати от първата вълна по места.
                    Пълни смешки пишеш- ако не е натиска, ваксинацията ще е колкото в бг

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

извинявам се, тук сгреших.
                      79 са им починалите за седмица, смъртността е 7/М, а вчера беше 8/М.
                      Но все пак е пораснала със стотици проценти - преди два месеца беше 1/М.

P.S. За разлика от теб, аз се извинявам публично когато сгреша някъде, или някой ме обори обосновано и логично.
                      Не го правя за пръв път, нямам проблем с това, но не се случва често

Айде да се успокоиш малко.
                      Въпреки че у френско смъртността на милион се увеличи с 525% за 2 месеца (от 4/М на 25/М), май се вижда пречупването на кривата у вас. Ето ти графиката за починалите във Франция + един полиномен тренд от 5-та степен. Екстраполирах за 14 дни напред и май му се вижда края в началото на февруари при вас. [ATTACH=CONFIG]n3860248[/ATTACH]

Дано и производителите на "ваксини" следват екстраполирането в графиката и намаляват бъдещите си ангажименти на световния пазар на безполезни субстанции,..., но, ако си докарват, над милиард месечно - най-вероятно е да екстраполират по различен начин...

От мен - браво за безпристрастните анализи и за твоята самокритичност!
                      Със здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Отивай веднага при психиатър и офталмолог
                        .
                        No Държава Умрели / 1 М Население
                        2 Bulgaria 87 6,867,117
                        38 Sweden 7 10,197,141
                        https://www.worldometers.info/corona.../#weekly_table
                        Барби,

извинявам се, тук сгреших.
                        79 са им починалите за седмица, смъртността е 7/М, а вчера беше 8/М.
                        Но все пак е пораснала със стотици проценти - преди два месеца беше 1/М.

P.S. За разлика от теб, аз се извинявам публично когато сгреша някъде, или някой ме обори обосновано и логично.
                        Не го правя за пръв път, нямам проблем с това, но не се случва често

Айде да се успокоиш малко.
                        Въпреки че у френско смъртността на милион се увеличи с 525% за 2 месеца (от 4/М на 25/М), май се вижда пречупването на кривата у вас. Ето ти графиката за починалите във Франция + един полиномен тренд от 5-та степен. Екстраполирах за 14 дни напред и май му се вижда края в началото на февруари при вас.
                        Click image for larger version

Name:	F-ND-230122-Prognosis.jpg
Views:	1
Size:	28.2 КБ
ID:	3860248

Last edited by Kildirim_Bei; 23.01.2022, 14:16.
                        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Най-много хора (ваксъри и антиваксъри, или ОБЩО ХОРА) "измират" в страните, които отделят най-малко средства за здравеОПАЗВАНЕ, както и в страните, в които се отделят най-малко средства за нормална почивка, след завършването на работния ден, където не се сигурява почивка сред природата, качествени храни, здравословен начин на живот...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Определено е така, но никой не знае какво се случва с имунната система, затова е толкова дълго изследването на нормалните ваксини срещу съвсем кратките 6-7 месеца за модерната пфайзер/бионтех. Така че трябва да изчакаме поне 2-3 години за да се каже дали е било добре или зле. Онзи ден имаше статия че набодените с 2+ ваксини имат вече проблеми с имунната система, тоест за всяка среща с този вирус, което е неминуемо, ще трябва да си ръгат нови щприцове
                            Определено ако имаше време може да си 1000000% сигурен,че евреин,французин,британец или германец нямаше да бърза да се набоде преди да го е тествал препарата на третия свят поне 2-3-4-5 години....така е било и така ще бъде...уви проблемът е там, че им стана ясно, че този вирус няма преборване и трябва да се изкара някак леко.

При това им стана ясно след проучвания проведени от топ специалисти в топ богати държави и на изток (китай,япония,корея) и на запад - всеки сам за себе си проверил на база резултати от първата вълна по места.

Дали песимиста,пинокио,бея и други пичове критични към ваксините (руските тролове не ги броя те за пари пишат) имат по-добра експертиза от лекарите в богати държави (с имперски интереси) макар и яко подплатени от всякакви 'новинарски сайтове'(местните пичове)... едва ли. Това е личното ми мнение и засега фактите не го опровергават.
                            Last edited by bertram; 23.01.2022, 13:43.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
                                Според кардиолога професор Гацов само за 2020 са починали 71 000 българи от сърдечно съдови заболявания, като поне 50% са заради липса на лечение.
                                https://statii.lekuvai.bg/116265/ Проф. Пламен Гацов алармира пред : 71 хиляди са починалите в България през 2020 г. от сърдечно-съдови заболявания, а сме се съсредоточили само в К-19!

Хората умираме по някое време обикновено.

Едно време като е нямало статистика не са се интересували много от какво са умрели.

Сега обаче има статистика и като умре някой в едно поленце се пиши причина - сърце, мозък, черен дроб, бял дроб, бла, бла

Съответно ти четеш статистките и си викаш "Брей колко много хора са умрели от тая болест, ако може да я преборим ще е много добре".

Та въпроса е да не си умрял прекалено млад. Щото докато има статистика винаги ще има болести дето са номер 1 и доктори дето ще искат да ги лекуват

В крайна сметка ако хората не умират от сърце, ще умират от бял дроб, примерно, след определена възраст.

Коментар

Working...
                                X