Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Много грешиш, ако мислиш, че в тоя форум, разделените в своите мнения - са болшинството от хората в България.
Къде са болшинството от българите, ли ме питаш?
Отговор: болшинството от българите "живеят и работят нормално".
Много сложно ли е да се разбере онова, което се случва? Ти и още 2-3 представени в тоя форум - трудно разбираТЕ, че, ВЪН от тоя форум КИПИ живот!
Прочети си отново поста. От теб научавам, че "Мангъров често използва определението за нормална работа и нормален живот".
Ако 5 човека в тоя форум "не работите и не живеете нормално" - това си е ваш проблем. Да повторя: СТОТИЦИ ХИЛЯДИ хора ПЪТУВАТ ЕЖЕДНЕВНО с различни видове транспорт.
Същите стотици хиляди отиват по работните си места - РАБОТЯТ НОРМАЛНО.
Същите те - се връщат от работните си места, в СЪЩИЯТ ПРЕТЪПКАН транспорт, в който вече ОТПАДНА безполезното съобщение: "моля, пътуващите да спазват помежду си дистанция от 2 и 1.5 метра". Т.е. хората ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО.
В маркетите ЕЖЕДНЕВНО са МИЛИОНИ.
ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО.
Мангъров повтаря, че ще преминем през вируса.
И ние преминаваме. Как? След като го изкарах преди месеци, сега, за ден-два усещам лека хрема. Това е няколко пъти. Т.е. - и самият аз - като част от стотиците хиляди около мен - преминаваме "през вируса" (или той преминава през нас...)
И?
На втори-макс. - трети ден - вирусЧЕТО ще да е при друг (вероятно). Ето това има предвид ДОЦЕНТ МАНГЪРА ! И е прав, още от преди ДВЕ години!
Е, да - тестЧЕТАТА ми са отрицателни! Що така - и трупове около мен няма?!? Вероятно, защото хората живеят и работят НОРМАЛНО - с прочит ПО МангърА!
Какво има да се чудим и да импровизираме?
Да бе, забравих и майка ми : тя пък дори и хрема няма! Тестове не желае да прави, както и не иска да чуе за "имунизация"..
Какви операции е преживяла - няма да разказвам... И е много по-жизнена от вас, експериментаторите с "ваксини"...
Всъщност, забравих, че всички тук СМЕ неваксинирани, защото (и вие също!) - нямате 4 игли и 3 бустера. Факт!
Коментар