Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Моля, да не забравяме, че ВИНАГИ ЩЕ ИМА честни и доблестни хора на този свят!
Особено ми е приятно (по сантиментални причини) - когато коректните хора са от Франция и Швейцария!
Френски професор, достоен за възхищение!
: за "експертите", обосновали "пандемията", които са в тежък конфликт на интереси и зависимости от фармацевтичната индустрия.
https://rumble.com/vtpkw7-49902343.html
Адмирации за френския професор! Има французи, от които можем да се учим и на които - да се възхищаваме
Имало коректни французи! (за разлика от ония, които биха желали да са такива : французи и коректни)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ти въобще прочете ли, че данните са за Англия? Искаш да кажеш, че там е пропаднала здравната система?
Дори да е пропаднала английската здравна система, данните показват, че смъртността от делта сред неваксиниранираните е ПЕТ до ДЕСЕТ ПЪТИ по-висока през различните месеци.
Данните в България показват същото.
Данните в Германия показват същото.
Данните във Франция показват същото.
Данните в Италия показват същото.
Данните в Израел показват същото.
https://metatron.substack.com/p/ons-...ised-mortality
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеХаресах отговора тиА сега, като си казал
а) "Всичко е централно манипулирано. Идеята е да се отслаби ЕС."
кажи честно и б) - кой иска да отслаби ЕС ?
Поне десетина подходящи има за това, одете там.
Или акъла ти пръска и не можеш да го удържиш вече?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеОт пишещите във формуа знам само колегата monopola, че беше доброволец в Пирогов в Ковид отделение (за него знам).
Той едва ли ще седне да пише тук, но съм сигурен, че ако някой от критиците анти-всичко постъпи като него - ще си промени изцяло погледа върху кризата,'вирусчето','лекарите убийци' и тн. неща, които се коментират тук и се цитират какви ли не безумни хибридки.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Никога не съм твърдял, че няма истински специалисти, медици, които не са забравили и не биха се отказали от СВОЯ обет - да служат на хората, принцип, залегнал в Хипократовата им клетва!
Френски професор, достоен за възхищение!
: за "експертите", обосновали "пандемията", които са в тежък конфликт на интереси и зависимости от фармацевтичната индустрия.
https://rumble.com/vtpkw7-49902343.html
Адмирации за френския професор! Има французи, от които можем да се учим и на които - да се възхищаваме
Имало коректни французи! (за разлика от ония, които биха желали да са такива : французи и коректни)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеХаресах въпроса и имам предположение за отговора: Всичко е централно манипулирано. Идеята е да се отслаби ЕС.А сега, като си казал
а) "Всичко е централно манипулирано. Идеята е да се отслаби ЕС."
кажи честно и б) - кой иска да отслаби ЕС разпространявайки фалшиви новини за ваксините?Last edited by barbaron; 03.02.2022, 14:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronКъм мен беше отправена страшна заплаха:"Този коментар от barbaron е изтрит от X_Y
Какво може да се каже (и направи) относно лъжливите твърдения
Причина: Ако продължите да пишете на останалите форумци,
че са виновни за смъртта на други хора ще получите бан за дълго време."
на голямия брой тук форумци, че
"предимно ваксините са виновни за смъртта на много други хора"?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Най-здравословно е тия дето засекретиха за 55 години документите за "ваксините" и тия дето им помагат. Да ги набутат всичките по дранголниците а съдът след 55 години да се произнесе.
1: Виновни, там им било мястото.
2: Невинни, да ги празнуват с останалите жертви като оня ден.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
Никой не спори за УВЕЛИЧЕНАТА смъртност .
Но тя не е заради НЕПОСТАВЯНЕТО на сиропчето , а заради пропадналата здравна система
А данните са много лесно манипулируеми неща , с цел осъществяване на замисъла , който беше замислен но се провали .
Дори да е пропаднала английската здравна система, данните показват, че смъртността от делта сред неваксиниранираните е ПЕТ до ДЕСЕТ ПЪТИ по-висока през различните месеци.
Данните в България показват същото.
Данните в Германия показват същото.
Данните във Франция показват същото.
Данните в Италия показват същото.
Данните в Израел показват същото.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Неориентираната сестра е най-малко виновна.
Все едно пазача на училището да обвиним че децата са неграмотни.
Има едно "хубаво" нещо - ЩЕ СТАВА ПО ЗЛЕ, МНОГО ПО ЗЛЕ.
След 10 години ако сменят РАДИКАЛНО СИСТЕМАТА СЕГА може да почнем да се подобряваме
Тя не е пазача в училището , и примера е неподходящ .
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ето реални данни за смъртността на ваксинирани и неваксинирани в Англия, измерена чрез Age-standardised mortality rate per 100,000 person-yearsИзточници:Month unvaccinated vaccinated January 1183.8 23.2 February 1906.8 16.1 March 459.2 20.4 April 125.7 7.3 May 44.4 2.7 June 52.2 5.5 July 206.2 22.7 August 376.2 44.9 September 343.3 59.8 October 285.4 62.4
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulat...d31october2021
https://www.ons.gov.uk/download/tabl.../ab5e3c0f.json
За мен е очевидно, че ваксините са налявали смъртността от АЛФА до 50 пъти. Смъртността от ДЕЛТА се намалява "само" 5-10 пъти.
Но тя не е заради НЕПОСТАВЯНЕТО на сиропчето , а заради пропадналата здравна система
А данните са много лесно манипулируеми неща , с цел осъществяване на замисъла , който беше замислен но се провали .Last edited by bbd; 03.02.2022, 12:02.
- 3 Харесвания
Коментар
-
От пишещите във формуа знам само колегата monopola, че беше доброволец в Пирогов в Ковид отделение (за него знам).
Той едва ли ще седне да пише тук, но съм сигурен, че ако някой от критиците анти-всичко постъпи като него - ще си промени изцяло погледа върху кризата,'вирусчето','лекарите убийци' и тн. неща, които се коментират тук и се цитират какви ли не безумни хибридки.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар