Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнениеа накрая спират дейността си и малкото останали сиви мозъчни клетки ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеНе ми се рови да проверявам, ама наистина ли френския Макарон отказал ковитест? Понеже щели да му гепят днк-то? Ай стига бе, това е някакъв бъзик, нали?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Е, да де ... пандемията умря, да живее пандемията.
Пък за блокираните сметки на протестиращите в Канада ... мисля, че се пада 12-та сбъднала се конспирация.
На мен мира обаче не ми дава съмнението, че тоя протест е твърде оставен на мира, твърде широко отразен и твърде подкрепян като за рушител на новото нормално.
Както знаем, ако наистина Конвоя на свободата беше проблем, щяха да го пометат за 2 часа в името на общественото благо и сигурност.
Не знам, като ги знам колко са лоботомирани канадците, а и като виждам процента ваксинирани без нужда сред тях ... чак пък такъв порив за нормален живот ... и без това там е студено и тъмно, от какъв зор да излизат от къщите си без разрешение от правителството? Къде ще ходят толкова?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronТук ние забелязваме, че и статията, и графиката показват
корелацията между богатството и смъртността от КОВИД,
"The pandemic’s true death toll: millions more than official counts"
Относно картинката за богатите и бедни нации специално за вас продажните пфайзерофили я пуснах за да се сетите, че ви е време за преглед и при офталмолог. На нея е ОЧЕИЗБОДНО че колкото по-богата е една държава то толкова повече ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД лица има. Oнова синичкото е "Confirmed COVID-19 deaths" и в богатите държави гони 200, а в не толкоз богатите няма и 100. Що така - нали пфайзерската амброзия те правела безсмъртен по вашите думи.
Също така е ОЧЕИЗБОДНО, че мисловната ви дейност на многократно набодените лека полека затихва след като не виждате двете равномерномерно възходящи прави линии на повишената смъртност и какво казват те. Говоря в множествено число щото ти така се изрази с "ние". Всъщност това може и да е твое лично раздвоение на личността, но аз не съм психиатър че да ти помогна. С две думи: няма какво да направите след момента на "бустериране" - пфайзерската гняс не прощава. Ако се не гътнеш скоропостижно от инфарктче или инсултче с графенов оксид в кръвта, то после по ред на номерата отказват да работят както забелязвам: първо имунната ви система, после явно зрението и сетивата, а накрая спират дейността си и малкото останали сиви мозъчни клетки ...Last edited by vgc; 16.02.2022, 18:40.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеПочти 70 млн. неваксинираните западноевропейци са си добре, нищо, че са мангъропитеци и плоскоземци.
Не пълнеха болниците, не висяха по реанимациите, не проявиха Лонг-Ковид. Даже и на работа ходиха в UK, понеже няма кой да работи иначе.
Обезателно ще да е от ваксината, която не си сложиха ...
Обаче аз пак питам и няма да спра с въпросите: след като в България около 30,000 случая приписаха на смърт с положителен тест за Ковид, докато в същото време excess deadhs са над 60,000 човека, то заповедите на кои шиб....и утрепаха доказано поне 30,000 българина?
Абсолютно същата зловеща картинка е на планетарно ниво. От нея се вижда, че колкото по-набодени са жителите и колкото по-затегнати във времето са мерките, то толкова повече са избитите от Пфайзер и политиците редови граждани, без значение на пол, раса или богатство:
Публикацията ще си я намерите в Нейчър.Last edited by vgc; 16.02.2022, 17:57.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Седми ден спад на случаите на Омикрон и в световен, и в европейски мащаб.
Изглежда това беше, вируса започна да се самоограничава.
Неваксинираните немци оцеляха.
Неваксинирани французи оцеляха.
Неваксинираните англичани оцеляха.
За неваксинираните австрийци да не говорим.
Почти 70 млн. неваксинираните западноевропейци са си добре, нищо, че са мангъропитеци и плоскоземци.
Не пълнеха болниците, не висяха по реанимациите, не проявиха Лонг-Ковид. Даже и на работа ходиха в UK, понеже няма кой да работи иначе.
Обезателно ще да е от ваксината, която не си сложиха ...
- 13 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеНоси се някакво настроение че нещата приключват, че голямата измама с псевдоваксините върви към своя край. Обаче като се загледам в картинката, всичко е по-зле отвсякога. В Гърция глобяват възрастните хора, които отказват да се инжектират с експерименталните терапии. В Италия дори не можеш да ходиш на работа, ако не си инжектиран. За Австрия дори не искам да споменавам, там не знам какво се случва, това е отвъд извращение. В САЩ всеки момент ще одобрят смъртоносните инжекции за пеленачета. В Канада буквално без съд и присъда блокират сметките на мирно протестиращи срещу безумните и несправедливи закони. Не знам дали може да има нещо по-страшно и крайно от това. Не виждам "приключването" къде е, ако го имаше, щяха ли да се случват тези неща? Май има само краткотрайно отслабване на вятъра и не може да подушим колко близо е пожара.
DENIED ENTRY TO RESTAURANT AFTER BEING DOUBLED VAXXED
https://www.youtube.com/watch?v=f-JWRT1w-ts
Пък за блокираните сметки на протестиращите в Канада ... мисля, че се пада 12-та сбъднала се конспирация.
На мен мира обаче не ми дава съмнението, че тоя протест е твърде оставен на мира, твърде широко отразен и твърде подкрепян като за рушител на новото нормално.
Както знаем, ако наистина Конвоя на свободата беше проблем, щяха да го пометат за 2 часа в името на общественото благо и сигурност.
Не знам, като ги знам колко са лоботомирани канадците, а и като виждам процента ваксинирани без нужда сред тях ... чак пък такъв порив за нормален живот ... и без това там е студено и тъмно, от какъв зор да излизат от къщите си без разрешение от правителството? Къде ще ходят толкова?Last edited by Tepxi; 16.02.2022, 16:56.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Bitcoin fixes this
А пък разни недоносчета като Трюдо по всяко време могат и плащат на хакерчета от детската ясла които без проблем ще ти локнат я телефона и компа, я какво им скимне. За справка гаврата с GiveSendGo и дарителите подкрепящ протестиращите в Канада: https://www.zerohedge.com/political/...convoy-exposed
Съвет от мен - вместо нули и единици, срещу които на село баба ти няма да иска да ти продаде нито кокошка нито нещо друго, си осигури подобаващо разменно средство с което може да си купиш стоки от първа необходимост и което бабата може да види с очите си и пипне с ръцете си. Туй дигиталните портфейли са зарибявка докато захапят кукичката достатъчно много рибоци мислещи се за акули ...
п.п. Ваксинационен индентификационен чип в зад.... пардон в ръката също не е опция за пред бабата. И съответно ти попадайки в ролята на директна или случайна жертва на недобронамерен политик, хакер или каквото се сетиш си обречен на глад. Така че буркани и винце в мазето, банкноти в портфейла, по-сериозно материално разменно средство на достъпно място и хакерчетата, банкстерите, Трюдо и локалните му съвипусници могат какво, ами могат да охлаждат супата ...Last edited by vgc; 16.02.2022, 17:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Високата смъртност от пандемията е намалила пенсионните разходи в Италия
https://econ.bg/%D0%92%D0%B8%D1%81%D..._i.793233.html
Барбароний тия викат била висока смъртносмъртността в Италия, я им прати твойте таблици за умрЯли, да не пишат глупости.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение
Изводи:
- Правителството и хакерите с благословията на банкстерите по всяко време могат да ви хлопнат достъпа до банковите ви сметки.
- Достатъчно е да ви профилират като "непослушен" и се сдобивате с всички екстри на етикета "неблагонадежден" от ерата на комунизма нищо, че всички сега са уж демократи. Или пък си припомнете гръцката криза и благосклонно отпусканите по сто евро на банкомат колкото за бог да прости редовите византийчета.
- Така че винаги ама винаги дръжте в буркан-банк сума осигуряваща ви поне месец напред физическо оцеляване.
- Когато чуете за "Войната срещу кеша" или случайно мернете в интернет "The war on cash" ами вземете, че прочетете за нея използвайки ПРАВИЛНА търсачка: https://duckduckgo.com/?q=%D0%B2%D0%...B0&t=h_&ia=web
- Така че винаги ама винаги носете в портфейла си някоя и друга банкнота и теглете по една майна на всички нови дигитални изг...ци ползвани от де що има кифли и кифлоци мислещи си, че щом знаят да цъкат на смартфон са вече следващият Стив Джобс.
- Всеки път когато политиците ви демонстрират загриженост към вашата особа се замислете какво наистина са си харесали във вас. Същото важи за банкерчетата, лихварчетата, лъже-докторчета и всякаква подобна фараонска паплач.
- Извод е, че парите са си ваши и единствено вие може да ги опазите. Ако ли пък не, тренирайте от сега да папкате по избор райграс или люцерна. Същото важи и за вашето здраве - в момента в който някой от екрана се загрижи за него, то значи вече ви е приготвил и касапският нож.
Коментар
-
Носи се някакво настроение че нещата приключват, че голямата измама с псевдоваксините върви към своя край. Обаче като се загледам в картинката, всичко е по-зле отвсякога. В Гърция глобяват възрастните хора, които отказват да се инжектират с експерименталните терапии. В Италия дори не можеш да ходиш на работа, ако не си инжектиран. За Австрия дори не искам да споменавам, там не знам какво се случва, това е отвъд извращение. В САЩ всеки момент ще одобрят смъртоносните инжекции за пеленачета. В Канада буквално без съд и присъда блокират сметките на мирно протестиращи срещу безумните и несправедливи закони. Не знам дали може да има нещо по-страшно и крайно от това. Не виждам "приключването" къде е, ако го имаше, щяха ли да се случват тези неща? Май има само краткотрайно отслабване на вятъра и не може да подушим колко близо е пожара.
DENIED ENTRY TO RESTAURANT AFTER BEING DOUBLED VAXXED
https://www.youtube.com/watch?v=f-JWRT1w-ts
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=XP-ZWEx0Qb4
Който не слушка, няма да папка. Всичко, което правим е в името на вашето здраве. Конспирациите все повече стават реалност
- Правителството и хакерите с благословията на банкстерите по всяко време могат да ви хлопнат достъпа до банковите ви сметки.
- Достатъчно е да ви профилират като "непослушен" и се сдобивате с всички екстри на етикета "неблагонадежден" от ерата на комунизма нищо, че всички сега са уж демократи. Или пък си припомнете гръцката криза и благосклонно отпусканите по сто евро на банкомат колкото за бог да прости редовите византийчета.
- Така че винаги ама винаги дръжте в буркан-банк сума осигуряваща ви поне месец напред физическо оцеляване.
- Когато чуете за "Войната срещу кеша" или случайно мернете в интернет "The war on cash" ами вземете, че прочетете за нея използвайки ПРАВИЛНА търсачка: https://duckduckgo.com/?q=%D0%B2%D0%...B0&t=h_&ia=web
- Така че винаги ама винаги носете в портфейла си някоя и друга банкнота и теглете по една майна на всички нови дигитални изг...ци ползвани от де що има кифли и кифлоци мислещи си, че щом знаят да цъкат на смартфон са вече следващият Стив Джобс.
- Всеки път когато политиците ви демонстрират загриженост към вашата особа се замислете какво наистина са си харесали във вас. Същото важи за банкерчетата, лихварчетата, лъже-докторчета и всякаква подобна фараонска паплач.
- Извод е, че парите са си ваши и единствено вие може да ги опазите. Ако ли пък не, тренирайте от сега да папкате по избор райграс или люцерна. Същото важи и за вашето здраве - в момента в който някой от екрана се загрижи за него, то значи вече ви е приготвил и касапският нож.
И така, парите не са всичко и нещата не са само черни. Имате и глава на раменете, а също така има и достойни хора от които може да вземете пример: https://summit.news/2022/02/15/tenni...e-gets-vaxxed/
КОРОНАВИРУС
"Звездата на тениса Джокович обещава да бойкотира големите турнири, ако те изискват той да бъде ваксиран"
В интервю за BBC , многократният шампион от Големия шлем каза „Това е цената, която съм готов да платя“, когато го попитаха дали ще пропусне други събития, ако те наложат ваксинации на участниците.
„Опитвам се да бъда в хармония с тялото си, доколкото е възможно“, продължи Джокович, добавяйки „аз, като елитен професионален спортист, винаги съм преглеждал внимателно и оценявал всичко, което идва, от добавките, храна, вода, която пия или спортни напитки, всичко, което наистина влиза в тялото ми като гориво."
„Въз основа на цялата информация, която получих, реших да не приемам ваксината“, заяви той.
На въпроса дали е антиваксър, Джокович отговори: „Казвам, че всеки има право да избира или да действа, както смята, че е подходящо за него“, пояснявайки „Никога не съм бил против ваксинацията“.
„Разбирам и подкрепям напълно свободата да избираш дали искаш да се ваксинираш или не. Не съм говорил за това преди и не съм разкривал медицинското си досие и ваксинационния си статус, защото имах правото да запазя това в тайна и дискретност“, обясни звездата.
...Last edited by vgc; 16.02.2022, 14:33.
- 9 Харесвания
Коментар
Коментар