IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
    Ама как точно стана войната в Украйна, точно когато почнаха антиковид бунтовете. Все едно е планирано...
    Планирано е естествено. Все пак путлер е най-добрият агент на ЦРУ в историята, с един куршум два заека, този и разпада на руската кочина.

Коментар

• Ама как точно стана войната в Украйна, точно когато почнаха антиковид бунтовете. Все едно е планирано...

Коментар

• Поздравявам излъганите, немислещи, неинформиращи се, наивни, отказващи да приемат реалността инжектирани плоскоземци, с този документ от честната, почтена компания Файцър, носител на наградата за най-голяма сума глоби по присъди за медицинска лъжа и манипулация. Един от документите, за които настояваха да изчакаме 55 години, преди да ни ги покажат. И за които предупредиха акционерите си, че ще има спад на дивидентите когато се разкрият. Манджата почва да се сипва на 30та страница. Бих копирал страничните ефекти тук, но са девет страници ситен текст. Четете си сами. И да не забравите бустера, ей. Вярвайте в науката, дори когато ви лъже в очите. Мхм.

https://phmpt.org/wp-content/uploads...experience.pdf

И нямам търпение да ми обясните как и аспирина има странични ефекти. Когато има над милион докладвани тежки странични ефекти във VAERS за САЩ - при 200 милиона инжектирани! Един от двеста е докладвал сериозни странични ефекти! А аспирина има ли примерно 1p36 deletion syndrome като страничен ефект? Chromosome 1p36 deletion syndrome

1p36 deletion syndrome is a chromosome disorder that typically causes severe intellectual disability.

https://rarediseases.info.nih.gov/di...etion-syndrome

Коментар

• Починали в България:
          Дата Починали Неваксинирани
          20/01/2022 86 94,2%
          25/01/2022 73 83,6%
          30/01/2022 39 92,1%
          05/02/2022 176 90,3%
          10/02/2022 76 85,5%
          11/02/2022 86 86,1%
          14/02/2022 187 84,5%
          15/02/2022 95 88,4%
          16/02/2022 93 89,3%
          17/02/2022 105 89,5%
          18/02/2022 89 97,8%
          21/02/2022 143 90,9%
          22/02/2022 60 85,5%
          26/02/2022 76 92,1%
          28/02/2022 99 86,9%
          01/03/2022 56 92,9%
          04/03/2022 74 91,9%
          https://coronavirus.bg/bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
            коментара си е за вас. Очоизваждащи
            Починали в Англия (Age-standardised mortality rate per 100,000 person-years):
            Дата Починали Неваксинирани
            31/01/2021 1207,0 98,1%
            28/02/2021 1922,9 99,2%
            31/03/2021 479,6 95,7%
            30/04/2021 133,0 94,5%
            31/05/2021 47,1 94,3%
            30/06/2021 57,7 90,5%
            31/07/2021 228,9 90,1%
            31/08/2021 421,1 89,3%
            30/09/2021 403,1 85,2%
            31/10/2021 347,8 82,1%
            Средно: 91,9%
            https://www.ons.gov.uk/peoplepopulat...d31october2021
            https://www.ons.gov.uk/download/tabl.../ab5e3c0f.json

Коментар

• коментара си е за вас. Очоизваждащи
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                Е аз какво да правя сега?! Преди 2 седмици ми правиха тест за антитела и бяха 0,0281 Около мен всички го изкараха, аз съм киборг ли...Ще ме лови ли някога?
                Седмица или две след като оздравях, отидох за тест на антитела и беше смехотворно нисък резултат. Което всъщност е нормално. Понеже вече съм оздравял и няма причина да се подържа ударно количество антитела, все едно съм в разгара на болестта. Въобще тая идея, с постоянното подържане на колосално количество антитела посредством непрекъснато инжектиране, е антинаучна, че и античовешка.

Коментар

• Е аз какво да правя сега?! Преди 2 седмици ми правиха тест за антитела и бяха 0,0281 Около мен всички го изкараха, аз съм киборг ли...Ще ме лови ли някога?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
                    Вече затварят и ваксинационни пунктове… То и да искаш, няма къде да се ваксинираш :-)
                    Няма нужда от повече излишни разходи.
                    Политиците + фармите си изпълниха задачата - направиха се кинти от въздуха (ковида е некъв грип - последствията от всички грипове са потенциално тежки за възрастни хора или такива със съпътстващи заболявания) и най-важното:
                    Направи се тест за поносимост на народите към различни насилствени извращения като доброзорен затвор (локдауни), маски и прочие простотии, допълнително се посмачка дребния и средния бизнес (т.нар. средна класа) и се освободиха нови пазарни дялове за който трябва. Печалбите от спекулациите по различните пазари не ги броя
                    Mission completed.
                    Last edited by Kildirim_Bei; 04.03.2022, 20:39.
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
                      Вече затварят и ваксинационни пунктове… То и да искаш, няма къде да се ваксинираш :-)
                      Сега ще продават йод, куршум ще леят .....
                      Може и клипчета да пускат че баба ванга предрекла че 2022 ще убият путин, ще се роди новия пророк или каквато ви душа сака глупост
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Някои хора преди година пиеха белина, за да се предпазят от вируса. Сега жулят йод като амулет срещу атом. И в двата случая обаче виновни са политиците, че подлудяват хората с малоумните си призиви.

Коментар

• Вече затварят и ваксинационни пунктове… То и да искаш, няма къде да се ваксинираш :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Барбарела,

О-микрон вълните и при франсетата, и у нас, почнаха по едно и също време - между Коледа и Нова година.
                            Франция е ваксинирана на близо 80%, ние - на 30%, демек те са близо три пъти повече ваксинирани от нас.
                            Смъртността на милион се върна на нивата отпреди 60 дни и в двете държави по едно и също време, а не трябва да забравяме, че френската система на здравеопазване е няколко класи над нашата като персонал, болнична база и техническо осигуряване.

Извод: двете боцкания + бустера преди о-микрона не вършат никаква, ама абсолютно никаква работа при следващ вариант на вируса. Феновете на ковид-ваксините стават абонати доживот на биг фармите, ако ги е страх от ковида.
                            Click image for larger version

Name:	MR1M-BG-F-04032022.jpg
Views:	1
Size:	33.8 КБ
ID:	3884924

Last edited by Kildirim_Bei; 04.03.2022, 20:50.
                            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                              https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/pro...tiven-imunitet

Знам, че на никой не му пука, ама все пак е смешно.

Кой ще се извини на Мангъров първи?
                              Що трябва някой да се извинява на тоя? Който го е слушал за чайчета и тем подобни глупости си е носил риска.
                              Last edited by Andi11; 04.03.2022, 10:39.

Коментар

• https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/pro...tiven-imunitet

Знам, че на никой не му пука, ама все пак е смешно.

Кой ще се извини на Мангъров първи?

Коментар

Working...
                                X