Първоначално изпратено от распутин
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
200 на 10 хил се отчита само за грип и се тогава се говори за епидемия.
За епидемия при всички други инфекциозни заболявания се приема надвишаване обичайното ниво на заболеваемост за определен сезон и място и се отчита на 100 хиляди.
За Ковида е твърде отскоро, определението тепърва ще се гради, но пак е на 100 хиляди души.
Бъдеща класификация е въпрос на догадки!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре де, Матеев, колко анкети трябва да пуснеш, за да се научиш да структурираш безпристрастни или поне равно отдалечени отговори )
Значи, Да-то е нормално,
пък Не-то си го натоварил с една торба идиотизъм
Мии, коригирай го
- Да, и пред смъртна заплаха от непознатата ваксина пак ще я сложа (по избор може и с някоя добавка - партията така каза, медиите дават пълна гаранция, харесва ми да съм в крак с модата, да им начукам главите на антиваксърите....) )
сега са- Да, ще се ваксинирам за КОВИД-19
- Не, посмъртно никой не може да ме накара да се ваксинирам
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Според медицинската наука за епидемия може да се говори, ако броят на заразените надхвърля 200 души на 10 000 население.
В момента ти имаш 66 000 активни случая на базатa PCR, което пък ще рече, че ако елеминираме фалшивите резултатаи я има, я няма 10-15К реални случая с НЯКАКВИ симптоми. Броя заразени на 10 000 е много под 30, да не говорим къде е числото 200!
При все това, че се намираме в "ПИК"...
ЕПИДЕМИЯ НЯМА!!! ЗАЩОТО ПРОСТО НЯМА!!! Не случайно има квота на заразени, за да се обяви такава!
Колкото и една ябълка да се нарича "круша", крушата си е круша, а ябълката си е ябълка!
За епидемия при всички други инфекциозни заболявания се приема надвишаване обичайното ниво на заболеваемост за определен сезон и място и се отчита на 100 хиляди.
За Ковида е твърде отскоро, определението тепърва ще се гради, но пак е на 100 хиляди души.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Eто и един друг, оптимистичен...и актуален.
[ATTACH=CONFIG]n3677923[/ATTACH]
Почнем ли да слагаме кисело зеле и да се караме за политика, значи сме остарели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ок, Берти, знаеш, че уважавам мнението ти, освен в някои залитания, но и ти влизаш в клуба на оплаквачките, които все чакат нещо да се случи след седмица, месец, два и така вече 8 месеца. Ми не се случва бре, не се случва и толкова. Но, разбира се, това е щото ръсим със захар и правителството е взело мерки, без мерки - ехеее, по 1000 трупа на ден и то само в София, башкЪ другите градове, села и паланки
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Нито съм Витанов, нито съм на хранилка на ГЕРБ и ако няма да казваш нещо съществено спри да ръсиш лъжи по форумите.
А за вкуса ети днешния виц:
Жената изляла водката от бутилката и я напълнила с вода. Отпивам аз и ни огин, ни вкус, ни аромат - щях да получа инфаркт направо.
Равинът след края на молитвата в синагогата се обръща към евреите:
- Хора! Аз разбрах защо не ни обичат! Ние не умеем да пием с хората, все сме стиснати и т.н.. Затова утре нека всеки донесе по бутилка водка, ще изсипем всичко в общ котел и ще направим яко парти със съгражданите ни.
Аврам се прибира вкъщи мега кахърен и в криво настроение, а жена му го пита що е такъв унил - ми, казва той на Сара, така и така, утре всички трябва да отнесем по бутилка водка и т.н., пък цяла бутилка водка - абе пари си е
А Сара му казва:
- А ти, Авраме, вземи бутилка вода. Пълен котел с водка, кой ще забележи?
Така и направил. На следващия ден отиват евреите в синагогата, всеки излива бутилката в котела. Равинът взема черпака, разбърква, пълни черпака и пробва... С тъжен поглед оглежда хората и казва:
- Дааа... ето затова не ни обичат хората...
Бъди, здрав, пък другото е лесно - имам си лопата, ще ринем трупове до откат и ще ги хвърлям по деЦкиоте площадки - в околовръст от 200 метра имам 4, все ще се намери място. А герП ще падне - с или без теб, но написаното остава - верба волант, скрипта манеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Отиди на първата страница и гласувай и дай своя глас за анархистите и нихилистите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеНЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Жената изляла водката от бутилката и я напълнила с вода. Отпивам аз и ни огин, ни вкус, ни аромат - щях да получа инфаркт направо.
Eто и един друг, оптимистичен...и актуален.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Витанов, същите ги плещеше и март-април месец - да изровя ли твои мнения, които са крайно неадекватни. Иначе те разбирам де, и аз да бях на хранилка на герП, и аз щях да ги славославя, само дето никога няма да падна толкова ниско, че да съм на хранилка на герП. Въпрос на вкус, а някои все още го имаме - казват, че първият признак на ковидиотията било липсата на вкус. Някои го разборат в прекия смисъл, други, като мен, в преносния. Бъди здрав!
Коментар
Коментар