Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Че имаме - имаме, доказано е през анализ на генома, Съвсем друг е въпроса за разликите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Защо си мислиш, че имаме нещо общо с маймунеци, неандерталци, кроманьонци, и т.н...
Така пише в учебниците или....
Коментар
-
Ама времето след като не съществува, значи няма нужда и да го свързваме с каквото и да е, камо ли със сложни апологеми от типа "сътворение". Струва ми се бягаш по тъча. Е друг е въпроса, че в примерът с кучето божият пръст може да се обясни и по друг начин, но идеята беше че по същество сме си някаква форма гмо. маймунеци, неандерталци, кроманьонци, и т.н. - променени гени, т.е. на практика - гмо ))
Така пише в учебниците или....
- 1 like
Коментар
-
Ти защо реши, че изобщо е необходимо да има Сътворение! За да има Сътворение, трябва да има начало! За да има начало, трябва да има време! А времето като обект на съществуването на практика е просто илюзия. То няма начало и край, то е една единствена точка, в която е събрано абсолютно всичко!
п.п.
Това, че са ти казали,че има Сътворение и начало, не означава, че наистина ги е имало!
Коментар
-
А защо реши че от Бога, нали някои учени не го приемат и разчитат на промени в генома получени по случаен, еволюционен път. Както казал Лаплас по някакъв повод - "Не ни е необходим Бог, за да обясним движението на планетите". (всъщност примерът не е точен, защото както по-късно магьосника Поанкаре показал - "да, не ни е необходим дедо Боже за да обясним как мърдат планетите, но ни е необходим, за да обясним тяхното начално положение" )
Да вземем обаче, като пример кучето - появило се е преди съвсем кратко време (спрямо котките). Кучето било вълк. Това според науката, После по случайност докато вълкът кесел и дебнел да завлече някой маймунек около огъня на хората, го било страх от огъня и не смеел да напада, но някои от маймунеците започвали да му подхвърлят мръвка и вълкът започвал да се доближава.
После му прещракал някакъв ген, който потискал повече страха и този разбутан ген се предал на поколението, като останал устойчив и новите "очовечени вълци" станали най-верните приятели на човека. т.е. Проба-грешка, естествен подбор и се появило кучето. Тоя разказ бил достоверно обяснен от генните сравнения между кучето и вълка. Немало го тук дедо Боже, а кучето ставало пример за гмо от вълк
п.п.
Това, че са ти казали,че има Сътворение и начало, не означава, че наистина ги е имало!
- 1 like
Коментар
-
Едно е да си ГМО създадено от Бога, друго е да си ГМО забъркано от някой ташак!
Да вземем обаче, като пример кучето - появило се е преди съвсем кратко време (спрямо котките). Кучето било вълк. Това според науката, После по случайност докато вълкът кесел и дебнел да завлече някой маймунек около огъня на хората, го било страх от огъня и не смеел да напада, но някои от маймунеците започвали да му подхвърлят мръвка и вълкът започвал да се доближава.
После му прещракал някакъв ген, който потискал повече страха и този разбутан ген се предал на поколението, като останал устойчив и новите "очовечени вълци" станали най-верните приятели на човека. т.е. Проба-грешка, естествен подбор и се появило кучето. Тоя разказ бил достоверно обяснен от генните сравнения между кучето и вълка. Немало го тук дедо Боже, а кучето ставало пример за гмо от вълк
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмаме ли някаква причина, поради която да си мислим, че човек не е "ГМО" и то още от самото му "създаване" ))
- 1 like
Коментар
-
...
Тези нови ваксини превръщат човека в реално ГМО!
- 1 like
Коментар
-
Не член съм на "Антиваксърска църква 3000"!
Не сме се регистрирали още официално, важното е обаче, че на космическо ниво сме регистрирани!
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Що ,да не си член на „Свидетелите на Йехова“
Не сме се регистрирали още официално, важното е обаче, че на космическо ниво сме регистрирани!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Прочетох статията, но така или иначе аз ваксина никога не бих си поставил, защото е против религиозните ми убеждения!
Съветвам хората да не се лъжат на пропагандата с ваксините и да не си поставят също!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Можеш ли да си извадиш изводи какво става ясно от статията? Не ме разОбеждавай, опитай се да ме разУбедиш.
Съветвам хората да не се лъжат на пропагандата с ваксините и да не си поставят също!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нямам намерение да те разобеждавам да се боцнеш...
Всеки си преценя!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар