IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
    The agency acknowledged the reactions may have been caused by PEG, a compound in the Pfizer vaccine that CHD previously told the FDA could put millions of people at risk.
    Хахаха. Това е лаксатив - пиеш едно прахче - ако само се нас@реш - добре, значи нямаш алергия към него.

Или ще ни лекуват както е във вица "Докторе, не смея да кихна, да не се нас@ра"

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Като ви ваксинират, да ви турят един печат с неизтриваемо мастило на челото и ще си личите.

Не е толкова лесно. Как ще се индицира срещу колко щама е ваксиниран? Щото ако аз, примерно догодина, съм ваксиниран срещу всичките 43 известни щама няма да искам да съм в едно купе с някой ваксиниран само срещу 4 щама. А тия дето са с по една ваксина направо да делят купета с антиваксърите

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

По-добре ще бъде на неваксинираните, че така ще се различават и ще бегаме от тях надалече.
        Тц, не става. Не е практично. Неваксинираният може утре да се ваксинира, ще трябва да се трие неизтриваемо мастило. Пък и сега трябва да маркираш цялото население. Не става.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

По-добре ще бъде на неваксинираните, че така ще се различават и ще бегаме от тях надалече.
          маймуните ако искат и всеки ден да се бодат, ако искат и отзад.
          Ама оти карат и другите да са като тях?
          Бетер вегани, джендъри и други болни
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Ами много лесно. Като ви ваксинират, да ви турят един печат с неизтриваемо мастило на челото и ще си личите. На дясната буза, като ре ваксинират за детски паралич, на лявата при ваксинация против туберкулоза и те така.

Виждам, че си готов за "прекрасния нов свят". Явно са ви промили мозъците и нямаш нужда от чип.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
              Навремето във влаковете имате купета за пушачи и за непушачи, май не е лоша идеята сега да има за ваксинирани и неваксинирани.
              Всеки е направил своя избор и си носи отговорността за това, но пък възниква проблема как да различиш едните от другите, та да не се месят.
              Щото ми се струва, че има хора, които си мислят "другите, като се ваксинират, няма да има кой да ме зарази, аз за какво да го правя",
              Ами много лесно. Като ви ваксинират, да ви турят един печат с неизтриваемо мастило на челото и ще си личите. На дясната буза, като ре ваксинират за детски паралич, на лявата при ваксинация против туберкулоза и те така.

Виждам, че си готов за "прекрасния нов свят". Явно са ви промили мозъците и нямаш нужда от чип.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                Навремето във влаковете имате купета за пушачи и за непушачи, май не е лоша идеята сега да има за ваксинирани и неваксинирани.
                Всеки е направил своя избор и си носи отговорността за това, но пък възниква проблема как да различиш едните от другите, та да не се месят.
                Щото ми се струва, че има хора, които си мислят "другите, като се ваксинират, няма да има кой да ме зарази, аз за какво да го правя",
                Защо те е страх от неваксинираните да се заразиш след като си ваксиниран ?
                А това с купетата не върши работа нали като един неваксиниран се изкашля в коридора поне 5 купета ваксинирани са чао. Най-добре е да им се забрани достъпа до влаковете направо. Ако не са съгласни да се отстрелят !
                Само се чудя тези на които им е противопоказно да се ваксинират / половината население - автоимунни, с алергии, деца , бременни и т.н./ дали да се отстрелват също или може първо в концлагер. Влияят много лошо на психиката на ваксинираните и трябват твърди мерки. Как мислиш ?
                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 23.12.2020, 08:21.

Коментар

• Навремето във влаковете имате купета за пушачи и за непушачи, май не е лоша идеята сега да има за ваксинирани и неваксинирани.

Коментар

• Нов проектозакон във Франция : Забрана за обществен транспорт или някои места и определени дейности

Пътниците ще трябва да докажат, че не са заразени или са имали ваксина по предложените френски правила.
                    Според социологически проучвания 55 процента от французите казват, че няма да се ваксинират
                    Президентът Еманюел Макрон обеща, че ваксинациите срещу коронавирус, макар и силно препоръчителни, няма да бъдат задължителни.
                    Но опозиционните политици осъдиха законопроекта, като Марин Льо Пен, лидер на крайнодясната партия RN, го нарече "по същество тоталитарна" мярка.

Коментар

• FDA Investigates Allergic Reactions to Pfizer COVID Vaccine After More Healthcare Workers Hospitalized

The FDA is investigating allergic reactions in “multiple states.” The agency acknowledged the reactions may have been caused by PEG, a compound in the Pfizer vaccine that CHD previously told the FDA could put millions of people at risk.
                      https://childrenshealthdefense.org/d...-hospitalized/

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Кво да ви кажа и на двамата....не е ли по-добре да замълча. Щото с един или два поста нищо не можеш да кажеш. Причините са глобални, комплексни и с години разрушение и престъпни действоя и бездействия. Най-лесно е да обвиним бялата мафия, но кой е създал условията тя да просъществува за сметка на 1% от лекарите. Спирам дотук. Не ми се коментират тези неща от мнооого дълго време. Когато съм изказвал мнения преди 15 години като съвсем млад дихател ми беше ясно какво следва. Още със съсипването на доболничната помощ и създаване на панкилери като джипитата и съсипване на болничната помощ. Е, сега тя е вече в други ръце, на едрия бизнес, а там правилата са железни. Дори се допусна частно мародерство в държавни болнични учреждения. Прогнозата е pessima.
                        Левчо аз имам братовчед който беше лекар във Белгия но се премести във Франция.Преди много години когато един боклук от сектата на Костов доктор Игнатов говореше за здравната рИформа братчеда ни беше на гости тука със синът си.Още тогава ме предупреди че ще ни изписват ненужни лекарства ще ни плашат ще ни правят ненужни операции и изследвания...И каза не го правете няма да е за добро.Аз обаче не му повярвах..Живота после ме научи да вярвам на професионалистите.Всеки път за да взема лекарствата на майка ми трябва да ходя за рецепта.Да чакам заедно с болни хора да преча и на тях и на лекарите.За безумията с НЗОК и тия гнусни парцали Здравни книжки изобщо не искам да говоря.
                        Last edited by X_Y; 22.12.2020, 09:45. Причина: Поля повече да не кълнете по този начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

То и ти не си разбрал, че много от лекарите и медицинския персонал избягаха доста преди корона вируса. Кочината в здравната система е изграждана с години и всички управляващи с действията и бездействията си са допринесли за стаЛбилността. Сега дойде времето да се плати сметката за това.
                          Кво да ви кажа и на двамата....не е ли по-добре да замълча. Щото с един или два поста нищо не можеш да кажеш. Причините са глобални, комплексни и с години разрушение и престъпни действоя и бездействия. Най-лесно е да обвиним бялата мафия, но кой е създал условията тя да просъществува за сметка на 1% от лекарите. Спирам дотук. Не ми се коментират тези неща от мнооого дълго време. Когато съм изказвал мнения преди 15 години като съвсем млад дихател ми беше ясно какво следва. Още със съсипването на доболничната помощ и създаване на панкилери като джипитата и съсипване на болничната помощ. Е, сега тя е вече в други ръце, на едрия бизнес, а там правилата са железни. Дори се допусна частно мародерство в държавни болнични учреждения. Прогнозата е pessima.
                          Last edited by bulgarian lev; 21.12.2020, 23:36.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Dr. Francis Boyle Darpa's Biowarfare Weapon Vaccine Will Kill People

https://rumble.com/vbzrep-dr.-franci...ll-people.html

Коментар

• Факт: администрацията "лежаха" и ползваха платен отпуск... Дадоха едно рамо на статистиката на вируса ...

И симптоми са имали! Спор няма!

ГоУем майтап (за ония, които знаят)!

Но има и такива, които търсят факта: под вола - теле!

Или, както се произнасяше един помак преди години - за очевидното: някой си (невярващ) - трябвало да хване магарето за тестисите и едва тогава се произнасял уверено: "Мъжко е!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                                Тезата ти е фантазия, ако не е подкрепена с факти.
                                Ако противоречи на фактите е делюзия.

Да оставим настрани полемиката с философски привкус...

Коментар

Working...
                                X