IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В Тайланд смятат, че ваксинираните не могат да са вирусоносители.

...или глада е по-силен от тока.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Като има хора които не искат да се ваксинират се ваксинирам аз. Не съм прередил никой, не съм взел ваксината на никой който е искал. И се ваксинирах с каквото има, т.е. с АЗ.

Най интересното бе че от 30 човека които имахме час същия ден, никой не бе извадил смартфон да чете глупости в интернет, въпреки опашката.
      Все повече си мисля че интернет прави хората тъпи. Мързи ги да четат сериозни източници и четат боклуци. И затъпяват все повече защото с какъвто се събереш такъв ставаш.
      Колко пъти им казах да слушат повече и по-малко да четат и разсъждават. Щото нито четат каквото трябва, а да разсъждаваш неук е по-опасно от играта на карти.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Мда, това го писахме преди дни, седмици, месеци, ти чака "24 часа".
        Айде, Модерна почна изпитания за 16-18 год, както и Файзер.
        Мда, още от малки да ги правим болнави и почват да ръсят пари по бигФарма доживот.
        Равновеско и други младежи, както и ти, се хвалите че сте се се боцнали със Файзер.
        Е, не трябваше ли първо тези над 65 год, после лекарите, после тези над 55 год, после полицаите и учителите и накрая останалите ???
        Ама в тая кочина, който превари, нищо че е на 40, здрав и прав.
        Защо така интерпретираш новината. И аз това съм казвал и давал пример с други ваксини. Това не означава че не е ефективна. Нито че има странични заплашващи ефекти.
        Пускам ти я, защото е от Дойче веле. На български и смилаем за немедици език.
        Когато работиш с хора, а не дистанционно от къщи поемаш почти 100% риск за заразяване. На 30, 40 или 45 години имаш риск, независимо здрав и прав ли си.
        Така започнаха, първо с възрастните, медиците, но се оакаха и даже и ваксините станаха нередовни с доставки и пр. Аз се ваксинирах и е трябваше да го направя. Това е. Но заради това че масово населението стои така ще трябва всяка година или на всеки 9 месеца да се ваксинирам. Това е - просто и ясно.
        Last edited by bulgarian lev; 27.03.2021, 04:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Остроумен си като труженичка от околовръстното , но списвай парички трябва да правиш .
          Нищо подобно. Просто в случая споделя преживяното. И той човек, и той има готини спомени

Коментар

В студентски град един приятел имаше много тъпи съквартиранти, единия от тях според мен си излизаше с братовчедката, а другия бе лепнал на леглата бележки с имената на другите, защото не можеше да ги запомни.

Та седнали сме веднъж аз и моя приятел да играем на карти срещу тези двамата идиоти. Много бързо схванахме че си нямат идея колко са зле и ги биехме като маче у дувар, но от време на време им пускахме някоя игра да не се откажат. Тези обаче през цялото време си мислеха че играят гениално и само защото нямат късмет предимно губят.

Та разговорите с теб ми върнаха този спомен
            Остроумен си като труженичка от околовръстното , но списвай парички трябва да правиш .

Коментар

Все повече си мисля че интернет прави хората тъпи. Мързи ги да четат сериозни източници и четат боклуци. И затъпяват все повече защото с какъвто се събереш такъв ставаш.
              При кацането на Луната руснаците много внимателно са извършвали мониторинг, за да се убедят, че това се е случило. Има една лекция на Сурдин - един от най-популярните руски учени, популяризиращи космическите изследвания - в YouTube, в която обяснява как това се е случило. Въпреки това, десетки милиони вярват, че това не е така.
              Хората не са станали по-глупави покрай интернет и социалните мрежи. И преди интернет 90% от населението е било крайно неграмотно. Просто интернет дава възможност на 10-те процента грамотни да разберат колко глупави са останалите 90%.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Не бе плевенски ,той не стопли к`во му казвам ама нейсе .Прочети му пак изречението . То ти нали трябва да сееш плевенски чак навсякъде !
                В студентски град един приятел имаше много тъпи съквартиранти, единия от тях според мен си излизаше с братовчедката, а другия бе лепнал на леглата бележки с имената на другите, защото не можеше да ги запомни.

Та седнали сме веднъж аз и моя приятел да играем на карти срещу тези двамата идиоти. Много бързо схванахме че си нямат идея колко са зле и ги биехме като маче у дувар, но от време на време им пускахме някоя игра да не се откажат. Тези обаче през цялото време си мислеха че играят гениално и само защото нямат късмет предимно губят.

Та разговорите с теб ми върнаха този спомен

Коментар

Мда, още от малки да ги правим болнави и почват да ръсят пари по бигФарма доживот.
                  Равновеско и други младежи, както и ти, се хвалите че сте се се боцнали със Файзер.
                  Е, не трябваше ли първо тези над 65 год, после лекарите, после тези над 55 год, после полицаите и учителите и накрая останалите ???
                  Като има хора които не искат да се ваксинират се ваксинирам аз. Не съм прередил никой, не съм взел ваксината на никой който е искал. И се ваксинирах с каквото има, т.е. с АЗ.

Най интересното бе че от 30 човека които имахме час същия ден, никой не бе извадил смартфон да чете глупости в интернет, въпреки опашката.

Коментар

Това обяснява и и световния недостиг на чипове - всичките отиват за ваксини.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                      https://www.24chasa.bg/novini/article/9650849

Ето, смилаемо е за всички. Четете и не се чудете. Магьосници само в приказките има.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Най - после и ти да разбереш за кво става дума....
                        Яко се се беше умотал в Гуглето, но шти светне ....споко...
                        Преди два месеца му пишех тука ,че с ваксината можеш да си заразен той се пъна като плевенско магаре и муча колко е умен. Който го вълнува да порови назад в мненията .

Коментар

• Най - после и ти да разбереш за кво става дума....
                          Яко се се беше умотал в Гуглето, но шти светне ....споко...

Коментар

• https://www.24chasa.bg/novini/article/9650849

Ето, смилаемо е за всички. Четете и не се чудете. Магьосници само в приказките има.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Сложничко му го обясни. Повечко му напиши и подредено. Може и да стопли. Но ти пък чак кръстосан имунитет....обърка го леко.
                              Не бе плевенски ,той не стопли к`во му казвам ама нейсе .Прочети му пак изречението . То ти нали трябва да сееш плевенски чак навсякъде !

Коментар

Мисля че ти не съзнаваш какво говориш. Обикновената настинка Е коронавирус. Просто е различен коронавирус
                                Сложничко му го обясни. Повечко му напиши и подредено. Може и да стопли. Но ти пък чак кръстосан имунитет....обърка го леко.

Коментар

Working...
                                X