Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Като има хора които не искат да се ваксинират се ваксинирам аз. Не съм прередил никой, не съм взел ваксината на никой който е искал. И се ваксинирах с каквото има, т.е. с АЗ.
Най интересното бе че от 30 човека които имахме час същия ден, никой не бе извадил смартфон да чете глупости в интернет, въпреки опашката.
Все повече си мисля че интернет прави хората тъпи. Мързи ги да четат сериозни източници и четат боклуци. И затъпяват все повече защото с какъвто се събереш такъв ставаш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Мда, това го писахме преди дни, седмици, месеци, ти чака "24 часа".
Айде, Модерна почна изпитания за 16-18 год, както и Файзер.
Мда, още от малки да ги правим болнави и почват да ръсят пари по бигФарма доживот.
Равновеско и други младежи, както и ти, се хвалите че сте се се боцнали със Файзер.
Е, не трябваше ли първо тези над 65 год, после лекарите, после тези над 55 год, после полицаите и учителите и накрая останалите ???
Ама в тая кочина, който превари, нищо че е на 40, здрав и прав.
Пускам ти я, защото е от Дойче веле. На български и смилаем за немедици език.
Когато работиш с хора, а не дистанционно от къщи поемаш почти 100% риск за заразяване. На 30, 40 или 45 години имаш риск, независимо здрав и прав ли си.
Така започнаха, първо с възрастните, медиците, но се оакаха и даже и ваксините станаха нередовни с доставки и пр. Аз се ваксинирах и е трябваше да го направя. Това е. Но заради това че масово населението стои така ще трябва всяка година или на всеки 9 месеца да се ваксинирам. Това е - просто и ясно.Last edited by bulgarian lev; 27.03.2021, 04:59.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Остроумен си като труженичка от околовръстното , но списвай парички трябва да правиш .
Коментар
-
В студентски град един приятел имаше много тъпи съквартиранти, единия от тях според мен си излизаше с братовчедката, а другия бе лепнал на леглата бележки с имената на другите, защото не можеше да ги запомни.
Та седнали сме веднъж аз и моя приятел да играем на карти срещу тези двамата идиоти. Много бързо схванахме че си нямат идея колко са зле и ги биехме като маче у дувар, но от време на време им пускахме някоя игра да не се откажат. Тези обаче през цялото време си мислеха че играят гениално и само защото нямат късмет предимно губят.
Та разговорите с теб ми върнаха този спомен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсе повече си мисля че интернет прави хората тъпи. Мързи ги да четат сериозни източници и четат боклуци. И затъпяват все повече защото с какъвто се събереш такъв ставаш.
Хората не са станали по-глупави покрай интернет и социалните мрежи. И преди интернет 90% от населението е било крайно неграмотно. Просто интернет дава възможност на 10-те процента грамотни да разберат колко глупави са останалите 90%.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не бе плевенски ,той не стопли к`во му казвам ама нейсе .Прочети му пак изречението . То ти нали трябва да сееш плевенски чак навсякъде !
Та седнали сме веднъж аз и моя приятел да играем на карти срещу тези двамата идиоти. Много бързо схванахме че си нямат идея колко са зле и ги биехме като маче у дувар, но от време на време им пускахме някоя игра да не се откажат. Тези обаче през цялото време си мислеха че играят гениално и само защото нямат късмет предимно губят.
Та разговорите с теб ми върнаха този спомен
- 4 Харесвания
Коментар
-
Мда, това го писахме преди дни, седмици, месеци, ти чака "24 часа".
Мда, още от малки да ги правим болнави и почват да ръсят пари по бигФарма доживот.
Равновеско и други младежи, както и ти, се хвалите че сте се се боцнали със Файзер.
Е, не трябваше ли първо тези над 65 год, после лекарите, после тези над 55 год, после полицаите и учителите и накрая останалите ???
Най интересното бе че от 30 човека които имахме час същия ден, никой не бе извадил смартфон да чете глупости в интернет, въпреки опашката.
Все повече си мисля че интернет прави хората тъпи. Мързи ги да четат сериозни източници и четат боклуци. И затъпяват все повече защото с какъвто се събереш такъв ставаш.
Коментар
-
Това обяснява и и световния недостиг на чипове - всичките отиват за ваксини.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеhttps://www.24chasa.bg/novini/article/9650849
Ето, смилаемо е за всички. Четете и не се чудете. Магьосници само в приказките има.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНай - после и ти да разбереш за кво става дума....
Яко се се беше умотал в Гуглето, но шти светне ....споко...
- 1 like
Коментар
-
https://www.24chasa.bg/novini/article/9650849
Ето, смилаемо е за всички. Четете и не се чудете. Магьосници само в приказките има.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Сложничко му го обясни. Повечко му напиши и подредено. Може и да стопли. Но ти пък чак кръстосан имунитет....обърка го леко.
- 1 like
Коментар
-
Мисля че ти не съзнаваш какво говориш. Обикновената настинка Е коронавирус. Просто е различен коронавирусОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар