IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Онзи ден, случай от практиката - промени в бял дроб, почти неразличими от аденокарцином ин ситу, тоест жлезист тип карцином само в границите на алвеоларните прегради. Хиперплазията на пневмоцити 2 тип, т. нар алвеоларни пневмоцити може да бъде атипична, тоест да има сходство с раковия аналог на този ранен вид рак - аденокарцином ин ситу.
    Само ателектазите, тромбите (забележете), белодробни инфаркти и после питането потвърди че пациентката е прекарала Ковид Ноември 2020 успокои диагнозата, тя има шанс, спасена е, няма рак, а и рентгенографски и СТ скан има лезия която е съмнителна. Въпросът и добрата диагноза решавам аз. От друга страна, ясно ви светкам какво и се е случило след Ковида...тромбози и имунен феномен, защото тази пациентка е от този сензитивен тип. Разберете го и стига сравнявахте зеленото с червеното от пионките на ,,Не се сърди човече". Нещата винаги са били различни, просто сега излизат на бял свят за повечето от хората как и с какво се изразяват тези разлики. Дано да сте ме разбрали. Ако не, пак, с годините ще схванете. Това отвори очите на хората за доста терминология и фактология и те разбраха колко сложно се медиират болестите.
    Last edited by bulgarian lev; 19.04.2021, 00:54.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      леля ми си сложи файзер в понеделник. Вече 6 дена я втриса, спи по 15 часа и е като парцал. Ръката я боли и е надута. Прекарала е ковид ноември ....
      Дано да оцелее, аз никога не бих направил такива експерименти с здравето си
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Преди месец ми сложиха първата, преди 4 дни втората.
        Толкова тънки игличли, че не усетих кога ги забиха
        На мястото на убождането лека болка 5 - 6 часа при натиск, после НИЩО

Нямам нищо против тези, които не се ваксинират, да мрат.
        По-малко глупаци на земята ще има
        То е точно обратното, излезе доста инфо по темата а и какво ви дреме нали сте ваксинирани ще живеете още малко

Коментар

• Преди месец ми сложиха първата, преди 4 дни втората.
          Толкова тънки игличли, че не усетих кога ги забиха
          На мястото на убождането лека болка 5 - 6 часа при натиск, после НИЩО

Нямам нищо против тези, които не се ваксинират, да мрат.
          По-малко глупаци на земята ще има
          Last edited by barbaron; 18.04.2021, 16:40.

Коментар

• На 6.о4 с Астра,втората на 15.06.Вечерта след ваксината,ме втресе около час и половина продължи.Не съм мерил за температура,3-4 дена,мястото на убождането беше като малка бучка,леко ме болеше,това е!Надявам се да е за добро.

Коментар

• Инжекцията беше супер безболезнена нищо не усетих. Рамото почна да боли след 10 часа. Спах неспокойно на другата страна. На другия ден усетих 3-4 пъти леко замайване и "драмата" приключи. Не съм пил нищо. Боледувах Декември сравнително леко, но след това бях 2 месеца на половин батерия.

Коментар

• леля ми си сложи файзер в понеделник. Вече 6 дена я втриса, спи по 15 часа и е като парцал. Ръката я боли и е надута. Прекарала е ковид ноември ....
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение
                  На 15ти си сложих Pfizer на 16ти портфейла ми излезе на + ..just saying
                  Догодина зимата ще разбереш защо не е трябвало да си слагаш

Коментар

• На 15ти си сложих Pfizer на 16ти портфейла ми излезе на + ..just saying

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Голям смях, ама първи април не мина ли вече?

Коментар

• Бивш вицепрезидент на Pfizer: „Вашето правителство ви лъже по начин, който може да доведе до смъртта ви“.

Д-р Майкъл Йедън е бивш вицепрезидент и главен учен на Pfizer по алергии и дихателни проблеми, който е прекарал 32 години в индустрията, като водещ изследванията за нови лекарства, оттеглил се от фармацевтичния гигант с най-високата изследователска длъжност в своята област.

Той се обърна към доказуемо фалшивата пропаганда от правителствата в отговор на ковид-19, включително и лъжата за опасните щамове, тоталитарния потенциал за „паспортите за ваксини“ (зелените пропуски) и силната възможност да се справим с конспирацията, която може да доведе до нещо далеч отвъд касапницата, преживяна във войните и кланетата на 20 век.

Основните му точки включиха:
                        1. Няма възможност настоящите варианти на ковид-19 да избегнат човешкия имунитет. Това е просто лъжа.
                        2. И все пак правителствата по света повтарят тази лъжа, което показва, че сме свидетели не само на конвергентен опортюнизъм, но и на конспирация. Междувременно медиите и платформите на големите технологични гиганти се ангажират с една и съща пропаганда и цензурирането на истината.
                        3. Фармацевтичните компании вече са започнали да разработват ненужни „допълнителни“ („засилващи“) ваксини за „вариантите“ (щамовете). Компаниите планират да произвеждат милиарди флакони в допълнение към настоящата експериментална кампания за „ваксини за ковид-19″.
                        4. Регулаторните агенции като „Американската администрация по храните и лекарствата“ и „Европейската агенция по лекарствата“ обявиха, че тъй като тези „допълнителни ваксини“ ще бъдат толкова сходни с предходните, които бяха одобрени с разрешение за спешна употреба, от фармацевтичните компании няма да се изисква провеждане на каквито и да било клинични изследвания по безопасност.
                        5. По този начин това на практика означава, че проектирането и внедряването на повтарящи се и принудителни иРНК ваксини преминават от компютърния екран на фармацевтичната компания директно в телата на стотици милиони хора, които се инжектират в някаква излишна генетична последователност, за която няма абсолютно никаква нужда или оправдание.
                        6. Защо го правят? Тъй като не е очевидна доброкачествената причина за използването на „зелените пропуски“ заедно с „анулирането на банките“, всичко това може да доведе до тоталитаризъм, какъвто светът не е виждал досега никога. Припомняйки злините извършени от Сталин, Мао и Хитлер, масовото обезлюдяване остава логичния резултат.
                        7. Фактът, че това може да е дори и малка истина, означава, че всеки трябва да се бори като луд за да гарантира, че тази система никога няма да се формира.
                        Това за което бих искал да поговорим е за „избягването от имунитета“, защото мисля, че точно това вероятно ще бъде краят на цялото това събитие, което според мен вероятно е конспирация. ......

https://anonybulgaria.wordpress.com/..._VQmTPLg4aG45I

Коментар

• Click image for larger version

Name:	UK-COVID-Vaccine-Adverse-Reactions-Report-4.15.21jpg.jpg
Views:	1
Size:	69.7 КБ
ID:	3747817

847 Deaths 626,087 Injuries Recorded in the UK During 4 Months of Experimental COVID “Vaccines”

https://healthimpactnews.com/2021/84...ovid-vaccines/

Коментар

• Click image for larger version

Name:	eudravigilance-4.10JPG.jpg
Views:	1
Size:	96.9 КБ
ID:	3747815
                            6,662 DEAD 299,065 Injuries: European Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 “Vaccines”

https://healthimpactnews.com/2021/66...d-19-vaccines/
                            Last edited by neon7; 17.04.2021, 01:30.

Коментар

• Дания, директор припадна: Спираме с „АстраЗенека”

Дания спира напълно ваксинирането с „АстраЗенека”

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...zeneka-6124232

===============

който си е праснал вече една доза или втората игла .......... на печелившите ЧЕСТИТО .......... хахахаха

Коментар

• Тук май се говореше за застраховането и пандемията.

Ето мнение от САЩ на:
                                Засега няма ясна индикация за това как съдилищата ще решават по застрахователните дела. Решенията в полза на ищеца и ответника са приблизително балансирани. „Все още няма ясна съдебна практика дали пандемията е „непреодолима сила“, или не“, обяснява професорът по право Стивън Тапия от университета в Сиатъл. „Теоретично ресторантите и баровете биха могли да се застраховат срещу такова явление“.
                                https://www.investor.bg/analizi/91/a...virusa-325865/

Коментар

Working...
                                X