Темата вече застарява. Иде времето на по-актуалната тема - Колко ваксини срещу Ко19 бихте си сложили до края на живота си?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнение
Бързо възстановяване! Иначе по въпроса с ваксините съм доста преубеден.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Прекара ковид супер леко - доказан беше с + ПСР (колко е верен не знам - поне според теб 99%). Ама има и тя като мене хиляди болести и ковида разбута и панкреаса, и кръвното та сменя и доста хапове. Аз имам 2 положителни ПСР и после 3 отрицателни преди да ме изпишат. Пулмолога в Токуда каза 6 месеца НИКАКВИ ваксини. То аз поне 3 месеца ще съм и по болници - поне 1 операция на око (по вероятно и на 2-те очи), за бъбреците минимални песъчинки имам, захарта няма сваляне - удрям поне 15 вечер ... та тепърва ще се оправям - дано нямам усложнения. Чакам да ми изтече карантината другия понеделник.
Иначе видях достатъчно за да знам че при всеки е различно. Имаше един в тежко състояние въпреки АЗ ваксина.
Иначе аз ги образовах що е туй гудпасчър - 3ма доктори ме разпитваха по 10-15 мин, 2 часа се съвещаваха преди да ме почнат със системите, урбазон и антибитици. Ама си разбират от работата и ме СПАСИХА
Коментар
-
Ако искате да се ваксинирате, идете пред главния вход на някоя голяма болница и дишайте усилено.
Аз нямам нужда от това, цяла година го дишам този ми ти вироз.
Коренът на думата ваксина е... думата крава.
Прощъпулващата тогава съвременна медицина чула за практиката на някои животновъди да използват коричките от раните на преживели една опасна болест крави, като ги дават на тези, които не са преболедували. И те не се разболявали. Медиците се замислили и, ето, имаме кравсина.
Песничка за "Луда крава".
https://www.youtube.com/watch?v=NwDcf1PJXGILast edited by Николайко Перник; 19.04.2021, 11:52.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ще припне като яре. Файзер нещо ново ли е? Споко бре, има хиперреактивни. Да се благодари че не е залепила Ковид както трябва, а е само била контактна най-вероятно. Не ти увира главата, хем от болница излезе да си зададеш въпроса защо топчето сирийче удря различно. Не те ли образоваха там поне малко?
Иначе видях достатъчно за да знам че при всеки е различно. Имаше един в тежко състояние въпреки АЗ ваксина.
Иначе аз ги образовах що е туй гудпасчър - 3ма доктори ме разпитваха по 10-15 мин, 2 часа се съвещаваха преди да ме почнат със системите, урбазон и антибитици. Ама си разбират от работата и ме СПАСИХАLast edited by bota156; 19.04.2021, 09:50.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеОнзи ден, случай от практиката - промени в бял дроб, почти неразличими от аденокарцином ин ситу, тоест жлезист тип карцином само в границите на алвеоларните прегради. Хиперплазията на пневмоцити 2 тип, т. нар алвеоларни пневмоцити може да бъде атипична, тоест да има сходство с раковия аналог на този ранен вид рак - аденокарцином ин ситу.
Само ателектазите, тромбите (забележете), белодробни инфаркти и после питането потвърди че пациентката е прекарала Ковид Ноември 2020 успокои диагнозата, тя има шанс, спасена е, няма рак, а и рентгенографски и СТ скан има лезия която е съмнителна. Въпросът и добрата диагноза решавам аз. От друга страна, ясно ви светкам какво и се е случило след Ковида...тромбози и имунен феномен, защото тази пациентка е от този сензитивен тип. Разберете го и стига сравнявахте зеленото с червеното от пионките на ,,Не се сърди човече". Нещата винаги са били различни, просто сега излизат на бял свят за повечето от хората как и с какво се изразяват тези разлики. Дано да сте ме разбрали. Ако не, пак, с годините ще схванете. Това отвори очите на хората за доста терминология и фактология и те разбраха колко сложно се медиират болестите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениелеля ми си сложи файзер в понеделник. Вече 6 дена я втриса, спи по 15 часа и е като парцал. Ръката я боли и е надута. Прекарала е ковид ноември ....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Онзи ден, случай от практиката - промени в бял дроб, почти неразличими от аденокарцином ин ситу, тоест жлезист тип карцином само в границите на алвеоларните прегради. Хиперплазията на пневмоцити 2 тип, т. нар алвеоларни пневмоцити може да бъде атипична, тоест да има сходство с раковия аналог на този ранен вид рак - аденокарцином ин ситу.
Само ателектазите, тромбите (забележете), белодробни инфаркти и после питането потвърди че пациентката е прекарала Ковид Ноември 2020 успокои диагнозата, тя има шанс, спасена е, няма рак, а и рентгенографски и СТ скан има лезия която е съмнителна. Въпросът и добрата диагноза решавам аз. От друга страна, ясно ви светкам какво и се е случило след Ковида...тромбози и имунен феномен, защото тази пациентка е от този сензитивен тип. Разберете го и стига сравнявахте зеленото с червеното от пионките на ,,Не се сърди човече". Нещата винаги са били различни, просто сега излизат на бял свят за повечето от хората как и с какво се изразяват тези разлики. Дано да сте ме разбрали. Ако не, пак, с годините ще схванете. Това отвори очите на хората за доста терминология и фактология и те разбраха колко сложно се медиират болестите.Last edited by bulgarian lev; 19.04.2021, 01:54.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениелеля ми си сложи файзер в понеделник. Вече 6 дена я втриса, спи по 15 часа и е като парцал. Ръката я боли и е надута. Прекарала е ковид ноември ....Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПреди месец ми сложиха първата, преди 4 дни втората.
Толкова тънки игличли, че не усетих кога ги забиха
На мястото на убождането лека болка 5 - 6 часа при натиск, после НИЩО
Нямам нищо против тези, които не се ваксинират, да мрат.
По-малко глупаци на земята ще има
- 2 Харесвания
Коментар
-
Преди месец ми сложиха първата, преди 4 дни втората.
Толкова тънки игличли, че не усетих кога ги забиха
На мястото на убождането лека болка 5 - 6 часа при натиск, после НИЩО
Нямам нищо против тези, които не се ваксинират, да мрат.
По-малко глупаци на земята ще имаLast edited by barbaron; 18.04.2021, 17:40.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеНа 15ти си сложих Pfizer на 16ти портфейла ми излезе на + ..just saying
- 1 like
Коментар
Коментар