IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
    Да "зарадвам" антиваксърите. Мъжът ми седмица след 2 доза лежи със зверски главобол и хрема ни жив ни умрел . След 1 игла му нямаше нищо. Лъжат че страничните ефекти се появяват до 2 дни след ваксината. Появяват се кога си искат и мъчат колкото искат. Ама като чета изкаралите вируса с кво се борят все още мисля, че ваксините са по-малкото зло
    Виж какво, скъпа: всеки "се бори" в зависимост от това, как е потеглил в живота, как е бил мотивиран да преодолява трудностите, какво е правил, за да може да се впише в условията, в които живее...
    Да не забравяме, че всичко това е, все пак, докато... умрем.
    Всякакви препятствия преодоляваме, но можем да ги наречем и вируси или друго, което ни пречи да си лежим спокойно (и вечно да се чувстваме блажени!)... От ранна възраст се опитваме да се впишем в природа, която не е гостоприемна за нас, щом не изкарваме живота си в хоризонтално положение. Тъкмо тая мечта вземе, та се сбъдне - и разбираме, че не е било добре да лежим (вечно).
    Значи, друго е заложено в нас, за да бъдем жизнени (подсказка: да преодоляваме препятствия, т.е. - трудности, бариери, вируси...)
    Залежим ли се - значи развяваме белия байрЯк - а това може да се случи още от най-ранната ни възраст (стигнах до мотивите и необходимостта да преодоляваме трудности в живота)...

Коментар

Да "зарадвам" антиваксърите. Мъжът ми седмица след 2 доза лежи със зверски главобол и хрема ни жив ни умрел . След 1 игла му нямаше нищо. Лъжат че страничните ефекти се появяват до 2 дни след ваксината. Появяват се кога си искат и мъчат колкото искат. Ама като чета изкаралите вируса с кво се борят все още мисля, че ваксините са по-малкото зло
      и сигурно проклината жена си ваксърка, че го е накарала да се боца с недостатъчно тествани отрови.. тепърва ще се проявяват късните странични ефекти все пак много деца аутистчета чак на втората година стават такива..

Коментар

• Да "зарадвам" антиваксърите. Мъжът ми седмица след 2 доза лежи със зверски главобол и хрема ни жив ни умрел . След 1 игла му нямаше нищо. Лъжат че страничните ефекти се появяват до 2 дни след ваксината. Появяват се кога си искат и мъчат колкото искат. Ама като чета изкаралите вируса с кво се борят все още мисля, че ваксините са по-малкото зло

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Класацията не е по брой случаи.

Досега не бях чувал за мъж да се върже на шарлатанията за стволовите клетки. Препоръчвам ти четене. Нещо леко, разтоварващо, направо юношеско. "Заложници в рая" на Саймък.
          Да прав, си сори моя грешка.

Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.07.2021, 00:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Не знам как е в другите страни, но нашите данни могат да се разделят или умножат поне по 4 или 5. Поне толкова пъти повече хора са изкарали вируса без да знаят или криейки се за да не загубят работа, карантина и т.н.....
            В моето семейство имаше 4 отрицателни теста докато както се оказа впоследствие сме били болни....
            Тогава класацията би била различна.
            Класацията не е по брой случаи.

Досега не бях чувал за мъж да се върже на шарлатанията за стволовите клетки. Препоръчвам ти четене. Нещо леко, разтоварващо, направо юношеско. "Заложници в рая" на Саймък.

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

а колко % от ваксинираните са починали или са имали тежки последици? щото са англия излязоха едни цифри 3000 починали и 1 милион хоспитализирани след ваксина
              Мен ме интересува единствено статистика за заразени, преболедували и оздравели и заразени отново след няколко месеца и починали.
              Май май няма и 100 такива при стотици милиони
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Да съхранява се кръвта от пъпната връв, която е богата на стволови клетки / аз съм го направил за децата ми - струваше ми около 2000 евро за 20 години съхранение на дете не е кой знае какво... Добре че ми напомни да си потърся сертификатите, че не знам къде съм ги сложил :-)/ , технологиите напредват и вече например кожни клетки могат да се върнат до стволови и от там до желаният друг вид. Все повече видове превъплещения на стволови клетки до нужният вид са отработени така че някои неща от научната фантастика са почти факт, или скоро ще станат но проблема с имунната реакция не е решен към момента паметта се оказва дългосрочна.... дори много години след като няма и помен от антитела към съответният автоимунен процес / собствените клетки са унищожени на 100% отдавна и няма нужда от антитела/ Да не задълбавам в темата, че във форума има специалисти, а а съм само селско келнерче или нископлатено брокерче хахахахха :-)
                Връзката е че на тази база нямам съмнение / добавяйки този от САРС/, че естественият имунитет към Короната е да речем към доживотен докато вируса не мутира ужасно много.
                Може би си права и че хора имали среща с други Корона вируси по-рано го карат по-леко сега. Не знам има ли изследване в тази посока и дали въобще може да има такова....Ако се окаве така то дори и при големи мутации на настоящите щамове тези с естествен имунитет може леко да го карат. А тези хора които са ваксинирани със сегашните ваксини ще имат по-слаб/краткотраен успех поради ограниченото само до спайк протеина , което не е целият вирус.... и нужда от постоянно ваксиниране за добавяне на нови разпознавателни маркери към новите щамове....
                Нямам идея какво точно помни организма при естествен имунитет дали е само спайк протеина също или има и други маркери за разпознаване на стар познайник.... Надявам се да са повече нещата използвани за разпознаване от организма....
                Явно бакшишите и комисионните са добри

Човешкият организъм е един микрокосмос, в които има много неща за откриване.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Който е изкарал вируса и е имал много антитела ще си запази имунитета. Много хора са били заразени, но вирусът е бил елиминиран може би доста бързо още преди да се разпространи из организма (може би още в лигавиците е обезвреден) поради някаква причина и не довел до изграждане на имунитет. От друга страна казват, че колкото по-тежко си го изкарал толкова по-добър имунитет си изградил. Може би някои хора просто са по-устойчиви на вируса.
                  Казват, че който го е карал документирано една ваксина му стига да си затвърди имунитета. Не знам - мистерия ми е.

Но е истина, че страничните ефекти от ваксините са повече и по-сериозни от описаните официално. Работата с ваксините е същата и като с вируса - някои не ги усещат, а други може и да пукнат. Всичко в живота е късмет и карък.
                  Да съгласен съм с всичко дето си написала този път....
                  От линка на Бота . Това дава отговор на подчертаното в някаква степен. Проблема е че подобно свръхзатвърдяване не ме кефи....Да не прелее в някои други части :-) , но пак всеки има избор....

"Пфайзер"/"Бионтех" съобщи, че смята "през идните седмици" да поиска разрешение за трета доза от ваксината му срещу коронавируса за САЩ и Европа, пояснява БТА.

Предварителни данни от проучване показват, че една стимулираща доза, поставена 6 месеца след втората, "има надлежния профил на толерантност и поражда високи нива на антитела, неутрализиращи вируса, включително варианта "Бета", открит в Южна Африка", се казва в съобщение на производителя. Тези нива надхвърлят "5 до 10 пъти" наблюдаваните след двете първоначални дози.

ПП Не е добре да се прекалява с нищо освен с броя имоти :-)))))
                  Last edited by pesimist4o na kvadrat; 09.07.2021, 21:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                    99% от починалите са неваксинирани. Абе дядо тошо по малки проценти изкарваше
                    https://www.dnevnik.bg/sviat/2021/07...mments-wrapper.
                    Факсинираните може да сте спокойни, открили сте безсмъртието. Може да се боцкате на воля
                    а колко % от ваксинираните са починали или са имали тежки последици? щото са англия излязоха едни цифри 3000 починали и 1 милион хоспитализирани след ваксина

Коментар

Да точно така, но по-траен е много песимистично. По-скоро е доживотен.
                      Както и да е накратко - естественият имунитет си остава завинаги поне в сериозните случаи и това че антителата са изчезнали не е повод за ваксинация...
                      Който е изкарал вируса и е имал много антитела ще си запази имунитета. Много хора са били заразени, но вирусът е бил елиминиран може би доста бързо още преди да се разпространи из организма (може би още в лигавиците е обезвреден) поради някаква причина и не довел до изграждане на имунитет. От друга страна казват, че колкото по-тежко си го изкарал толкова по-добър имунитет си изградил. Може би някои хора просто са по-устойчиви на вируса.
                      Казват, че който го е карал документирано една ваксина му стига да си затвърди имунитета. Не знам - мистерия ми е.

Но е истина, че страничните ефекти от ваксините са повече и по-сериозни от описаните официално. Работата с ваксините е същата и като с вируса - някои не ги усещат, а други може и да пукнат. Всичко в живота е късмет и карък.

Коментар

• 99% от починалите са неваксинирани. Абе дядо тошо по малки проценти изкарваше
                        https://www.dnevnik.bg/sviat/2021/07...mments-wrapper.
                        Факсинираните може да сте спокойни, открили сте безсмъртието. Може да се боцкате на воля
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Не е чудно, че при толкова "умници", любители на фалшиви новини,
                          се борите с успех за първото място
                          Това е добра новина

И русия е на прав път (като се погледнат нефалшифицираните данни)
                          .
                          # Country Total Cases Total Deaths Deaths/1M pop Population
                          1 Peru 2,074,186 193,909 5,799 33,438,083
                          2 Hungary 808,437 30,004 3,114 9,635,361
                          3 Bosnia and Herzegovina 205,047 9,667 2,965 3,260,015
                          4 Czechia 1,668,891 30,331 2,827 10,729,204
                          7 North Macedonia 155,76 5,486 2,633 2,083,287
                          8 Bulgaria 422,353 18,134 2,630 6,895,110
                          9 Montenegro 100,414 1,619 2,577 628,147
                          10 Brazil 18,962,786 530,344 2,477 214,095,684
                          Не знам как е в другите страни, но нашите данни могат да се разделят или умножат поне по 4 или 5. Поне толкова пъти повече хора са изкарали вируса без да знаят или криейки се за да не загубят работа, карантина и т.н.....
                          В моето семейство имаше 4 отрицателни теста докато както се оказа впоследствие сме били болни....
                          Тогава класацията би била различна.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Доста от коментара си изтрил. Тъкмо щях да ти напиша, че от известно време хората, които разполагат с пари, съхраняват пъпчето на децата си, точно за лекуване на някои автоимунни заболявания.

И относно ваксинирането на децата, аз съм срещу теб. Приветствам ваксините. Дори преди години звънях на един приятел ветеринар и го питах дали може да сложи на отрочето ми от мъжки пол ваксина против бяс
                            Наздраве!
                            Да съхранява се кръвта от пъпната връв, която е богата на стволови клетки / аз съм го направил за децата ми - струваше ми около 2000 евро за 20 години съхранение на дете не е кой знае какво... Добре че ми напомни да си потърся сертификатите, че не знам къде съм ги сложил :-)/ , технологиите напредват и вече например кожни клетки могат да се върнат до стволови и от там до желаният друг вид. Все повече видове превъплещения на стволови клетки до нужният вид са отработени така че някои неща от научната фантастика са почти факт, или скоро ще станат но проблема с имунната реакция не е решен към момента паметта се оказва дългосрочна.... дори много години след като няма и помен от антитела към съответният автоимунен процес / собствените клетки са унищожени на 100% отдавна и няма нужда от антитела/ Да не задълбавам в темата, че във форума има специалисти, а а съм само селско келнерче или нископлатено брокерче хахахахха :-)
                            Връзката е че на тази база нямам съмнение / добавяйки този от САРС/, че естественият имунитет към Короната е да речем към доживотен докато вируса не мутира ужасно много.
                            Може би си права и че хора имали среща с други Корона вируси по-рано го карат по-леко сега. Не знам има ли изследване в тази посока и дали въобще може да има такова....Ако се окаве така то дори и при големи мутации на настоящите щамове тези с естествен имунитет може леко да го карат. А тези хора които са ваксинирани със сегашните ваксини ще имат по-слаб/краткотраен успех поради ограниченото само до спайк протеина , което не е целият вирус.... и нужда от постоянно ваксиниране за добавяне на нови разпознавателни маркери към новите щамове....
                            Нямам идея какво точно помни организма при естествен имунитет дали е само спайк протеина също или има и други маркери за разпознаване на стар познайник.... Надявам се да са повече нещата използвани за разпознаване от организма....
                            Last edited by pesimist4o na kvadrat; 09.07.2021, 19:51.

Коментар

• Не е чудно, че при толкова "умници", любители на фалшиви новини,
                              се борите с успех за първото място
                              Това е добра новина

И русия е на прав път (като се погледнат нефалшифицираните данни)
                              .
                              # Country Total Cases Total Deaths Deaths/1M pop Population
                              1 Peru 2,074,186 193,909 5,799 33,438,083
                              2 Hungary 808,437 30,004 3,114 9,635,361
                              3 Bosnia and Herzegovina 205,047 9,667 2,965 3,260,015
                              4 Czechia 1,668,891 30,331 2,827 10,729,204
                              7 North Macedonia 155,76 5,486 2,633 2,083,287
                              8 Bulgaria 422,353 18,134 2,630 6,895,110
                              9 Montenegro 100,414 1,619 2,577 628,147
                              10 Brazil 18,962,786 530,344 2,477 214,095,684
                              Last edited by aleks262; 09.07.2021, 19:10.

Коментар

Да точно така, но по-траен е много песимистично. По-скоро е доживотен.
                                Както и да е накратко - естественият имунитет си остава завинаги поне в сериозните случаи и това че антителата са изчезнали не е повод за ваксинация...
                                Доста от коментара си изтрил. Тъкмо щях да ти напиша, че от известно време хората, които разполагат с пари, съхраняват пъпчето на децата си, точно за лекуване на някои автоимунни заболявания.

И относно ваксинирането на децата, аз съм срещу теб. Приветствам ваксините. Дори преди години звънях на един приятел ветеринар и го питах дали може да сложи на отрочето ми от мъжки пол ваксина против бяс
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X