IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега няма да казвате откъде са ви данните ли?

Кой в Европа е с най-висока екстра смърност на милион?
    Click image for larger version

Name:	kovidistina3.jpg
Views:	1
Size:	26.5 КБ
ID:	3945439

Очевидна е пряката връзка м/у броя ковидни и тоталната смъртност... А бяхме по-добре от Дания !!!
    и източника https://ourworldindata.org/coronavir...obal-situation

Мисля че българската "глупост" ще бъде изучавана и давана за пример, какво може дезинформацията като оръжие.
    Last edited by satz; 12.07.2022, 12:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Ясно е, че такива данни няма да се публикуват и анализират, щото тогава Нюрнбергските процеси след ВСВ ще бъдат като детска градина в сравнение с такива, които ще трябва да се проведат, ако това стане

Като гледате публикуваната току-що графика за смъртността от ковид, как решихте, че сега сме най-зле в Европа?

P.S. Днес, от 16 европейски държави, ваксинирани на 70+%, по-добре от нас са само Швеция, Ирландия и Холандия (0/М, 0/М и 1/М), равни с нас са Норвегия, Великобритания и Литва с 2/М, останалите 10 държави са с от 100 до 600% по-големи смъртности.
      Има такива заведени дела от немски лекари не ИЗМАМНИЦИ.
      И рано или късно ще има НЮРНБЕРГСКИ процеси. ФАШИСТИТЕ(МЕДИЦИНСКИТЕ) рано или късно ще паднат от власт и тогава няма да има прошка, ще ги избеси тълпата по стълбовете
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Смъртността в ЕС не е от ваксина, не знам вируса дали има отношение, от високите им данъци е.
        от цената на газа, може и на горивата иначе как ще е виновен путин
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Смъртността в ЕС не е от ваксина, не знам вируса дали има отношение, от високите им данъци е.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

не разбирате, че те не противоречат на фактите по-долу. Съответно не ми се налага да ги отричам.

Напишете според Вас, колко е смъртността от ваксините за 18 месеца в ЕС.

пп
            дайте линк на картинката, откъде е, твърде е неясна за анализ.
            Ясно е, че такива данни няма да се публикуват и анализират, щото тогава Нюрнбергските процеси след ВСВ ще бъдат като детска градина в сравнение с такива, които ще трябва да се проведат, ако това стане

Като гледате публикуваната току-що графика за смъртността от ковид, как решихте, че сега сме най-зле в Европа?

P.S. Днес, от 16 европейски държави, ваксинирани на 70+%, по-добре от нас са само Швеция, Ирландия и Холандия (0/М, 0/М и 1/М), равни с нас са Норвегия, Великобритания и Литва с 2/М, останалите 10 държави са с от 100 до 500% по-големи смъртности.
            Last edited by Kildirim_Bei; 12.07.2022, 12:06.
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3945424[/ATTACH]

Не знам аз какво отричам, но Вие отричате горните данни.

не разбирате, че те не противоречат на фактите по-долу. Съответно не ми се налага да ги отричам.

Напишете според Вас, колко е смъртността от ваксините за 18 месеца в ЕС.

пп
              дайте линк на картинката, откъде е, твърде е неясна за анализ.
              Last edited by satz; 12.07.2022, 11:55.

Коментар

• satz, в началото България беше блокирана сравнително бързо и навлизането на заразата просто се забави, затова е това закъснение. Някой каза че така се прави, то пък взе че стана.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Click image for larger version

Name:	MR-topvax-BG-12072022.jpg
Size:	47.6 КБ
ID:	3945424

Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Отричате числата по-скоро. :
                  Не знам аз какво отричам, но Вие отричате горните данни.

Коментар

Като психопатия може да се определи затварянето на болниците година и половина за всякакъв вид болни, с изключение на болните от ковид (пък и тях как са ги лекували сме слушали разкази). Може и като социопатия да се определи това, но аз не съм специалист по думите като Вас - аз съм специалист по числата.
                    Числата говорят, че пандемията е измислена и ваксините помагат колкото лимонадата срещу ковид. А колко вредят - тепърва ще говорим.
                    Отричате числата по-скоро. :
                    до Май 2020 бяха най-ограничени и пътувания и болници в България.
                    сговняването започва от Юли 2020. Нашата смъртност е по-ниска от обичайната (дo окт.2020 отрицателна сравнено с 2019), от нас по-зле и Гърция ,и Франция, и Швеция и Италия и Турция и Сърбия и почти всички в Европа. (тия зравеопазване нямат )
                    сега сме най-зле от всички в ЕС и най-ниско ваксинирани, нооо вирусът бил измислица.

2020 година в ПТП жертвите са с над 200 по-малко, но и те са "компенсирани" с хиляди, от "нещо неизвестно и тайно"
                    колко неизвестно и тайно - ами само широко затворете очи и ще го видите.

Name:	kovidistina2.jpg
Size:	64.2 КБ
ID:	3945415

Най-забавните за мен - тия къде са над 55год. и смели срещу вируса убиващ 20000/М,ги е страх от опасната ваксина... е напишете колко тя убива.
                    Заради подобни умници, отново в България се срещат морбили, ще се увеличават и полиомиелит и туберкулоза и що не и едрата шарка.

67000 мъртви - като застанете на Подбалканския с гръб към Казанлък, всичко пред вас по пътя до морето без Бургас - празно, но проблем - няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Благодарение на такива "разбирачи" като теб
                      България е там, където си е, от 1944 г. та до днес
                      Ти си гледай Юбер-скандалите във Франция, пък и ковид-смъртността ви е 3-4 пъти по-висока от нашата в момента. Днес в BG е 2/М, а във F - 7/М
                      Последните 3 месеца сме под вашата ковид-смъртност, и във Франция за тия 3 месеца са починали 20% повече хора от ковид, отколкото у нас (пропорционално на населенията на държавите). Нали се сещаш, че при 80% ваксинирани франсета, доста от починалите са ваксинирани. Що така става, а?
                      Last edited by Kildirim_Bei; 12.07.2022, 11:19.

Коментар

Е бота156, и група съветски учени питайте, гледам и едноокия се тръшка за Хаити

Мен ми е интересно, как до юли2020 имаме по-малка от обичайната смъртност, а Дания ни диша прахта,
                        После мерките при нас паднаха и започна заразяването,
                        а в Дания останаха локдауните, напрактика до приключване на ваксинацията им.

Не само си разменихме местата, ами ние ударихме тавана по мъртви/М в Европа, ноооо каква моля ви се била причината, още не било ясно
                        Защо се правиш на ухапан от луда крава, бе, селски? Знаеш ли, че с направление не можеш да отидеш на никакъв доктор, освен да уцелиш изхода на кабинета на джипито с него? Само платените прегледи вървят, иначе - елате след два месеца, когато ще сте за друга служба, пак за ваша сметка. Затова има висока и все по-висока смъртност. Пандемията катализира този ефект. Никой не ходи на доктор, освен ако той не дойде, за да му издаде смъртен акт - това е моментът на среща между доктор и пациент. Нашето здравеопазване е най-голямата погребална агенция в света. Има лекари, разбира се, добри, но достъпът до тях е прекъснат по смисъла, залегнал в едно обществено здравеопазване.

Коментар

аз съм специалист по числата.
                          Числата говорят, че пандемията е измислена и ваксините помагат колкото лимонадата срещу ковид. А колко вредят - тепърва ще говорим.
                          Благодарение на такива "разбирачи" като теб
                          България е там, където си е, от 1944 г. та до днес

Коментар

След >67000 мъртви, да зададете такъв въпрос - не съм психопат - не Ви разбирам...
                            Като психопатия може да се определи затварянето на болниците година и половина за всякакъв вид болни, с изключение на болните от ковид (пък и тях как са ги лекували сме слушали разкази). Може и като социопатия да се определи това, но аз не съм специалист по думите като Вас - аз съм специалист по числата.
                            Last edited by Kildirim_Bei; 12.07.2022, 09:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                              ...

ПП Откъде са данните за това какъв е шанса да умра след ТАЗИ ваксинация ...
                              Е бота156, и група съветски учени питайте, гледам и едноокия се тръшка за Хаити

Мен ми е интересно, как до юли2020 имаме по-малка от обичайната смъртност, а Дания ни диша прахта,
                              После мерките при нас паднаха и започна заразяването,
                              а в Дания останаха локдауните, напрактика до приключване на ваксинацията им.

Не само си разменихме местата, ами ние ударихме тавана по мъртви/М в Европа, ноооо каква моля ви се била причината, още не било ясно
                              Last edited by satz; 12.07.2022, 00:22.

Коментар

• Дааа ще игнорираме Хаити, щото не се бодат с експерименталните боклучиви отрови и значи са статистическа грешка, ще игнорираме Индия, понеже като питаха Файцър може ли да си направят собствен тест на боклучивите неработещи експерименти, и Файцър се отказаха да им продават отровите си, ще игнорираме и Африка, щото там са се парили доста от злокобните отрови на добрият имунолог чичко Гейтс и не щат да се бодат и не им пука от леката настинка Хобит19, ще игнорираме и пренабодените западноевропейски държави, където им скочиха в пъти заразените след като се инжектираха, ще игнорираме Израел, където най-много и най-тежко болни са тройно инжектираните, а на второ място са двойно инжектираните, а неинжектираните си свиркат и не боледуват от лека настинка, абе давай ДА ИГНОРИРАМЕ ВСИЧКО БОЦАЙ БУСТАРА ЪЛЦУЛА Е ПОРЪЧАЛА ОЩЕ ДВА МИЛЯРДА БОЦКИ

ТАЛИДОМИДЧЕ БЕЙБИ, науката няма да те прецака, особено ако НЯКОЙ ИМА ПЕЧАЛБА ОТ ТОВА! Не честно стига сте антивацърствали, боцайте безплатно е

Name:	playing-blocks.jpg
Size:	63.7 КБ
ID:	3945265
                                Last edited by cyclop; 11.07.2022, 23:13.

Коментар

Working...
                                X