IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Официални данни за смъртност от факсини.
    339млн и 12313 официално признати. А десетките пъти повече непризнати, такива като Коритаров.
    Според малоумника бобиБ са 1 на 100 милиона. Май няма и на 10 000 или 10 000 ПЪТИ ЛЪЖА
    Не си играе на дребно
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Той няма да може ама да се пробвам аз?

Ваксините предлагат гарантиран, одобрен, законен имунитет. Дори за тези, дето са се боли с плацебо.Защото са като съвременни борци срещу фашизма и капитализма.

Изкаралите го, и особено тези дето нямат документи да го докажат, имат някакъв черноборсаджийски, антинаучен имунитет дето пукната пара не струва. Въпросът е искат ли да са добри, достойни граждани? Ваксинирането им дава шанс. При това безплатно.
      Абсолютно точно казано. Написаното от analog трябва да се пусне по всички мас медии в отговор на пресата за ваксиниране. Искам тогава да чуя какво ще отговорят "експертите" по темата
      Last edited by Iblis; 28.07.2021, 09:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
        И от вчера американският център CDC потвърди, че ваксинираните е напълно възможно да се разболеят и имат същите стойности на вирусен товар като неваксинираните, т.е. могат да си разнасят бъцила, което още веднъж напълно обезмисля всичките напъни за зелени паспорти. Това подсказва, че цари неразбиране как всъщност функционира имунитета. Помпането на анти-тела не изглежда да е отговор. Може би е време да започнат да прилагат назални ваксини, който подсилват мукозния имунитет.

Руснаците са доста напред в това отношение, като техни випове вече се ваксят със спрейове
        Т.е. най-добре е комбинация от мускулна и назална ваксина. От линка:
        Thus, the ideal vaccination strategy may use an intramuscular vaccine to elicit a long-lived systemic IgG response and a broad repertoire of central memory B and T cells, followed by an intranasal booster that recruits memory B and T cells to the nasal passages and further guides their differentiation toward mucosal protection, including IgA secretion and tissue-resident memory cells in the respiratory tract.

Коментар

• И от вчера американският център CDC потвърди, че ваксинираните е напълно възможно да се разболеят и имат същите стойности на вирусен товар като неваксинираните, т.е. могат да си разнасят бъцила, което още веднъж напълно обезмисля всичките напъни за зелени паспорти. Това подсказва, че цари неразбиране как всъщност функционира имунитета. Помпането на анти-тела не изглежда да е отговор. Може би е време да започнат да прилагат назални ваксини, който подсилват мукозния имунитет.

Руснаците са доста напред в това отношение, като техни випове вече се ваксят със спрейове
          Валентина Матвиенко вакцинировалась назальной формой «Спутника V

Коментар

Ваксините предлагат гарантиран, одобрен, законен имунитет. Дори за тези, дето са се боли с плацебо.Защото са като съвременни борци срещу фашизма и капитализма.

Изкаралите го, и особено тези дето нямат документи да го докажат, имат някакъв черноборсаджийски, антинаучен имунитет дето пукната пара не струва. Въпросът е искат ли да са добри, достойни граждани? Ваксинирането им дава шанс. При това безплатно.
            Откога почнаха да искат документ че можеш да живееш и работиш?
            Ебем ти и конституцията и харти за човека и бля бля.
            За малоумника БобиБ (нямам друго определение за човек дет не мое 2 числа да раздели)
            Шансът да пукнеш за 1 година е 0,03%. за 100 години живот па и хич да не се подобри реакцията на човешката цивилизация е макс 3%. Какви 10-20% те гонят. Никога няма да починат повече от 1% в ЦЯЛАТА човешка история от ковид 19
            Last edited by bota156; 28.07.2021, 07:52.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Шансът да пукнеш от Ковид е горе-долу 1:25 за бели хора. Индианци и черни имат смъртност поне 1:10, ама хайде да кажем това за БГ няма значение. Шансът да умреш от усложнения на иРНА ваксина е май 1:100,000,000 (едно към 100 милиона), според данните от ваксинирането досега. Всъщност, пиенето на противозачатъчни хапчета носи много по-висок риск от фатални изходи. По-гадното, за което хората трябва да си дават сметка е, че пораженията от Ковид се наблюдават дълготрайно при над 50% от преболедувалите. Т.е. имаш над 50% сигурен шанс да си прецакаш тялото и живота завинаги, съкращавайки си очакваната продължителност на живота. Аз не бих си рискувал скапване на бъбреците или кръвоносни съдове, които ще ме убият на 40-50г., само защото на 18 съм изкарал лек Ковид. Даже да не говорим за други екзотични ефекти върху мозъка и нервната система - щот да ти изчезне вкуса и обонянието например със сигурност ти бърника здраво в мозъка, това поне е документирано. Междувпрочем, това важи за всяка една болест, и за сезонния грип също - всяко едно преболедуване остава някакви поражения, остава риск за генетични мутации (рак) и въобще съкращава живота. Макроикономически - държавите и големите капиталисти сметнаха, че са си осигурили достатъчно ваксинирани досега, които евентуално ще преживеят тази пандемия, така че останалата половина от планетата даже и да измре, няма значение. Даже напротив - ако Африка и Азия измрат наполовина, това е равносилно на спечелна световна война, и ще има възможност за огромно преразпределение на планетарни ресурси. Затова и макар да говорят по медиите, общо взето нитопаника има, нито кой знае какъв политически натиск се случва - който хване влака, хванал. Останалите са отписани. Аз работя точно в тази сфера, генетична медицина. Споделям информация от моята организация, а и закупена от АйБиЕм, а пък те агрегират от 50-60 болнични групи с по 20 хиляди болници всяка...Не знам можеш ли да си го представиш, обаче това е всъщност източника, който се ползва от цялата планета като данни, и се вземат решения за трилиони, вкл. и военни. Не искам да те убеждавам, ама да ти кажа че (напълно неправомерно според работния ми договор) споделям тук парченца информация, която е много скъпа и много ограничена за достъп. Поне за който се интересува, да може да оцени. Този САРС вирус и ефектите за света започнах да го коментирам в този форум 2018-а година, сигурен съ6м че съм бил първия коментатор, ама хора като теб ми казваха че съм конспиратор - може да ми видиш старите постове и твоите по този повод. И не се обиждай, ама те чета какво пишеш с години и има хиляди дребни детайли по които разбирам че не си излизал от БГ и идея си нямаш от света и особено от САЩ.
              "По-сигурни данни за семейството ми датират от края на миналия век, когато дядо ми Кимото Ишигучи или дядо Кимо, както го нарчахме в семейството, беден рибар от от остров Шиоку, е принуден да емигрира в Парагвай, в търсене на по-добър поминък. Той се заселил в околностите на малкото селище Богадо, където отглеждал маниока на осткъдното си парче земя. От това положение го изважда баба ми, Естебана Галего Авилес де Тареланета и Марадона, която в семейството наричахме ту баба Мара, ту баба Дона, танцьорка в долнопробна моряшка кръчма в столицата, изселена от там заради системни колебания в в личната репутация, но притежаваща известен капитал.Скоро обаче двамата са принудени да напуснат страната, тъй като по съседски сигнали дядо Кимо и баба Мара-Дона не отглещдали точно маниока, а нещо друго. Семейството се установява на южноавстралийския остров Тасмани. Скоро се ражда момиченце, именно моята майка Артемида. Междувременно дядо ми е засегнат от друг удър на съдбата, в борба с гигантски калмар, той намира своята кончина. Отчаяна баба ми напуска проклетото място и се заселва в Нарвик, най-суровото място на брега на норвежко море. На 16 години майка ми среща тук разорения руски княз Иван Беззсонов, водещ отшелнически живот по тези места, хранейки се с молюски и лишеи. Двамата се оженват...."

Преписах малко от "Големия маратон" на чудесния пловдивски автор Здравко Попов, за да можеш да сравниш художествена измислица с пошлите лъжи, които си написал отгоре.

Коментар

Е няма що ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Въпросът е тези които са го изкарали и са ок що да се бодЪт , я обясни ако можеш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Това са измислени числа. И аз не знам защо ги дават. При смъртност над 2% единственото решение би било буквално да заключват хората в апартаментите им. Това което правиха в Ухан защото смятаха тогава смъртността на 4%
                    Шансът да пукнеш от Ковид е горе-долу 1:25 за бели хора. Индианци и черни имат смъртност поне 1:10, ама хайде да кажем това за БГ няма значение. Шансът да умреш от усложнения на иРНА ваксина е май 1:100,000,000 (едно към 100 милиона), според данните от ваксинирането досега. Всъщност, пиенето на противозачатъчни хапчета носи много по-висок риск от фатални изходи. По-гадното, за което хората трябва да си дават сметка е, че пораженията от Ковид се наблюдават дълготрайно при над 50% от преболедувалите. Т.е. имаш над 50% сигурен шанс да си прецакаш тялото и живота завинаги, съкращавайки си очакваната продължителност на живота. Аз не бих си рискувал скапване на бъбреците или кръвоносни съдове, които ще ме убият на 40-50г., само защото на 18 съм изкарал лек Ковид. Даже да не говорим за други екзотични ефекти върху мозъка и нервната система - щот да ти изчезне вкуса и обонянието например със сигурност ти бърника здраво в мозъка, това поне е документирано. Междувпрочем, това важи за всяка една болест, и за сезонния грип също - всяко едно преболедуване остава някакви поражения, остава риск за генетични мутации (рак) и въобще съкращава живота. Макроикономически - държавите и големите капиталисти сметнаха, че са си осигурили достатъчно ваксинирани досега, които евентуално ще преживеят тази пандемия, така че останалата половина от планетата даже и да измре, няма значение. Даже напротив - ако Африка и Азия измрат наполовина, това е равносилно на спечелна световна война, и ще има възможност за огромно преразпределение на планетарни ресурси. Затова и макар да говорят по медиите, общо взето нитопаника има, нито кой знае какъв политически натиск се случва - който хване влака, хванал. Останалите са отписани. Аз работя точно в тази сфера, генетична медицина. Споделям информация от моята организация, а и закупена от АйБиЕм, а пък те агрегират от 50-60 болнични групи с по 20 хиляди болници всяка...Не знам можеш ли да си го представиш, обаче това е всъщност източника, който се ползва от цялата планета като данни, и се вземат решения за трилиони, вкл. и военни. Не искам да те убеждавам, ама да ти кажа че (напълно неправомерно според работния ми договор) споделям тук парченца информация, която е много скъпа и много ограничена за достъп. Поне за който се интересува, да може да оцени. Този САРС вирус и ефектите за света започнах да го коментирам в този форум 2018-а година, сигурен съ6м че съм бил първия коментатор, ама хора като теб ми казваха че съм конспиратор - може да ми видиш старите постове и твоите по този повод. И не се обиждай, ама те чета какво пишеш с години и има хиляди дребни детайли по които разбирам че не си излизал от БГ и идея си нямаш от света и особено от САЩ.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Беше болна / с отрицателни тестове/ някъде края на Март, началото на Април...стават примерно 3 месеца....
                      Ако вируса атакува/пребива части от нервната система , възстановяването е сложна към невъзможна работа.... този тип клетки мисля че не се регенерираха....
                      Ще видим....
                      Доста странно звучиш... Уж си интелигентен човек, реши че ще "изчакаш" да видиш, и сега като изчака, какво видя? Тази обсесия против ваксините някаква гузна реакция ли е сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
                        Закона на Мърфи, или по-скоро статистика, закона на големите числа. Ако нещо може да се случи при достатъчно време то винаги се случва. Така е и със прекарването на Ковид. Всеки ще го прекара, въпроса не е дали, а кога.
                        Ако имаш ваксина може и да не го усетиш. Ако нямаш, божа работа дали си от тези 5 на хиляда които ще умрат. Но ми е интересно защо не гледате и проблемите след ковид. Има си маса странични ефекти прекатването, болести на сърцето и белите дробове…
                        Затова просто се чудя на хората страхуващи се от една игла, защо предпочитат да изкарат ковид, а не да се ваксинират….
                        Може би по-скоро искат да оставят решението на съдбата, а се страхуват да вземат решение за себе си?
                        Въпросът е тези които са го изкарали и са ок що да се бодЪт , я обясни ако можеш ...
                        Last edited by pa4anga; 28.07.2021, 02:23.

Коментар

Беше болна / с отрицателни тестове/ някъде края на Март, началото на Април...стават примерно 3 месеца....
                          Ако вируса атакува/пребива части от нервната система , възстановяването е сложна към невъзможна работа.... този тип клетки мисля че не се регенерираха....
                          Ще видим....
                          При мен продължи около два и половина месеца(болки в мускулите и сухожилията, а впоследствие - неприятно усещане за изгоряла кожа), като преди това месец и нещо стомашни проблеми(отдавам го пак на неврологичните проявления на вируса-сякаш бях глътнал топка, усещане за подпиране в гърдите, гадене и безапетитие). Карах го Ноември, почувствах се нормално към средата-края на Април. Пожелавам и по-бързо да се възстанови.
                          Last edited by neptun266; 28.07.2021, 01:51.

Коментар

Ще видим....
                            Стискам палци жена ти да се оправи напълно и в най-скоро време.

Синът ми в крайна сметка се бори в момента с мултисистемен възпалителен синдром в резултат на изкаран ковид, за който и не бяхме разбрали, че го е изкарал, имаше диагноза бронхит, а то било ковид. Казвам го, за да знаят хората, че и най-малките могат да имат сериозни последици от преболедуването на ковид. Правете им тестове и наблюдавайте как се развива здравето им, за да може да реагирате мигновено. Не искам да казвам на никого дали да се ваксинира или не. Аз самият съм ваксиниран от няколко месеца.

Коментар

• Ей така се раздуват ковид случаи - More Than Half Of Hospitalized Patients Tested COVID-19 Positive Only After Being Admitted – Leaked NHS Data

According to leaked NHS data more than half of those hospitalized with Covid-19 in the UK only tested positive after admission to the hospital.
                              Over half of those hospitalized with Covid-19 in the UK only tested positive after admission – suggesting that “vast numbers are being classed as hospitalised by Covid when they were admitted with other ailments, with the virus picked up by routine testing,” according to The Telegraph, citing leaked government figures.

What this may mean is that statistics published daily may far overstate Covid hospitalizations – and consequently, pressures on the National Health Service (NHS).

The leaked data – covering all NHS trusts in England – show that, as of last Thursday, just 44 per cent of patients classed as being hospitalised with Covid had tested positive by the time they were admitted.
                              https://greatgameindia.com/covid-19-...-hospitalized/

The majority of cases were not detected until patients underwent standard Covid tests, carried out on everyone admitted to hospital for any reason.

https://www.telegraph.co.uk/news/202...ive-admission/

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

От колко време е така?
                                Ще видим....

Коментар

Working...
                                X