Toку що гледах репортаж от Китай. В горещината, армията коронотестери, в херметични костюми и маски е взела да припада. Както си вървят и падат, ама точно както падаха първите фейк корона жертви в Китай преди повече от две години. Цял ден тестват в жегата предпазени, кьорава корона не откриват и накрая умират от топлинен удар. Поезия на ковид идиотията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Я внимавайте в картинката - едно упражнение по четене на текст с разбиране!
"Коронавирусната инфекция протича тежко при едва 5 процента от пациентите, настанени в болници."
Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2022...comment-newest
Разбрахте ли? Ако сте разбрали, сигурно сте се впечатлили. Аз поне съм впечатлен.
...И пак "носене на маски в болнични и социални заведения, спазване на дистанция при струпване на много, работа от вкъщи при възможност и засилен сутрешен филтър в детските градини." ЗАРАДИ ТОВА???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Още един загря току-що. "Аз съм три пъти ваксиниран и сега трябва да получа четвърта ваксина, вече два пъти карах КОВИД и веднъж грип, като грипът беше десет пъти по-лош от КОВИД" Хеехе ама оти ги руча жабетата като беше ясно отначало... Ама нищо де, радвам се на всеки осъзнал се.
Този ме развесели доста. https://www.bitchute.com/video/0nONv...=subscriptions
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеTo и мозъка работи с вълни - значи е квантов мозъкДемокрацията много ни отне, еее какви мозъци имахме - КВАНТОВИ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеВълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита
https://www.youtube.com › watch?v=VOQoz_WOjW8
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение18/7/2022 COVID - България https://coronavirus.bg/bg/
Ваксинираните се заразяват, но не щат да мрат като антиваксъри
Дори и Боговете пред фактите мълчат,
но антиваксърите продължават да повръщат глупости
КОЙ ЗАРЕЖДА МЕДИИТЕ И (САЙТА coronavirus.bg )С ИНФОРМАЦИЯ ЗА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ ОТ КОВИД, СЛЕД КАТО МЗ И НСИ НЕ РАЗПОЛАГАТ С ТАКАВА
Три дена по-късно на 03.11.2021 г. от министерството на здравеопазването получих отговор, че не разполагат с исканата от мен информация и изпращат въпросите ми за отговор по компетентност на НСИ и НЦОЗА.
Още тогава възникнаха резонните въпроси, как МЗ управлява кризата с К-19, при положение, че не разполага с ключова информация?
Днес получих отговор от НСИ и им благодаря, за подробния отговор, от който ясно се разбира, че те редовно предоставят информация на СЗО и Европейската комисия, но исканата от мен информация я нямат. Евентуално ще я имат през лятото на 2022 година. Естествено, че възниква логичния въпрос откъде и кой зарежда медиите с информация за смъртните случаи от К-19, след като МЗ и НСИ не разполагат с такава?
Държа да отбележа, че от НСИ много коректно са описали движението на информацията при настъпване на смърт.
При внимателен прочит ще разберете, че специално обучени лекари в РЗИ-та поставят кодовете (сиреч от причината за смъртта).
От НСИ са премълчали за бройката на проведените аутопсии след констатирана смърт, които се отбелязват в точка 9 на съобщението за смърт.
За да насоча вниманието съм маркирал определени текстове с червен контур отстрани, както и заедно с документа ще публикувам и бланка за съобщение за смърт, за да имате по-ясна представа.
Предполагам, че вече на всички ви става ясно, че става въпрос за безскрупулен и безпощаден бизнес със здравето и живота на хората. В тази бизнес формула участват според мен цели правителства и медийни групировки, които не се спират пред нищо!
Димитър Байрактаров
https://afera.bg/безскрупулна-манипулация-на-власт-ме/
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
А сега да използвам написаното и пак да анализираме ситуацията - не знам защо толкова ми се иска да събудя някой от ваксизависимите - сигурно щото бях ковипсихар и знам колко е отвратително.
Та, ако си изкарал КОВИД страхоужасносмъртоносния вирус - без да си инжектиран - и СИ ЖИВ И СИ ГО ПРЕКАРАЛ ЛЕКО - Защо, защо бе мамицата му ще е "сертификата" за 6 месеца? Защо не доживот? Нали ЕДИНСТВЕНИЯТ деклариран ефект от инжекциите е да "караш леко" ковида? Тоест, ако човек има имунна система, която се справя с това БЕЗ ИНЖЕКЦИЯ, защо не може да получи извинителна бележка от инжекциите? Които са ненужни за него? Понеже действието им е обещано да бъде това, което той си има и без тях?
АЙДЕ БЕ ЗАГРЕЙТЕ ВЕЧЕ ЧЕ ИМА ОГРОМНА ЗЛОНАМЕРЕНА КОНСПИРАЦИЯ!!
АЙДЕ БЕ!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеКолеги , да се пофаля. Моето семейство се уреди най-накрая със сертификат за 6 месеца напред срещу 10 лева за тест....:-) В смисъл като дойде идеята че може да е това всички в редичка се наредихме за 6 месеца свобода....:-) при това без да пием кола :-)
ПоФтаря явно. При нас 16 месеца по-късно. Един от членовете на семейството беше с 38 градуса 2-3 дни, другите положителни само с малко гърло без температура нищо.
Баща ми без да се е тествал го изкара същото за 5 дни . Той е 85 години....
Знам че при всеки е различно, но поне в момента е на равнището на настинка и явно всяка година ще го караме по 1-2 пъти....
Та, ако си изкарал КОВИД страхоужасносмъртоносния вирус - без да си инжектиран - и СИ ЖИВ И СИ ГО ПРЕКАРАЛ ЛЕКО - Защо, защо бе мамицата му ще е "сертификата" за 6 месеца? Защо не доживот? Нали ЕДИНСТВЕНИЯТ деклариран ефект от инжекциите е да "караш леко" ковида? Тоест, ако човек има имунна система, която се справя с това БЕЗ ИНЖЕКЦИЯ, защо не може да получи извинителна бележка от инжекциите? Които са ненужни за него? Понеже действието им е обещано да бъде това, което той си има и без тях?
АЙДЕ БЕ ЗАГРЕЙТЕ ВЕЧЕ ЧЕ ИМА ОГРОМНА ЗЛОНАМЕРЕНА КОНСПИРАЦИЯ!!
АЙДЕ БЕ!!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Колеги , да се пофаля. Моето семейство се уреди най-накрая със сертификат за 6 месеца напред срещу 10 лева за тест....:-) В смисъл като дойде идеята че може да е това всички в редичка се наредихме за 6 месеца свобода....:-) при това без да пием кола :-)
ПоФтаря явно. При нас 16 месеца по-късно. Един от членовете на семейството беше с 38 градуса 2-3 дни, другите положителни само с малко гърло без температура нищо.
Баща ми без да се е тествал го изкара същото за 5 дни . Той е 85 години....
Знам че при всеки е различно, но поне в момента е на равнището на настинка и явно всяка година ще го караме по 1-2 пъти....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
В интерес на истината голямата екстра смъртност не може да се обясни само с Ковид - спиране на операции, лекуване по телефона, спиране на профилактика от хипохондриците, пренасочване на персонал и техника към ковид-отделенията и прочее и прочее...
И същото време, тия които имаха разумни работещи мерки + висока ваксинация, практически нямат екстра смъртност.
Пък при теза "много вредни ваксини" - то за над 18 месеца вече трябваше да има съществена разлика в смъртността при равни други условия, като изобразената крива, да има любезността да съвпадне с кривата на броя ваксинирании те така те, Елементарности
Коментар
-
18/7/2022 COVID - България https://coronavirus.bg/bg/
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеС казването и нечуването е често срещано и разбираемо.
Трагегедията е, когато показваш факти и няма кой да ги види. Или пък все пак ги вижда, но няма елементарна доблест, да си признае грешка
Дори и Боговете пред фактите мълчат,
но антиваксърите продължават да повръщат глупости
- 1 like
Коментар
Коментар