IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Toку що гледах репортаж от Китай. В горещината, армията коронотестери, в херметични костюми и маски е взела да припада. Както си вървят и падат, ама точно както падаха първите фейк корона жертви в Китай преди повече от две години. Цял ден тестват в жегата предпазени, кьорава корона не откриват и накрая умират от топлинен удар. Поезия на ковид идиотията.

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Я внимавайте в картинката - едно упражнение по четене на текст с разбиране!

"Коронавирусната инфекция протича тежко при едва 5 процента от пациентите, настанени в болници."

Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2022...comment-newest

Разбрахте ли? Ако сте разбрали, сигурно сте се впечатлили. Аз поне съм впечатлен.

...И пак "носене на маски в болнични и социални заведения, спазване на дистанция при струпване на много, работа от вкъщи при възможност и засилен сутрешен филтър в детските градини." ЗАРАДИ ТОВА???

Коментар

• Още един загря току-що. "Аз съм три пъти ваксиниран и сега трябва да получа четвърта ваксина, вече два пъти карах КОВИД и веднъж грип, като грипът беше десет пъти по-лош от КОВИД" Хеехе ама оти ги руча жабетата като беше ясно отначало... Ама нищо де, радвам се на всеки осъзнал се.

Този ме развесели доста. https://www.bitchute.com/video/0nONv...=subscriptions

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
            To и мозъка работи с вълни - значи е квантов мозък
            Осен тува, в България от 30 години ни лъжат - няма нито един записан умрял от куршум Демокрацията много ни отне, еее какви мозъци имахме - КВАНТОВИ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита
              проф.Джеймс Джордано

https://www.youtube.com › watch?v=VOQoz_WOjW8

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                18/7/2022 COVID - България https://coronavirus.bg/bg/

Ваксинираните се заразяват, но не щат да мрат като антиваксъри

Дори и Боговете пред фактите мълчат,
                но антиваксърите продължават да повръщат глупости
                БЕЗСКРУПУЛНА МАНИПУЛАЦИЯ НА ВЛАСТ & МЕДИИ СЪС СМЪРТТА ОТ КОВИД!
                КОЙ ЗАРЕЖДА МЕДИИТЕ И (САЙТА coronavirus.bg )С ИНФОРМАЦИЯ ЗА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ ОТ КОВИД, СЛЕД КАТО МЗ И НСИ НЕ РАЗПОЛАГАТ С ТАКАВА

Три дена по-късно на 03.11.2021 г. от министерството на здравеопазването получих отговор, че не разполагат с исканата от мен информация и изпращат въпросите ми за отговор по компетентност на НСИ и НЦОЗА.

Още тогава възникнаха резонните въпроси, как МЗ управлява кризата с К-19, при положение, че не разполага с ключова информация?

Днес получих отговор от НСИ и им благодаря, за подробния отговор, от който ясно се разбира, че те редовно предоставят информация на СЗО и Европейската комисия, но исканата от мен информация я нямат. Евентуално ще я имат през лятото на 2022 година. Естествено, че възниква логичния въпрос откъде и кой зарежда медиите с информация за смъртните случаи от К-19, след като МЗ и НСИ не разполагат с такава?

Държа да отбележа, че от НСИ много коректно са описали движението на информацията при настъпване на смърт.

При внимателен прочит ще разберете, че специално обучени лекари в РЗИ-та поставят кодовете (сиреч от причината за смъртта).

От НСИ са премълчали за бройката на проведените аутопсии след констатирана смърт, които се отбелязват в точка 9 на съобщението за смърт.

За да насоча вниманието съм маркирал определени текстове с червен контур отстрани, както и заедно с документа ще публикувам и бланка за съобщение за смърт, за да имате по-ясна представа.

Предполагам, че вече на всички ви става ясно, че става въпрос за безскрупулен и безпощаден бизнес със здравето и живота на хората. В тази бизнес формула участват според мен цели правителства и медийни групировки, които не се спират пред нищо!

Димитър Байрактаров

Click image for larger version

Name:	KO1.jpg
Views:	9
Size:	74.8 КБ
ID:	3948670

https://afera.bg/безскрупулна-манипулация-на-власт-ме/

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

А сега да използвам написаното и пак да анализираме ситуацията - не знам защо толкова ми се иска да събудя някой от ваксизависимите - сигурно щото бях ковипсихар и знам колко е отвратително.

Та, ако си изкарал КОВИД страхоужасносмъртоносния вирус - без да си инжектиран - и СИ ЖИВ И СИ ГО ПРЕКАРАЛ ЛЕКО - Защо, защо бе мамицата му ще е "сертификата" за 6 месеца? Защо не доживот? Нали ЕДИНСТВЕНИЯТ деклариран ефект от инжекциите е да "караш леко" ковида? Тоест, ако човек има имунна система, която се справя с това БЕЗ ИНЖЕКЦИЯ, защо не може да получи извинителна бележка от инжекциите? Които са ненужни за него? Понеже действието им е обещано да бъде това, което той си има и без тях?

АЙДЕ БЕ ЗАГРЕЙТЕ ВЕЧЕ ЧЕ ИМА ОГРОМНА ЗЛОНАМЕРЕНА КОНСПИРАЦИЯ!!
                  АЙДЕ БЕ!!!
                  Хм, не съм се замислял над въпросите които постави / вируса ми е изпил мозъка :-)/, но звучат логично. След като си го изкарал леко при това 2 пъти / първият не беше леко за някои от нас държа 2-3 седмици може би заради варианта на вируса защо е натиска. ? А какво ще ми помогне ваксината ? Да го изкарам за 2 дни вместо за 3 ? Всъщност едно от децата ми не е болно буквално. Нищо му няма , но е положително, Накарах го да се тества само за да не го карат да се плюнчи в училище есента гладувайки час преди плюенето, което сутрин означава да го будя в 6....

Коментар

• Една ваксина, две ваксини, три ваксини, четири ваксини … на сертификата ни пише 4/4…
                    Нямам положителен тест за ковид, не съм боледувал….

Както един приятел се шегуваше, след 4-та доза трябваше вече да мога да рестартирам Windows само с поглед, ама колкото и да опитвам не се получава!

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                      Колеги , да се пофаля. Моето семейство се уреди най-накрая със сертификат за 6 месеца напред срещу 10 лева за тест....:-) В смисъл като дойде идеята че може да е това всички в редичка се наредихме за 6 месеца свобода....:-) при това без да пием кола :-)
                      ПоФтаря явно. При нас 16 месеца по-късно. Един от членовете на семейството беше с 38 градуса 2-3 дни, другите положителни само с малко гърло без температура нищо.
                      Баща ми без да се е тествал го изкара същото за 5 дни . Той е 85 години....
                      Знам че при всеки е различно, но поне в момента е на равнището на настинка и явно всяка година ще го караме по 1-2 пъти....
                      А сега да използвам написаното и пак да анализираме ситуацията - не знам защо толкова ми се иска да събудя някой от ваксизависимите - сигурно щото бях ковипсихар и знам колко е отвратително.

Та, ако си изкарал КОВИД страхоужасносмъртоносния вирус - без да си инжектиран - и СИ ЖИВ И СИ ГО ПРЕКАРАЛ ЛЕКО - Защо, защо бе мамицата му ще е "сертификата" за 6 месеца? Защо не доживот? Нали ЕДИНСТВЕНИЯТ деклариран ефект от инжекциите е да "караш леко" ковида? Тоест, ако човек има имунна система, която се справя с това БЕЗ ИНЖЕКЦИЯ, защо не може да получи извинителна бележка от инжекциите? Които са ненужни за него? Понеже действието им е обещано да бъде това, което той си има и без тях?

АЙДЕ БЕ ЗАГРЕЙТЕ ВЕЧЕ ЧЕ ИМА ОГРОМНА ЗЛОНАМЕРЕНА КОНСПИРАЦИЯ!!
                      АЙДЕ БЕ!!!

Коментар

• Колеги , да се пофаля. Моето семейство се уреди най-накрая със сертификат за 6 месеца напред срещу 10 лева за тест....:-) В смисъл като дойде идеята че може да е това всички в редичка се наредихме за 6 месеца свобода....:-) при това без да пием кола :-)
                        ПоФтаря явно. При нас 16 месеца по-късно. Един от членовете на семейството беше с 38 градуса 2-3 дни, другите положителни само с малко гърло без температура нищо.
                        Баща ми без да се е тествал го изкара същото за 5 дни . Той е 85 години....
                        Знам че при всеки е различно, но поне в момента е на равнището на настинка и явно всяка година ще го караме по 1-2 пъти....

Коментар

• To и мозъка работи с вълни - значи е квантов мозък

Коментар

• Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

В интерес на истината голямата екстра смъртност не може да се обясни само с Ковид - спиране на операции, лекуване по телефона, спиране на профилактика от хипохондриците, пренасочване на персонал и техника към ковид-отделенията и прочее и прочее...
                              Не съм видял разумен човек да я оправдава само с Ковид, но едно 90% съвпадение на кривите на установените позитивни и екстра смърността няма как да е случайно.

И същото време, тия които имаха разумни работещи мерки + висока ваксинация, практически нямат екстра смъртност.

Пък при теза "много вредни ваксини" - то за над 18 месеца вече трябваше да има съществена разлика в смъртността при равни други условия, като изобразената крива, да има любезността да съвпадне с кривата на броя ваксинирани и те така те, Елементарности

Коментар

• 18/7/2022 COVID - България https://coronavirus.bg/bg/

Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                                С казването и нечуването е често срещано и разбираемо.
                                Трагегедията е, когато показваш факти и няма кой да ги види. Или пък все пак ги вижда, но няма елементарна доблест, да си признае грешка
                                Ваксинираните се заразяват, но не щат да мрат като антиваксъри

Дори и Боговете пред фактите мълчат,
                                но антиваксърите продължават да повръщат глупости

Коментар

Working...
                                X