IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви хобита имате ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей това ми е любимата игра!

Коментар

• Обичам да гледам как попораснали момченца на по 2X - 3X години, облечени в костюми, със сериозни изражения играят на играта "Търговия с акции на БФБ" и всеки иска да спечели.

Коментар

• Бридж, Футбол /Як Ботевист/, Разходки из Родопите и
        ))) Дами с очила!
        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• хоби

Блондинки

Коментар

• Гробар - кефиш, мамка му !!!
            Не стига че си ми любимият кечист, ами и...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Хей, мислех, че поне хобитата ви са различни от "пари"!

Коментар

• Undertaker, ама ти само веднъж месечно ли бе човек, жив да те оплачат

Коментар

• Български монети от Първото българско царство не съществуват. А прочутата пробита златна монета на Иван Асен 2( в един екземпляр) е много вероятно да е фалшива , сечена във Византия.

Хобита:
                  1. Научно-популярна литература, особено астрономия.
                  2. Филателия от много години.
                  3. Български банкноти от скоро.
                  4. Колекционирам 50мл пълни бутилчици от всички видове алкохол.
                  5. Списания и вестници - колекция.

Бъдещи хобита: монети и стари картички на тема гр. Пловдив.

Развлечения:
                  1. Музика - хеви метъл.
                  2. Сваляне на филми от интернет и създаване на домашна видеотека.
                  3. Кеч.
                  4. Междузвездни войни, Толкин , походови стратегии и ролеви игри.
                  5. Веднъж месечно изтривам харда с шампионско количество алкохол, за предпочитане Джони, и ако джоба позволява нахранвам еднооката змия с някоя руса лековата горска елфичка.
                  6. Да се съберем с приятели край лагерния огън на брега на някой приказен язовир в Родопите на фона на подходяща музика , ядене и пиене , да наблюдавам звездното небе и да си разказваме зловещи истории.
                  7. Ботев Пд и Ман Юнайтед!

Коментар

• Разбирачов - и аз тъй... освен за девойчетата - кефя се на сериозни такива.
                    Аз пък предпочитам съвременни монети - а и те са с регламентиран тираж - това е много важно, защот - вижте темата за монетите. А първите български май ги е сякъл най-великият ни средновековен владетел - Иван Асен ІІ-ий... поне тъй в учебниците пише, да.
                    А от вкусни бутилчици имам доста секси колекция.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• По принцип през Второто царство. От тогава са повечето ни средновековни монети. Доколкото има от Първото царство, са от последните му десетилетия.

Впрочем, ако не се лъжа, в София е имало нещо като монетен двор в късно римско време.

Не разбирам от нумизматика, признавам си, но в семейството ми от доста време се предават медни и бронзови римски монети. Малко са на брой, а и археологическата им стойност не е никаква. По моя край се намират от време на време, но няма особено ценни образци...

Коментар

• Първоначално изпратено от RAZBIVA4A
                        С нумизматична.Само български.Това не означава че сред тях няма съвременни...
                        Би ли споделил кога са сечени златни монети в България?
                        Имах спор с един колега.

Коментар

• Ех, жалко, щото аз събирам съвременни и точно си помислех, че съм намерил човек за менкане на монетки...:-(

Коментар

• За аналгина:С нумизматична.Само български.Това не означава че сред тях няма съвременни...

Коментар

• или за хобити с хоботи?
                              ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• RAZBIVA4A, какви точно монети колекционираш? Съвременни или с нумизматична стойност? Тази предпоследната дума не съм сигурен дали се пише така :-)

Коментар

Working...
                                X