Първоначално изпратено от Асо Пика
Разгледай мнение
Иначе и аз съм изчел де що фантастични книги, които някъде някой е писал. Изгледал съм и всички филми с подобна тематика, както и всички НЛО клипове, до които съм се докопал. Причината е ясна - аз искам да живея в бъдещето, а не в миналото. И съм си изградил собствено мнение по въпроса, което някакси обединява всичко научено в някаква логически добре изглеждаща теория.
Иначе вече съм станал експерт в разбиването на митове и в разпознаването на зрънцето истина сред морето от фейк. Така че 99.9% съм сигурен, че извънземни съществуват, и са идвали на земята много пъти в нашата история. При това говорим не за една, а за десетки раси. И всяка една от тези раси е преследвала своите си планове, много от които ние не сме в състояние да ги разберем.
В никакъв случай обаче не говорим, за експлоатиране на природни ресурси, каквито извънземните по-лесно могат да си ги намерят на всяко едно небесно тяло. Не е и за да ни завладеят (нас или земята), което ако са искали, много лесно са можели да го направят. По-скоро техния интерес е бил именно развитието на една потенциално разумна раса, което ми е много интересно защо толкова ги вълнува.
Коментар