Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Магда е умалително точно от Смарагда, но ти знаеш. Навремето са кръщавали така момичетата със зелени очи. Детето е получавало името си около годинката, а тогава цветът на очите е бил известен. Последните 100-тина години нямаме такова име в родата, макар доста от дамите да са били зеленооки.
Наздраве, Lelq!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
А Смарагда , още ли е вървежна ?
Наздраве , tnm!
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Скъпа ми колкото сичкия песък Тянке, теб що са те тогава кръстили Тянка, а? Ииии, забравих, че аз съм ти кръстника. Наздраве, Дрънкръщелнице!
П. п. И да слушкаш кръстника си.
Наздраве, кръстник!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
С хубавица като кукла, взел смолистата й букла,
поседи със чувство ново – пак, и пак, и пак отново!
Поезията е персийска, щото и името Даша е с такъв произход
Наздраве!
П.П. У мойта рода жените основно с гръцки имена ги наричали. Най-любимото ми е Магда, ама вече не се ползва
Наздраве , tnm!
Коментар
-
С хубавица като кукла, взел смолистата й букла,
Наздраве!
П.П. У мойта рода жените основно с гръцки имена ги наричали. Най-любимото ми е Магда, ама вече не се ползва
П. п. И да слушкаш кръстника си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Какъв трактор караш, колега? Това да не би да е някаква метафора?
Сравнение с диференциал съм чувал, но пък чак трактор? Много е маниашко!
Хубав ден!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
убавица беше со черни очи кат маслини, църна чуплива коса. А как викаше само "ой какой парень"
Коментар
-
убавица беше со черни очи кат маслини, църна чуплива коса. А как викаше само "ой какой парень"
Наздраве!
П.П. У мойта рода жените основно с гръцки имена ги наричали. Най-любимото ми е Магда, ама вече не се ползваПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Е, на Даша няма как да не си фен. Стига да не е много грозна.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
ДАниЕЛА ...
Идвам
Имам афинитет към мимитата(сега на миеко им викат МЕМЕта) - мария, мирослава, мариела, мариета, майя (от мария ама понеже имали в рода човек дето не можел да казва Р и затова без него)
Фен съм и на руските - даша, лена, лада. опс щях да забравя руската мария - маша.
За разнообразие и други незнайни героини. Да ме прощават но не мога да помня толкова
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеЗаглавието на темата е редактирано от уважаемите модератори след моя молба. Повече няма да стават недоразумения с думата "Жени"
Спорен и безавариен ден на всички
Какъв трактор караш, колега? Това да не би да е някаква метафора?
Сравнение с диференциал съм чувал, но пък чак трактор? Много е маниашко!
Хубав ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеЗаглавието на темата е редактирано от уважаемите модератори след моя молба. Повече няма да стават недоразумения с думата "Жени"
Спорен и безавариен ден на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеПесен на песните, от Соломона, гл.7, стихове: 1,2,3,4,7,8: "Твоите закръглени бедра са подобни на огърлица; плътта ти е като обла чаша; коремът ти е като житен купен, ограден с кринове; двете ти гърди са като две сърнета близначета; шията ти е като стълб от слонова кост; това твое тяло прилича на палма, и гърдите ти на гроздове; рекох: “Ще се възкача на палмата, ще хвана клончетата й.”
Някак недовършено остава... Нищо не е писал за това, каква ще е съдбата на сърнетата-близначета..., т.е. - на "гроздовете"? ))
Коментар
Коментар