Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Всички сме били на 20-25 и сме си мислели, че вечно ще е така и жените не правят изключение, особено сега, когато могат сами да се издържат. Всяка си вика най-доброто предстои.
Обаче часовника не прощава на никой.
А старите моми, човек... там науката не знае отговор Единственото, което мога да кажа, и науката го потвърждава, е, че колкото по-млади се съберат хората, толкова по може да се изгладят острите камъни в общуването, и човек да се научи на компромис. Което е от съществена важност за една връзка по отношение на дълготрайност. Мине ли една възраст (съгласен съм с някой, дето спомена 30-33) са се натрупали едни стереотипи на поведение, дето трудно се пречупват. Имал съм опит с една на 40, никви грижи по отношение на жилище, доходи и т.н., всичко шест, за сеха да не ти говоря (задължителна+волна програма квото ти душа сака), нооо... имаше си там едни занимания, едни рандевута в определени три дни от седмицата, които само падане на атомна бомба може да отмени. Никво излизане от тия рамки. Само ще ти кажа, че веднъж един от тия три дни ми се падаше РД. Луд скандал да го отпразнуваме заедно с квото там съм организирал за празненството.
Коментар