Аз съм за да направиш.. Виж Бг мама колко е успешно..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ами че ние изтърпяхме тонове подобна помия с обратен знак в тази тема. Просто Ви представям огледален образ на подобна ментална схема и май не Ви се понрави. Кой Ви е казал как разсъждавам аз? Не се познаваме, а и домакинът е в шок от присъствието и мнението на жени в тема за жени, така че ще уважим желанието му и ще се оттеглим .
Доколкото имам 30 годишен опит с жените,ако са сексуално задоволени,те рядко биха изневерили.За разлика от мъжете,жените влагат чувства във връзките.И ако мъжете ги задоволяват защо да им изневеряват?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво Селена... Доста истини каза.. Защо да няма тема за мъжете.. Т8и направи за жените.. Ще е интересно..Last edited by Selena; 06.05.2020, 14:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеТемата е за жени и тук пишат мъже, жените да си отворят тема за мъже и там да ни обсъждат. Ние няма да влизаме във вашата тема и вие нямате място тук. Ясно ?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеТемата е за жени и тук пишат мъже, жените да си отворят тема за мъже и там да ни обсъждат. Ние няма да влизаме във вашата тема и вие нямате място тук. Ясно ?
Хубав ден , на по-силната половина !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това,че като жена разсъждавате по този начин,не говори добре за вас.Не всички жени са курви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЩом нещо го има в живота то е нормално.. Отделен въпрос е, че не го харесваш и не го смяташ за нормално..
- 1 like
Коментар
-
Тема за мъжете не виждам необходимост да се отваря на този етап. Аз ги харесвам когато са психически здрави и уравновесени, без комплекси и дефицити. Желая им здраве и щастие, а на себе си още дълго да им се наслаждавам. Досега съм имала щурия късмет да съм обградена от качествени, любящи и интересни мъже. Всеки сам изгражда обкръжението си.
Няма да ти досаждам повече. Всеки има право да си отваря теми .
Коментар
-
И обобщение, цинично обобщение за всички жени изхождащи от житейски опит с определена тясна категория жени . Бай бай от мен.
Коментар
-
Същото е напълно вярно и с обратен знак . Ще вземе парите на дъртака и ще му търпи вмирисаната саламура и ще му сложи едни красиви еленски рога с треньорчето по тенис/градинаря/бодигарда/ you name it... . От онези разклонените. Комуто ползите нему и задълженията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова винагине вярно.. Ти отрече браковете по сметка като институция.. Щом е имало в историята и го има в живота не казвай винаги.. Големи обобщения не прави..
Коментар
Коментар