Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеДа се довърша че разсипах пепелника на пода , ... преди нямах тази способност, но съм ви казвал, че заради жена направих опит за самоубийство преди 18 год и тогава Господ ми даде тази способност да влизам в главата на 1 жена, не че мога да й чета мислите, не, не е това, трябват ми най-много 10 секунди да вляза в нея, в главата й, в мозъка й и и да я усетя, да се слея с нея, за секунди да станем една обща енергия или каквото е там мамка му, да усетя вътрешната й същност, много у трудно да ви го обясня това усещане.... някое много чувствителни и интуитивни жени са ме усещали че влизам в тях... после жената вече ми е ясна, досега съм срещал само още 1 мъж който това го можеше
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРетро и аз познавам такива хора, то не е хоби, а направо дар от Бога..Да са живи и здрави..Всеки с призванието си..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениебай Стамене, не ти завиждам брат..Ти си като шпионин на мисия..Жена ти те държи яко със заплахи за колекцията, а двете все имат претенции.Много харесваш риска и екшана- то е до характер..Рано или късно ще се умориш и ще разкараш някоя..От колко време е това..И колко време и пари ти отнема..
В крайна сметка,въпреки че бях с десет години по-млад от него,понеже това не е моята същност,адски се "изморих" от тоя тип живот само след шест месеца.....
И сега следва най- интересното ....Не бяхме се чували около 25 години,но по стечение на обстоятелствата , преди около две години пак се озовах краткосрочно в Берлин .....Обадих му се....Той ме покани на гости,тъкмо да се запознаел с жената ,с която живее от няколко години - българка....Хапнахме,пийнахме ,поговорихме си за доброто сторо време ,ама с куп недомлъвки,няма как....И си рекох....Ей ,тоя пич май си е седнал вече на гъза,все пак е вече на 60 години...Е да ,ама не...След два дни жена му си замина за кратко за България и той пак ме покани на гости....Отивам аз и какво заварвам....Човекът се опретнал,напълнил масата със салати, мезета...Лошо няма ,ама броя на чашите ми се стори,че е малко в повече... На вратата се звъни и той ми вика да съм отворил на останалата част от компанията....Отварям ....и о чудо,срещу мен - две прекрасни русоляви създания с поне двайсетина години по-млади от мен,а от него с трийсетина години....Последва едно "Привет","Здраствуйте".....и так далее....
След още два дни, пак ме покани да ме запознае с приятелката си полякиня....Просто ,ей така да си полафим тримката....
Бай ти Стамен - никога няма да се умори,докато е жив.....
Коментар
-
между другото да се опиша ли - висок 1, 75 м., леко симпатичен, слаб дори леко кльошав, дълга коса доста побеляла, вържа я на опашка. Нямам татуировки, износвам стари дрехи някога са били маркови, щото изобщо не ми пука как изглеждам и съм облечен, не съм моден плъх. Никога не съм го докарвал от външен вид и разни фасони. Колата ми е доста запазена за 3-та употреба, вътре в колата нямам никаква музикална уредба. Достатъчно ми е да ПОГЛЕДНА една жена, да впия моя сатанински поглед в очите й .... това е .... след това мога да я заговоря, просто да чуе гласа ми, няма никакво значение какви глупости й говоря, тя не ги слуша, тя ЧУВА гласа ми !!!
Да се довърша че разсипах пепелника на пода , ... преди нямах тази способност, но съм ви казвал, че заради жена направих опит за самоубийство преди 18 год и тогава Господ ми даде тази способност да влизам в главата на 1 жена, не че мога да й чета мислите, не, не е това, трябват ми най-много 10 секунди да вляза в нея, в главата й, в мозъка й и и да я усетя, да се слея с нея, за секунди да станем една обща енергия или каквото е там мамка му, да усетя вътрешната й същност, много у трудно да ви го обясня това усещане.... някое много чувствителни и интуитивни жени са ме усещали че влизам в тях... после жената вече ми е ясна, досега съм срещал само още 1 мъж който това го можеше
а иначе съм абсолютен некадърник за много елементарни неща например 1 бушон не мога да оправя, 1 тъп бушон бе честно страх ме е, че ще ме удари тока, гума на колата не мога да напомпя, викам комшията или някой приятелLast edited by бай Стамен Тракториста; 06.05.2020, 20:46.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе мислех да пиша в тази тема. Не е моята, а и не се чувствам уютно в нея, но мярнах пост на юзър, мисля, че Евго, в който, перефразирам, разказваше за организиран от него своеобразен кастинг. Предлагаше подслон срещу секс и недоумяваше защо стратегията му не е сработила. Ако това е истна, защото се съмнявам, че е, показва липса на адекватност.
Евго, човече, любов ли дириш, секс ли, проучване някакво ли правиш? Вземи се оправи възприятията. Казвам го най-добронамерено.
Аз съм "провинциалистка" и изобщо не съм се блазнила от възможността за софийски резидънс.
Само резидънс ли можеш да предложиш, Евго? Ти, сам по себе си, не си ли интересен?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениебай Стамене, не ти завиждам брат..Ти си като шпионин на мисия..Жена ти те държи яко със заплахи за колекцията, а двете все имат претенции.Много харесваш риска и екшана- то е до характер..Рано или късно ще се умориш и ще разкараш някоя..От колко време е това..И колко време и пари ти отнема..
- 1 like
Коментар
-
Знаеш къде е вратата, Селена
Аз съм си к@рварин и женкар, признавам си го, ще натрупам много кофти карма за 10 живота напред, дреме ми, изобщо не ми пука. Само от едно нещо мога аз да повърна и то е ако някой ми каже, че съм добър човек, че съм извършил добро дело. Това ме убива, аз съм отрицателния герой в живота на жените...
Коментар
-
бай Стамене, не ти завиждам брат..Ти си като шпионин на мисия..Жена ти те държи яко със заплахи за колекцията, а двете все имат претенции.Много харесваш риска и екшана- то е до характер..Рано или късно ще се умориш и ще разкараш някоя..От колко време е това..И колко време и пари ти отнема..
Коментар
-
Селена, не е задължително това да е вярно по едно и също време..Може и е събирателен образ за случки в различно време..Децата и жените знаеш правилото разбират последни- не искат да вярват и развалят модела..Не че е невъзможно да се направи, но си представи колко време и средства изисква да е дълго време..И да си плейбой омръзва сигурен съм в това- пробвал съм..
Що се отнася до събирателният образ , то винаги го е имало , но все пак избираш една за майка на децата ти..Тук зависи на какво държиш повече, хубост , пари работливост , кротък характер..Зависи и ти какво имаш и какво ти липсва..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСелена, не си права - щом е щастлив и в хармония, а не вреди и на другите защо не..Стамене, а те знаят ли една за друга или е тайна..Защото ако знаят хармонията ще е пълна..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре де, най на края нема ли у темата да влезе некоя истинска кифла,
та и ние да се почувстваме мъже.
https://www.youtube.com/watch?v=zGK48XwUT0ILast edited by Todor Sabev; 06.05.2020, 19:34.
Коментар
Коментар