Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеРепрезентативния (какво значи ника ти, ако не е тайна), сложих ти плюс, макар да не съм напълно съгласен с теб - ти описваш един, макар и доста масово разпространен, не най-репрезентативен случай, от който си има изключения. Разбира се, винаги има изключения де
Аз съм на 41 години и не екато да не съм се поразходил налява-надясно - и по света, и с жени. Обикновено лафът е, че каквото търсиш, такова и ще намериш. Аз съм си търсил гаджета, съответно си намирах такива. Дори с жена ми съм тръгнал с тази мисъл - кефеше ме, исках я и т.н. Да не говорим, че почти всички жени, с които съм бил, не са били свободни - или женени, или с гаджета, но съм съумявал да ги спечеля по някакъв начин. Може да е било някакъв вид доказване, знам ли, макар мен просто да са ме кефели и да съм ги искал. Разсъждавайки от твоята гледна точка, то спокойно мога да кажа, че момичетата, дето са се държали като с балъци с предишните си в мое присъствие, просто са били отсвирвани от мен - чук и бег и това е. Какво толкова да очаквам от тях -дето е текло, пак ще тече, нали
За останалото си прав - на жените не им трябва мъж в смисъла на първобитно-общинния строй. Факт. Независмостта им от тази гледна точка води и до сегашното "разпищолване". Но щом може за мъжете, що да не може и за жените, нали? Е, децата страдат накрая, но на кого му пука за някакви си деца, след като нагонът е силен, а и инстаграм си чака снимките по гол гъз.
Каквото посееш, това ще пожънеш - обикновено така става, а ако не си си избрал правилната половинка, значи наистина си балък
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Леле, Пеше, недей така! Дори и от господа, на които по обясними причини линиите на дланта на едната ръка / може и на двете, ако е амбидекстър/ са са поизтрили, може да се научи нещо. Вярно, с теорията и аз мога да се запозная в нета, ама друго си е да го прочета у форума синтезирано.
Щото, на мен нищо не ми пречи техните теории, да ги приложа на практика.
Наздраве, Пешо!
Коментар
-
Репрезентативния (какво значи ника ти, ако не е тайна), сложих ти плюс, макар да не съм напълно съгласен с теб - ти описваш един, макар и доста масово разпространен, не най-репрезентативен случай, от който си има изключения. Разбира се, винаги има изключения де
Аз съм на 41 години и не екато да не съм се поразходил налява-надясно - и по света, и с жени. Обикновено лафът е, че каквото търсиш, такова и ще намериш. Аз съм си търсил гаджета, съответно си намирах такива. Дори с жена ми съм тръгнал с тази мисъл - кефеше ме, исках я и т.н. Да не говорим, че почти всички жени, с които съм бил, не са били свободни - или женени, или с гаджета, но съм съумявал да ги спечеля по някакъв начин. Може да е било някакъв вид доказване, знам ли, макар мен просто да са ме кефели и да съм ги искал. Разсъждавайки от твоята гледна точка, то спокойно мога да кажа, че момичетата, дето са се държали като с балъци с предишните си в мое присъствие, просто са били отсвирвани от мен - чук и бег и това е. Какво толкова да очаквам от тях -дето е текло, пак ще тече, нали
За останалото си прав - на жените не им трябва мъж в смисъла на първобитно-общинния строй. Факт. Независмостта им от тази гледна точка води и до сегашното "разпищолване". Но щом може за мъжете, що да не може и за жените, нали? Е, децата страдат накрая, но на кого му пука за някакви си деца, след като нагонът е силен, а и инстаграм си чака снимките по гол гъз.
Каквото посееш, това ще пожънеш - обикновено така става, а ако не си си избрал правилната половинка, значи наистина си балъкNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
А тая що ще готви без гащи . да ние горещо от печката.
Интересна теза поставяш за дискусия... /и, напълно в реда на нещата - веднага - на първо четене - се опитваш да намериш отговора - "горещо ѝ е!"/
......................................
Вгледах се /НЕ в заобленостите, въпреки, че те се набиват на пръв поглед.../, т.е. - със всичката ми скромност - погледнах позицията на тялото /не позата!/, ама... тя не ми изглежда да готви /без гащи/... Около нея я няма оная, приятна неразбория на приготвящия ястие... Никакви продукти, никаква посуда! Един гол нож не виждам около нея! Подпряла се е, но позицията ѝ, според мен НЕ предполага отмора и почивка, а според мен показва някаква напрегнатост... /ако лявата ѝ ръка някак се подгъне - тая директно би се нацелила в брадичката върху някой от ръбовете... Дамите, когато искат да получат признанието за дълъг крак - стоят на пръсти, или на висок ток /бас ловя, че това е точно така, ако и да не виждаме снимката надолу/...
Дори, ако предположим, че си почива, между операциите на готвенето - наоколо е доста празно откъм всякакво оборудване... Това не отрича тезата, че "тя готви": може би имаТ предвид - за обед да хапнат нещо друго... /навън, имах предвид, но и в къщи може да се намери нещо "за хапване"..., разбира се - ако човек не е толкова гладен..., но и да е гладен - кой ти гледа глад!/... Фантазията не нещо нематериално..., ама - не винаги...
Горещо ѝ е! Блузката притиска гръдния ѝ кош! Тя разтваря блузката с красив жест... Не може да диша... "Оххх, по-леко ми е, но пак нещо ми липсва!" Фотографът, зад камерата /да си дойдем на думата/ - е интересен, може би усеща какво ѝ липсва... /той следи изкъсо действията ѝ/... Интуитивно усещам, че той е добър в изкуственото дишане, дано и в другите техники /напр. - сърдечен масаж - откъм... гръдния мускул и т.н. - достатъчно, за да бъде тя доволна..., защото - снимки, позиции, ама накрая - "краката ѝ - отвити"...
.....................................
Смущава ме едно съществително... гащи! Може би малко преигравам, но имаше /както му казваме/ прецедент... Приятел от ученическите години се ожени за гаджето си още след бала... Готини приятели, често тя се влачеше с нас... Много приказваше, жизнерадостно, усмихнато момиче, както се казва - всичко си имаше...
И веднага забременя... Един ден я срещам - усмихната и бъбрива, както си я познавам - само дето коремчето беше напред... Как си? - питам я - и като тръгна един поток от "проблеми" - и ми се оплака: свекървата я карала да носи "едни гащи"... Е, казвам ѝ - в това няма лошо - гащи носи всеки.... "Аааа, ама не! Това са едни розови, казват им "румби" - с крачоли, които се стягат над коленете с ластици!"...
Щях да падна от смях! Оффф, това да ти е проблема..., успокоих я - ще мине...
Та, като чуя за "гащи" - все се сещам за тая случка... Има и по-нежно-еротични названия в облеклото на дамите: гащички, гащенца, прашки... , но всеки има право на избор... Виждаме, че дори и без гащички - една дама може да бъде... красива... ... /т.е. - въпреки тяхната липса..., майтап, де - едни гащи не могат да убият желанието на един мъж..., абе - малко се съмнявам - дамата от снимката да беше с подобни... розАви "румби"..., трудно би ме "вдъхновила"..., не че нещо - ама просто така, за дискусията.../... ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
На теория е така, но в днешния свят жените не го получават от мъжа. Защита - полиция, държавната уредба. Няма нужда от мъж за да я защити - оплаква се в полицията/някоя агенция и готово. Материални блага - пак държавата - затова има толкова сингъл мами. Държавата плаща обучението, помощите, здравеопазването. възпитанието на децата. Майката седи по центъра с други подобни и пие кафенце, ходи на прически и подобни интелектуални занимания.
И какво остава - това което се случва в момента - всяка млада жена 18-25 се скъсва да обикаля света, като междувременно преспива на някой остров с местния спасител, на друг с учителя ѝ по гмуркане, тук-там някой колега, приятел или старо гадже. Ако евентуално забременее, какво ѝ пука има хапчета/аборт (в краен случай).
Става на 30, сеща се че иска деца,"преоткрива себе си" - т.е. вече тя не е такава, не спи с всеки срещнат, иска мъж който да се грижи за нея и да я уважава. Намира някой като нашия Евго, прави му две-три деца, след това осъзнава че той е по-скучен от църковна проповед, подава молба за развод, взема му половината имоти, децата, доживотна издръжка и готово. Тя вече е "зряла жена". Научила си е уроците и сега вече е "независима" и се е отдала на най-висшите дейности - грижата за новото поколение (цитирам една "ама аз му правя хот-дог на детето понякога") като междувременно си слага ботокс в лицето, нови гърди, помпа устните - и хоп отново на "лов за мъже". И така следващия балък, с такива е пълно.
Знам че повечето мъже тук са от друго поколение, над 40-45 години, с жени семейства и т.н. И сами го виждате, "семейството" като единица е унищожено и заменено от Държавата. Тя се грижи за бедните, неоправданите, слабите, жените, децата. Но за мъжете???? В днешно време дори не можеш да плеснеш един шамар на непослушното ти дете! Не можеш да го накараш на направи каквото и да било, дори да хвърли кофата за боклук. Децата още от малки се възпитават от обществото че са най-важните, че светът се върти около тях, че могат да бъдат всичко, имат всички права и нула задължения. Но вятъра на промяната идва, както Бъфет каза "светът се промени". И първите които ще отпаднат от генния пул са точно тези за които писах по-горе - слабаците и зависимите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Любов, подкрепа, защита, признание, уважение, зачитане - не задължително всички жени и незадължително в този ред. По елементарните жени искат дъндуркане и дрънкалки (коли, къщи, дрехи, бижута).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
А какво искат женитеLast edited by Selena; 13.05.2020, 10:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа бе, деградация... Тия са аматьори. Родните трактористи - Митьо Пищова и Папа Жан, водят с няколко обиколки.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
виновни са лесните пари.
Вземеш кредит, правиш се на бизнесмен и почваш околосветско пътешествие с различна златотърсачка.
Влезеш в неква държавна далавера с евросредства и околосветско.
Продаваш бело, курви и пак околосветско ..
Много обичаме да сме граждани на света . Да не забравим селфи, мелфи че да цъкат с език "балъците" на нивата/струга
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениебати и бруталната деградация
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Мдаа.И аз съм на мнение,че мъжете са виновни до голяма степен за това жените да им се качват на главите.Наскоро гледах в Ютюб предаване за един руснак,който имал 4 жени и 13 деца от тях.Всичките живеят в едно жилище като само мъжът има самостоятелна стая и всяка вечер си викал една от жените при него.И то изобщо не са грозни,работят две от тях,а другите са в майчинство и гледат всички деца.Даже едната беше лекар.Оня не работи/уж имал бизнес,ама се оказа фиктивен/,издържат се с помощите за деца и със заплатите на работещите жени,които той прибирал.Само той пазарува,даже той им избира и дрехите.Даже имаше и още кандидатки да му станат част от харема и в предаването представиха такива.Също добре изглеждащи.
Това си е направо робство,ама тях си ги кефи и даже още му се натискат.
И другата крайност-като усетят,че някой е мека Мария и правят нещата,които ти описа.
Аз затова се и учудих какъв ще е тоя мъж,който вместо да направи дете на жена си или гаджето,ще опложда замразена яйцеклетка,когато и дойде кефа.Наистина някои семейства прибягват и до ин витро,но това е в случай,че жената има проблеми със зачеването,което е доста различно.
http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Как какви - наричат се льоьовци, но ще използвам по-точната дума. Тя идва точно от устата на мацките, на които току що съм напълнил устата, и веднага след това започват разговор по Скайп с "балъка". Поне три са изричали точно тази дума - балък, това е човека който плаща наема, купува дрешки, поддържа прически, играят си на гаджета, планират семейство и т.н. Кой мислиш че плаща за тия процедури за оплождане? Те да на се без пари. Колко 40+ годишни жени познаваш с по 50К евро спестени за зачеване? Съхранението на ген.материал е около 500 евро годишно, поне за семенната течност. За яйцеклетка и идея си нямам.
И най-лошото е, че жените не са виновни за това - мъжете са. Всеки мъж си носи отговорността за жената, тя се държи така както ѝ позволиш. Точно както кучетата - то си е куче, не е виновно че е ровило в кофата за боклук, ти си виновен че не си изхвърлил кофата или че си забравил да затвориш шкафа. Погледни само оная дето профуква детския влог в темата за дей-трйдинг, виновна ли е тя. Като си няма мъж който да ѝ напляска дупето (буквално), няма да спре да се занимава с глупости.
Но пак ще кажа, благословени да са тези жени, с нетърпени чакам дъщерите им да навършат 18 години.
Това си е направо робство,ама тях си ги кефи и даже още му се натискат.
И другата крайност-като усетят,че някой е мека Мария и правят нещата,които ти описа.
Аз затова се и учудих какъв ще е тоя мъж,който вместо да направи дете на жена си или гаджето,ще опложда замразена яйцеклетка,когато и дойде кефа.Наистина някои семейства прибягват и до ин витро,но това е в случай,че жената има проблеми със зачеването,което е доста различно.
Коментар
Коментар