If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вал няма смисъл Евго не можеш да го промениш.Избор винаги има хората се женят и на 60 ми на 70.Винаги ще има някой или някоя която ще те харесва на каквато и възраст да си
Няма значение това дали харесваш стила ми или - не. По-важното е, че съм жена, която общува с качествени жени. знам какво говоря и имаш възможност да чуеш женската гледна точка, която очевидно ти е "Х".
Поздравления за гаджето. Тази дума не е много подходяща за любима жена, а и жени, които не се чувстват любими много лесно престват да бъдат гаджета.
Вал няма смисъл Евго не можеш да го промениш.Избор винаги има хората се женят и на 60 ми на 70.Винаги ще има някой или някоя която ще те харесва на каквато и възраст да си
Няма значение това дали харесваш стила ми или - не. По-важното е, че съм жена, която общува с качествени жени. знам какво говоря и имаш възможност да чуеш женската гледна точка, която очевидно ти е "Х".
Поздравления за гаджето. Тази дума не е много подходяща за любима жена, а и жени, които не се чувстват любими много лесно престват да бъдат гаджета.
Ще замоля да кажеш, кои наричаш некачествени, не ме интересуват качествените жени.
Никакви сметки не си правя и не ми харесва стила ти на писане.
Аз си намерих гадже наскоро.
Остави стила ми. Общувам само със стойностни жени и мога да ти кажа какво приемат и какво - не. Имам и сестра - с манекенски пропорциии и достатъчно високи доходи, която доскоро беше фри, та знам за какво говоря. Повярвай ми, хубавите и успешни жени, дори и над 35г имат избор в широк възрастов диапазон.
Остави стила ми. Общувам само със стойностни жени и мога да ти кажа какво приемат и какво - не. Имам и сестра - с манекенски пропорциии и достатъчно високи доходи, която доскоро беше фри, та знам за какво говоря. Повярвай ми, хубавите и успешни жени, дори и над 35г имат избор в широк възрастов диапазон.
След 35 г. не са в силна позиция, тук сме го коментирали.
Има една категория "луди стари моми", катерят планините, гледат кучета и котки и си стоят сами.
С лош характер, хитри и меркантилни, макар и с успешна кариера и висок социален статус.
Прави сте с Купата, знаете, че ви харесвам и уважавам.
Ама аз не съм чичак, нямам корем, стегнат съм, и съм организиран (сам си чистя у нас, мога да подготвя сам обяд за гости), пари си имам, живот и здраве да стане бебето, ще го възпитавам по Мария Монтесори, по д-р Спок и ако се налага и по Макаренко (за момче може и да има ефект).
И ако един ден ме попита защо е станало по-късно, ще му кажа:
"Исках да е по-рано, но на много лоши жени попадах......... При някой мъже всичко става лесно и без усилия. А при мен, с дълга обсада на крепостта, яко блъскане по портата и упорита борба 9 месеца."
А за абитуриентския бал ще се боядисам, ще облека скъп костъм, ако се налага, ще отида и на личен треньор, месеци преди това. И пак ще изглеждам добре,
Евго, отпусни я тази душа. С тези тънки сметки, дето си ги правиш, привличаш точно тези типажи, от които бягаш.
Като те чета, направо ми звучиш като платена реклама на "тянков тв". Случайно, привъртайки каналите, бях попаднала на тази, в стил късни 90, телевизия. Зазяпах се да чета подобни на твоето дирения.
Никакви сметки не си правя и не ми харесва стила ти на писане.
Коментар