IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ама то всеки мъж е одил поне 100 пъти по чуждо, па на жените само по 2-3 им се пада. А сега има ли изненадани че джендърството е на мода
    Интересно щом мъжете одят с поне 100, а жените само с по 2-ма 3-ма, то с кого одят останалите 97 мъже???

Коментар

Ама то всеки мъж е одил поне 100 пъти по чуждо, па на жените само по 2-3 им се пада. А сега има ли изненадани че джендърството е на мода
      Не може да бъде!!! Част от бройката ми се губи. Довечера ще правя кръстосан разпит
      Наздраве, bota156!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Е, и!? То, щото наш Грую е бил, че и още е света вода не напита? Или за мъжете може, ама да жените - сакън, хич дума да не става?
        Наздраве!

П.П. Извинявай, Грую, но не можах да се сдържа.
        Точно на място си е, тнм, даже понякога си се чудя на акъла, ма това е друга бира Някога гледах едно филмче и в него имаше правилото "по 3" - ако мъж ти каже бройката си, делиш на три, ако е жена, умножаваш по три Апропо, другата жена, която е изтръгвала силни чувства в мен, беше с двойна бройка на жена ми, но това не ме е спирало по никакъв начин - няма варинат хубава жена да остане свободна за дълъг период от време, а теи с дългите връзки от 15-16 годишна възраст и после още 20 години са изчезващ вид и съм почти убеден, че са дървета в леглото, просто щото опитът си е опит.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Под секрет:

Дамите не ходят много, защото малко от тях могат да правят баница!

Виж, за ония, които умеят да правят баница - не се съмнявай, че им се падат повече от 2-3-ма мъже!

ИмА подобна теза!...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Е, и!? То, щото наш Грую е бил, че и още е света вода не напита? Или за мъжете може, ама да жените - сакън, хич дума да не става?
            Наздраве!

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Браво,

имаш чудесен вкус и много разбираш от жени.

Обаче и жена ти, на 20-25г е имала 4-5 мъже. Явно е обичала секса и не е била скормна преди да станете гаджета,
              Е, и!? То, щото наш Грую е бил, че и още е света вода не напита? Или за мъжете може, ама за жените - сакън, хич дума да не става?
              Наздраве!

Last edited by tnm; 12.11.2020, 16:43.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Браво,

Обаче и жена ти, на 20-25г е имала 4-5 мъже. Явно е обичала секса и не е била скормна преди да станете гаджета,
                Те такива не ги оставят безпризорни, споко
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Хехе, досега бй не съм ял, само от един старшинка в казармата, на когото нямаше как да отвърна, щото устав и т.н.

Малко мукче, до подобна жена (като структура, че не ѝ виждам физиономията) си лягам всяка вечер и не само си лягам. Само косата ѝ е един нюанс по тъмна и предпочита тъмни обувки - не се хваля, констатирам, а снимката е рекламка, която съм запомнил като христоматиен пример в бранша
                  Хвала таквия ебачи

Коментар

Хехе, досега бй не съм ял, само от един старшинка в казармата, на когото нямаше как да отвърна, щото устав и т.н.

Малко мукче, до подобна жена (като структура, че не ѝ виждам физиономията) си лягам всяка вечер и не само си лягам. Само косата ѝ е един нюанс по тъмна и предпочита тъмни обувки - не се хваля, констатирам, а снимката е рекламка, която съм запомнил като христоматиен пример в бранша
                    Браво,

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Само двама ли успяха да те набият

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

не е съвсем точно така - аз знам всички бивши на съпругата ми (на пръстите на едната ми ръка се броят), като с двама от тях почти съм стигал до бой (ето, не съм втори, но не съм и сто и втори). Тя знае повече неща за мен преди нея, но, разбира се, не знае нищо за след нея щот съм мъжка шовинистична свиня и т.н. Та има жени и жени, коли и коли...
                        Само двама ли успяха да те набият

Коментар

Прав си, социалистическите мъже също са имали по няколко жени, аз също знам какви са ги вършили баща ми и дядовците ми. Без да са ми разказвали с подробности.

Хем женени мъже, но са имали възможност да ходят по чуждо.

Акцентът ми беше, не само върху социалистическите мъже...

И дамите (за които темата е неблагодарна) - и те са търсели и търсят истинският мъж! Е, как да става това търсене по друг начин, освен по пътя на експеримента?

В тоя смисъл: търсене има и при двата пола! Експериментът е в сила и в двете посоки... това беше смисълът на поста ми.

Това е истината, която трябва да виждаме около нас! Тя е част от Живота!

Иначе, сигурен съм, че нещата ще ти се случат и без форумните съвети, които по-често са неприложими за КОНКРЕТЕН случай... Успех!

Коментар

• И да съм презадоволен от към възможности, това не е моето място. Горе-долу еднакво ми се вижда като хвърлянето на салфетки. Иначе момичето въобще не беше ала-бала. Начи, такава енергия даде на онази фейсбук група, беше ни вързала едни редовни 10-15-ет мъже/момчета, където си пишехме с нея. Махна се и в групата спря почти да се пише. Оказа се, че не само тези 10-15-ет човека, които си пишехме с нея, ами като в някаква екосистема, уж незначително нещо(напускането на групата) повлия и доведе до цялостна промяна и скорошно масово спиране писане на коментари и напускане на групата. Касиерка не вярвам да е работила, просто от към време няма как да се съвместяват. А относно парите, хиляди бяха, ама колко не помня-където плати моят приятел? Всеки си знае как да ги харчи. Относно моите пари, с памук ми ги взе(не знам така ли беше лафа). Да не изпадам в подробности, ама морал че няма почти при никой е ясно, но така може да се квалифицираш на едно такова място, че луди да ги правиш напред в годините и при другата работа(продажбата на лотарийни билети примерно на мъжете
                            Last edited by zapalkata; 12.11.2020, 13:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Евго, за теб - старо и ново възпитание се дефинират с броя на половите актове, които стават възможни по някакви причини през живота ни...

Доста грешиш, ако смяташ, че в миналото - масово са имали по една-единствена полова връзка и това - само с един полов партньор!

Напротив - и в поколението на твоят баща, както и в поколението на твоят дядо, но и преди тях - винаги е имало хора, които са имали по много полови контакти!

Нещото, което ти боготвориш и смяташ, че е характерно САМО и ЕДИНСТВЕНО за съвременния свят - винаги е съществувало: сексът, без любов! В това са били включени представители на двата пола, разбира се...

.............

Мога да ти разкажа - накратко случай, с който да се посмеем... Чувам го често (напоследък) от моята майка...(тя си говори, а аз - какво да правя - слушам я...)...

Та, майка ми, в ония години е била на 16... Живеела с квартирантка... Работят заедно, в различни смени... Един ден майка ми пита наемодателката си - "къде е юрганчето на съквартирантката й?" Оная, като жена С ОПИТ - й отвръща, че въпросното момиче "сигурно е пристанало (омъжило се е) на някого"... (логично е, щом е взела и своето юрганче, нали!)...

След 3 дни (секс) момичето се върнало (разбира се, с въпросното си юрганче!)...

Няколко пъти й се случвало да "пристане" на нов "годеник"... После се омъжила за много добро (и кротко момче), живели дълго и щастливо, имали си и двете деца..., които - очевидно вече са баба и дядо в свои семейства... (и повече никой не научил историята за юрганчето, което е сменило няколко легла, за да се установи при истинският мъж в живота на една сериозна дама!)

.............,

Какво ти казвам, Евго? Трябва да си сигурен, че никой не открива колелото, а най-малко - това пък си ти, с твоите изисквания! Никоя дама няма да те чака със своето юрганче в ЕДНО-ЕДИНСТВЕНО легълце (своето!)

Все пак, никой не ти пречи да вярваш в онова, което желаеш (има Я и тя те чака!)... , но, за да бъдем реалисти - и колелото, както и топлата вода - са открити мноооого, преди ние да сме били бледо пламъче в очите на нашите родители! (да цитирам думи на уважаваната Дъри)....

Прав си, социалистическите мъже също са имали по няколко жени, аз също знам какви са ги вършили баща ми и дядовците ми. Без да са ми разказвали с подробности.

Хем женени мъже, но са имали възможност да ходят по чуждо.

Коментар

не е съвсем точно така - аз знам всички бивши на съпругата ми (на пръстите на едната ми ръка се броят), като с двама от тях почти съм стигал до бой (ето, не съм втори, но не съм и сто и втори). Тя знае повече неща за мен преди нея, но, разбира се, не знае нищо за след нея щот съм мъжка шовинистична свиня и т.н. Та има жени и жени, коли и коли...
                                И тази ли си я опъвал. Каква е логиката да я гледаш на снимка
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X