Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ама то всеки мъж е одил поне 100 пъти по чуждо, па на жените само по 2-3 им се пада. А сега има ли изненадани че джендърството е на мода
Наздраве, bota156!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Е, и!? То, щото наш Грую е бил, че и още е света вода не напита? Или за мъжете може, ама да жените - сакън, хич дума да не става?
Наздраве!
П.П. Извинявай, Грую, но не можах да се сдържа.Някога гледах едно филмче и в него имаше правилото "по 3" - ако мъж ти каже бройката си, делиш на три, ако е жена, умножаваш по три
Апропо, другата жена, която е изтръгвала силни чувства в мен, беше с двойна бройка на жена ми, но това не ме е спирало по никакъв начин - няма варинат хубава жена да остане свободна за дълъг период от време, а теи с дългите връзки от 15-16 годишна възраст и после още 20 години са изчезващ вид и съм почти убеден, че са дървета в леглото, просто щото опитът си е опит.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ама то всеки мъж е одил поне 100 пъти по чуждо, па на жените само по 2-3 им се пада. А сега има ли изненадани че джендърството е на мода
Под секрет:
Дамите не ходят много, защото малко от тях могат да правят баница!
Виж, за ония, които умеят да правят баница - не се съмнявай, че им се падат повече от 2-3-ма мъже!
ИмА подобна теза!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Е, и!? То, щото наш Грую е бил, че и още е света вода не напита? Или за мъжете може, ама да жените - сакън, хич дума да не става?
Наздраве!
П.П. Извинявай, Грую, но не можах да се сдържа.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Браво,
имаш чудесен вкус и много разбираш от жени.
Обаче и жена ти, на 20-25г е имала 4-5 мъже. Явно е обичала секса и не е била скормна преди да станете гаджета,? Или за мъжете може, ама за жените - сакън, хич дума да не става?
Наздраве!
П.П. Извинявай, Грую, но не можах да се сдържа.
Last edited by tnm; 12.11.2020, 16:43.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Браво,
Обаче и жена ти, на 20-25г е имала 4-5 мъже. Явно е обичала секса и не е била скормна преди да станете гаджета,Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Хехе, досега бй не съм ял, само от един старшинка в казармата, на когото нямаше как да отвърна, щото устав и т.н.
Малко мукче, до подобна жена (като структура, че не ѝ виждам физиономията) си лягам всяка вечер и не само си лягам. Само косата ѝ е един нюанс по тъмна и предпочита тъмни обувки - не се хваля, констатирам, а снимката е рекламка, която съм запомнил като христоматиен пример в бранша
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хехе, досега бй не съм ял, само от един старшинка в казармата, на когото нямаше как да отвърна, щото устав и т.н.
Малко мукче, до подобна жена (като структура, че не ѝ виждам физиономията) си лягам всяка вечер и не само си лягам. Само косата ѝ е един нюанс по тъмна и предпочита тъмни обувки - не се хваля, констатирам, а снимката е рекламка, която съм запомнил като христоматиен пример в бранша
Обаче и жена ти, на 20-25г е имала 4-5 мъже. Явно е обичала секса и не е била скормна преди да станете гаджета,
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Само двама ли успяха да те набият
Малко мукче, до подобна жена (като структура, че не ѝ виждам физиономията) си лягам всяка вечер и не само си лягам. Само косата ѝ е един нюанс по тъмна и предпочита тъмни обувки - не се хваля, констатирам, а снимката е рекламка, която съм запомнил като христоматиен пример в браншаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
не е съвсем точно така - аз знам всички бивши на съпругата ми (на пръстите на едната ми ръка се броят), като с двама от тях почти съм стигал до бой (ето, не съм втори, но не съм и сто и втори). Тя знае повече неща за мен преди нея, но, разбира се, не знае нищо за след нея щот съм мъжка шовинистична свиня и т.н. Та има жени и жени, коли и коли...
Коментар
-
Прав си, социалистическите мъже също са имали по няколко жени, аз също знам какви са ги вършили баща ми и дядовците ми. Без да са ми разказвали с подробности.
Хем женени мъже, но са имали възможност да ходят по чуждо.
Акцентът ми беше, не само върху социалистическите мъже...
И дамите (за които темата е неблагодарна) - и те са търсели и търсят истинският мъж! Е, как да става това търсене по друг начин, освен по пътя на експеримента?
В тоя смисъл: търсене има и при двата пола! Експериментът е в сила и в двете посоки... това беше смисълът на поста ми.
Това е истината, която трябва да виждаме около нас! Тя е част от Живота!
Иначе, сигурен съм, че нещата ще ти се случат и без форумните съвети, които по-често са неприложими за КОНКРЕТЕН случай... Успех!
- 1 like
Коментар
-
И да съм презадоволен от към възможности, това не е моето място. Горе-долу еднакво ми се вижда като хвърлянето на салфетки. Иначе момичето въобще не беше ала-бала. Начи, такава енергия даде на онази фейсбук група, беше ни вързала едни редовни 10-15-ет мъже/момчета, където си пишехме с нея. Махна се и в групата спря почти да се пише. Оказа се, че не само тези 10-15-ет човека, които си пишехме с нея, ами като в някаква екосистема, уж незначително нещо(напускането на групата) повлия и доведе до цялостна промяна и скорошно масово спиране писане на коментари и напускане на групата. Касиерка не вярвам да е работила, просто от към време няма как да се съвместяват. А относно парите, хиляди бяха, ама колко не помня-където плати моят приятел? Всеки си знае как да ги харчи. Относно моите пари, с памук ми ги взе(не знам така ли беше лафа). Да не изпадам в подробности, ама морал че няма почти при никой е ясно, но така може да се квалифицираш на едно такова място, че луди да ги правиш напред в годините и при другата работа(продажбата на лотарийни билетипримерно на мъжете
Last edited by zapalkata; 12.11.2020, 13:07.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Евго, за теб - старо и ново възпитание се дефинират с броя на половите актове, които стават възможни по някакви причини през живота ни...
Доста грешиш, ако смяташ, че в миналото - масово са имали по една-единствена полова връзка и това - само с един полов партньор!
Напротив - и в поколението на твоят баща, както и в поколението на твоят дядо, но и преди тях - винаги е имало хора, които са имали по много полови контакти!
Нещото, което ти боготвориш и смяташ, че е характерно САМО и ЕДИНСТВЕНО за съвременния свят - винаги е съществувало: сексът, без любов! В това са били включени представители на двата пола, разбира се...
.............
Мога да ти разкажа - накратко случай, с който да се посмеем... Чувам го често (напоследък) от моята майка...(тя си говори, а аз - какво да правя - слушам я...)...
Та, майка ми, в ония години е била на 16... Живеела с квартирантка... Работят заедно, в различни смени... Един ден майка ми пита наемодателката си - "къде е юрганчето на съквартирантката й?" Оная, като жена С ОПИТ - й отвръща, че въпросното момиче "сигурно е пристанало (омъжило се е) на някого"... (логично е, щом е взела и своето юрганче, нали!)...
След 3 дни (секс) момичето се върнало (разбира се, с въпросното си юрганче!)...
Няколко пъти й се случвало да "пристане" на нов "годеник"... После се омъжила за много добро (и кротко момче), живели дълго и щастливо, имали си и двете деца..., които - очевидно вече са баба и дядо в свои семейства... (и повече никой не научил историята за юрганчето, което е сменило няколко легла, за да се установи при истинският мъж в живота на една сериозна дама!)
.............,
Какво ти казвам, Евго? Трябва да си сигурен, че никой не открива колелото, а най-малко - това пък си ти, с твоите изисквания! Никоя дама няма да те чака със своето юрганче в ЕДНО-ЕДИНСТВЕНО легълце (своето!)
Все пак, никой не ти пречи да вярваш в онова, което желаеш (има Я и тя те чака!)... , но, за да бъдем реалисти - и колелото, както и топлата вода - са открити мноооого, преди ние да сме били бледо пламъче в очите на нашите родители! (да цитирам думи на уважаваната Дъри)....
Хем женени мъже, но са имали възможност да ходят по чуждо.
Коментар
-
не е съвсем точно така - аз знам всички бивши на съпругата ми (на пръстите на едната ми ръка се броят), като с двама от тях почти съм стигал до бой (ето, не съм втори, но не съм и сто и втори). Тя знае повече неща за мен преди нея, но, разбира се, не знае нищо за след нея щот съм мъжка шовинистична свиня и т.н. Та има жени и жени, коли и коли...
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
Коментар