If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На 55-60 годишна възраст самолетът лети ниско и за малко.
Не знам защо се перчиш толкова,
Аз ти казах че ти е сбъркана главата много.Не се перча ти непрекъснато висиш тука.Само най големите асове на авиацията могат да летят ниско.По добре да летиш ниско отколкото никак.
пеше, време е да напуснеш соц. ценностите
давай го младежката, къносай си косата, обуй тесните дънки ама малко по-къси така, че да се вижда шарения чорап
дръж се малко по-cocky
давай го младежката, къносай си косата, обуй тесните дънки ама малко по-къси така, че да се вижда шарения чорап
дръж се малко по-cocky
Венко мани ги педлите сбъркан мозък.Това е психичен проблем болни хора...Тесни дънки не нося щото ....питоня пречи
Да не си пушил следобяда някакви субстанции неизвестни?Ти не знаеш какво е любов затова никога няма да я изпиташ...нито ще бъдеш обект на такава...
дръж се малко по-cocky
Не, не бъркаш.
Разбиранията на повечето хора явно са сбъркани.
Ревността няма място ако обичаш някого истински. Ревността е отношение със себе си (страх/ниска самооценка).
Халил Джубран добре го е казал: Живейте в близост, ала не и в преголяма близост, защото и колоните на храма се издигат поотделно... https://margaritta.net/07slovo01.htm
По едно време и някаква анимация по 'Пророкът' мисля, че бяха пуснали по някоя от телевизиите!?
А стига се превъзнася и ти.
Бае Пешо е изпитал великата шаячена правда. Здрав кръст - здраво семейство
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар