IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
    трактористе - това ме подсети за 2-ма "разбирачи на женската душевност".
    Едно псевдо ИТ - държеше заличка и на един бар и оправяше техниката и имаше запазена вип маса со бутилка и като отидеше през ден/два ги разгонваше дето се настанили му слагат бутилката. Аз се завъртях 5-6 пъти и се убедих лично в неземните му секс приключения. То адвокатки, то офис мениджърки, разни ПР-ки, рекламни агентки и т.н. всичко под ножа и тройки, четворки (с 3 мъже, всички от фирмата). Как ги правеше секс робини идея си нямам.
    2-ри един циганин докато лежах по болниците (почина коцкара) - имаше 2 жени официални, и 2 любовници. Идваха по час на свиждане, като дойде някоя по рано или се забави се криеше на терасата. Един път си скубаха косите, та викаха охрана от болницата. По интересното само първата жена беше циганка - 2-те са учителки, едната англичанка да учи циганите по няква програма и беше бременна (носеше 3д,4д ли каква се води там снимка), 4-тата дойде само 2 пъти - ама изтупана манекенка, 2-рия път че се разделя че научи за другите че са му активни партньорки. Сестрите ги хващаше за шундите а те се кикотеха. За една вика че му духала в пушилнята на болницата (това само той го разправяше, не съм го виждал).
    Като се разбра че няма да го бъде (след 2 месеца) дойдоха 5-6 мерцедеса и 1 минибус общо 30-40 човека + 20 лапетии. Виждаха го на групички.
    Аз излязох жив оттам а бях много зле а той уж нищо му нямаше и се гътна.
    Преди 20г бяха на мода в БГ и суинг партитата тъкмо прохождаха и за простосмъртните. Че така наречени голи партита партийците са си ги правили още по комунизма, после и само мутрите. Едни известни манекено агенции осигуряваха атрактивната част от женското присъствие. Изкараха няколко само, преместиха се 2-3 пъти в сърбия и почнаха пак само с лимитиран лист от поканени гости. Почнаха много клюки по кафетата коя колко голяма разпоретина била, че се изчукала с 2-3ма наведнъж. Как съм се смял на възмущенията им сякаш те са света вода ненапита и не са правили същото, само дето един след друг.


    Добро утро,

    аз гледах преди няколко седмици "Съдебен спор" и там разказваха история за циганин с 5 деца. И бившата му се хилеше и разправяше: "Той без жена не може.........от кал ще направи жена, но все иска секс да прави".

    А Нана го похвали, че е хубав, чист и симпатяга (което беше така). Явно и при тях има готини, нищо че са цигани.


    Тъй като вчера много писахме тук, стигнах до извода, че една връзка основана на секс е обречена в дългосрочен план (особено ако човек е на по-зрели години), трябва да има взаимно уважение, разбирателство и общи интереси и припокриване на характерите.

    А относно предложенията ми към 2-3-те наемателки, идеята ми беше да се видим навън, да разговаряме и ако се харесаме, защо да не опитаме. Аз има казах какво мога да им предложа,

    Поздрави
    Last edited by Evgo; 07.05.2020, 10:05.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

      А аз, както го усетих в преразказания (или перифризиран?) от теб негов пост, мисля, че той търси по такъв начин запознанство. Може би един от начините, които премисля. Но конкретно това му предложение е малко или доста наивно, щото Евго си знае, че не е опасен, но не се поставя на местото на отсрещния (както и ти не се поставяш, а бързаш да кълвеш)
      Toчно това помислих и аз и по тази причина се включих. Изключително наивен и малко недодялан подход към запознанство.

      Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
      Ми даже и на мен, зрял мъж, ако беше предложил подслон срещу секс, бих се замислил... А представям си как момата, още като чуе това, ще хвърли телефона и ще побегне с писъци "Мамоо, тоя ще ме заколи!"
      Какво чакаш? Тичай да те подслони!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Не мислех да пиша в тази тема. Не е моята, а и не се чувствам уютно в нея, но мярнах пост на юзър, мисля, че Евго, в който, перефразирам, разказваше за организиран от него своеобразен кастинг. Предлагаше подслон срещу секс и недоумяваше защо стратегията му не е сработила. Ако това е истна, защото се съмнявам, че е, показва липса на адекватност.
        Евго, човече, любов ли дириш, секс ли, проучване някакво ли правиш? Вземи се оправи възприятията. Казвам го най-добронамерено.

        Аз съм "провинциалистка" и изобщо не съм се блазнила от възможността за софийски резидънс.

        Само резидънс ли можеш да предложиш, Евго? Ти, сам по себе си, не си ли интересен?!
        И аз не мислех да участвам, щото няма какво да кажа на юнаците тука, но съм против този кучешки инстинкт на преследване – по-често срещан у жените – да се мисли и започва от (по-)лошото в отсрещния. Е, можеше и да напишеш на български "подслон" вместо "резидънс", но това е само въпрос на личен вкус и желание за блясване с чуждица.

        Кой е казал, че Евго няма какво друго да предложи, освен физиката си и материална помощ? Ти го казваш.
        А аз, както го усетих в преразказания (или перифризиран?) от теб негов пост, мисля, че той търси по такъв начин запознанство. Може би един от начините, които премисля.
        Сексът е повод за запознанство, нали?
        Макар и да не бих се съгласил с пущовете тук, че сексът не е даже повод и за запознанство.

        Но конкретно това му предложение е малко или доста наивно, щото Евго си знае, че не е опасен, но не се поставя на местото на отсрещния (както и ти не се поставяш, а бързаш да кълвеш). Ми даже и на мен, зрял мъж, ако беше предложил подслон срещу секс, бих се замислил... А представям си как момата, още като чуе това, ще хвърли телефона и ще побегне с писъци "Мамоо, тоя ще ме заколи!"
        Last edited by 78-10; 07.05.2020, 08:40.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

          Ти нали имаше жена и три деца къща с двор???Или забрави какъв пиано бар какви свалки???Жена ти знае ли?Кой се грижи за децата?Или пак се увлече във фантазиите
          Абе и аз това щях да го питам. Фантазьори. Даже беше пуснал тема и за деца....
          Last edited by X_Y; 07.05.2020, 08:39.

          Коментар


          • Защо бе хора ? Защо ми завиждате ? Защото ми се получават нещата с жените, защото съм имал невероятен и абкурден живот ? Жените тука са отвратени от мен, мъжете ми завиждат и ми се подиграват !!! Уж мъжка тема и нещо като мъжки клуб и да си лафим сладко, а те тръгнали да се подиграват и обиждат. От 12 год. не бях влизал в този сайт, форумът не е част от живота ми.
            Останете си със здраве

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

              Жените като се съберат някъде да бистрят клюките една от основните им теми е за мъже.Тоя става,тоя не става и тия които наистина стават
              и без нищо да правят жените сами им налитат.
              Така е.Като видят,че някой мъж е популярен сред жените сами му налитат.Имам един колега плейбой и съм виждал как по събирания сами му се натискат жени,което е доста рядко явление по принцип.То и аз като се ожених имаше две жени,които преди бях свалял ,но не стана работата.И като се ожених ми писаха,че искат да се видим и да пием кафе.Значи като бях ерген не бях достоен за тях,като се ожених,станах много атрактивен.Жените като видят сам мъж и директно го класифицират като смотаняк.Веднъж предложиха на една позната ,която е мома,да я запознаят с един мъж,който бил сам и на нейната възраст.И оная вика„Какво му не е наред,щом е сам„.Четох,че даже в САЩ имало агенция,която предлагала придружителки на мъже в нощни клубове.Само да са с тях без нищо друго,та като видят жените,че са с жени и да станат по-атрактивни в очите им.
              Last edited by mirodes; 07.05.2020, 03:28.

              Коментар


              • Тук стана пълно с фантазиращи онанисти и комплексари.. Карай да е весело..

                Коментар


                • Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение

                  малко го апе кучето.
                  аз в началото мислех, че нещо смислено има да каже.
                  Ба малко струва ми се че и шТръка го клюве зад ушите....Мани мани ба си екземплярите има тука ма пенсионер чекиджия не очаквах признавам си изненада ме.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение

                    От 8 години съм с по 3 жени, за 8 г. смених 2 любовници и 3 приятелки. В настоящата конфигурация с моите жени съм от 1 година. Не ми отнема много време, защото дните са разпределени. С парите също минавам тънко, на любовницата съм купил едно Пежо 407 и по някой парцал в месеца. Тя нищо не иска, изкарва доста пари с професията си. Иска само секс. Приятелката ми пък нищо не иска. Тя е доста духовна личност, каквото и да означава това, в главата й е само Достоевски и аналния секс.
                    Фантазийте са хубаво нещо особено когато има публика която те зяпа с интерес..Само че като се събудиш реалността друга жена ти хванала точилката и както е с ролкоте почва да те налага....

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                      Сигурен ли си че си наред с главата?
                      малко го апе кучето.
                      аз в началото мислех, че нещо смислено има да каже.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                        Жените като се съберат някъде да бистрят клюките една от основните им теми е за мъже.Тоя става,тоя не става и тия които наистина стават
                        и без нищо да правят жените сами им налитат.
                        Преподават си техники за френска, и най-малки детайли на тялото на мъжа обсъждат, с един поглед се разбират да манипулират заедно
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
                          болест е това пич неизлечима коварна болест,...
                          Мамка им и жени .... красота и безумие! Красивото в жените идва от ангелската им природа, безумието от плътта и дявола. Получовек – полубогини. Плътското и ангелското, демоничното и божественото се слели в едно, като два планински ручея в една река. Какво означава едно красиво женско тяло? Блудкава празна илюзорна реалност. То само е празна черупка. Душата. Къде е душата ? Само тя има значение. Презирам жените. И толкова много ги обичам. Но повече ги презирам. Тяхната мисия на този свят е да пречат на мъжете да постъпват честно.
                          Сигурен ли си че си наред с главата?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

                            Е чак пък невероятна способност.Просто жените харесват самоуверените мъже и бай Стамен като ги гледа с наглия поглед и се подмокрят.То и аз го правя тоя номер като ходя на пиано бар.Там винаги има женски компании и аз като мина покрай някоя такава компания и ги оглеждам отгоре до долу.И ако някоя и тя ме загледа работата е ясна.Каня я на първият блус и й правя свалката.


                            ​​​​​
                            Ти нали имаше жена и три деца къща с двор???Или забрави какъв пиано бар какви свалки???Жена ти знае ли?Кой се грижи за децата?Или пак се увлече във фантазиите

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

                              Е чак пък невероятна способност.Просто жените харесват самоуверените мъже и бай Стамен като ги гледа с наглия поглед и се подмокрят.То и аз го правя тоя номер като ходя на пиано бар.Там винаги има женски компании и аз като мина покрай някоя такава компания и ги оглеждам отгоре до долу.И ако някоя и тя ме загледа работата е ясна.Каня я на първият блус и й правя свалката.


                              ​​​​​
                              Жените като се съберат някъде да бистрят клюките една от основните им теми е за мъже.Тоя става,тоя не става и тия които наистина стават
                              и без нищо да правят жените сами им налитат.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                                Е чак пък невероятна способност.Просто жените харесват самоуверените мъже и бай Стамен като ги гледа с наглия поглед и се подмокрят.То и аз го правя тоя номер като ходя на пиано бар.Там винаги има женски компании и аз като мина покрай някоя такава компания и ги оглеждам отгоре до долу.И ако някоя и тя ме загледа работата е ясна.Каня я на първият блус и й правя свалката.
                                ​​​​​
                                Според мен Тракториста говори за нещо друго, не за срещане на погледи и проявен интерес.
                                Може би си прав, че тези жени, които те гледат са тези, към които да се насочиш. Има и виждане, че жените избират мъжете а не обратното. От моя опит в много случаи е точно така. Не става да сваляш жена, която те гледа лошо, злобно или без интерес. Обикновено се насочваш към някоя, която се държи приятно с тебе. А пък ако ти се усмихва и кокетничи, значи имаш картбланш да действаш. Имам мои истории и чужди на тази тема и не излиза, че мъжа решава.

                                Коментар

                                Working...
                                X