If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бях в Еконт днес, за получаване на пари, с шапка и маска. Подавам си личната карта, служителката казва: "Това не сте вие".
И аз скоро имам ходене в "Еконт". Ще се дегизирам с колкото може по-голяма маска. Но ако поискат да я сваля, за да ме познаят, няма да го направя, щото носенето на маска е най-първото задължение сега на послушния гражданин.
Ако не ме припознаят с маската, просто си излизам и да си се оправят със стоката.
Разбира се, ще съобщя на продавача защо и как сделката ни не се получила.
А защо трябва да се притеснява, че ще остане стар ерген? сега не сме 1986, нали Нищо че има наченки да сме 1984 Според мен повече трябва да се притеснява да престане да му става, отколкото че ще остане стар ерген. Иначе около мен е пълно с около 45 -годишни, дето са ергени - едни са умърлушени, факт, но други са си жик-так и си хойкат. До манталитет и възможности е всичко!
Преди малко споделих нещо в имотната тема и модерацията го изтри.
Бях в Еконт днес, за получаване на пари, с шапка и маска. Подавам си личната карта, служителката казва: "Това не сте вие".
Първо свалих маската, а после и шапката.
И я питам: "На по-младичък ли ви приличам?". Тя "Дааа" (Мислела си, че съм студент.")
Аз "Благодаря за комплимента, лицето ми е младо и не съм чичак."
Според вас на каква възраст един мъж трябва да започне да се притеснява, че ще си остане стар ерген? И съответно или да се разтърси по-усилено за Дулсинея, или да бъде по-компромисно настроен към потенциалните половинки?
Вчера имахме сериозен спор на темата с авери и отговорите варираха между 30 и 45 години...
А защо трябва да се притеснява, че ще остане стар ерген? сега не сме 1986, нали Нищо че има наченки да сме 1984 Според мен повече трябва да се притеснява да престане да му става, отколкото че ще остане стар ерген. Иначе около мен е пълно с около 45 -годишни, дето са ергени - едни са умърлушени, факт, но други са си жик-так и си хойкат. До манталитет и възможности е всичко!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
За да има хубава връзка и хармоничен брак между мъж и жена, трябва да има хубаво сексуално общуване и стиковане.
В случая с тази жена го няма (два пъти ми е идвала на гости), като не ме пали, като няма искра, не желая да съжителствам с чужд човек и да се съобразявам със странните му и различни навици и да й слушам глупостите.
ОК?
Точно в десетката - не скърца ли кревата, въпрос на време е да заскърцат и отношенията. Говорим за млади и прави хора все пак, не за пенсионери ( с извинения към потентните като безимения - без ирония, да не се засегнеш сега), които и веднъж годишно да се отчетат, пак е ок, та затова им е важна ракията, салатата и чорапите да са изпрани! Щом не те пали, у лево и продължаваш напред. Ако сега не ти се случват нешата, кога ще ти се случват - като се ожените и имате деца ли А и децата не са самоцел - хубаво е, че си го осъзнал - и жената не е само утроба, която да ги износи, точно както ти не си ходещ генетичен материал. Но това е друга тема, макар и свързана с тази. Имаш време, не бързай, което си е твое, пак ще си е твое, за другото - колкото и да се напъваш, няма да стане и толкова (имам такъв случай, какво ли не дадох, какво ли не направих /и нямам предвад само екскурзии и дрънкулки/, ма като се била врекла на някакъв селяк пред техните и сега не можела да го остави и т.н.). Щом не става, не става - обръщаш страницата и продължаваш напред, останалото е история
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Според вас на каква възраст един мъж трябва да започне да се притеснява, че ще си остане стар ерген? И съответно или да се разтърси по-усилено за Дулсинея, или да бъде по-компромисно настроен към потенциалните половинки?
Вчера имахме сериозен спор на темата с авери и отговорите варираха между 30 и 45 години...
Вал безмислено е нищо не помага.Човека се е запътил към бунището и тва е.Там дето има комплименти и приказки при първата трудност мача приключва.
Прати един колет на Ратко и се успокой.
За да има хубава връзка и хармоничен брак между мъж и жена, трябва да има хубаво сексуално общуване и стиковане.
В случая с тази жена го няма (два пъти ми е идвала на гости), като не ме пали, като няма искра, не желая да съжителствам с чужд човек и да се съобразявам със странните му и различни навици и да й слушам глупостите.
Коментар