Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Здравей,
бях на обяд до сега.
Напиши ми номера й.
Мерси за съветите,
Евго, не се сърди. Друг път, когато искаш "повече мнения" - си ги проследявай. Три чАса обядваш, ве приятел - от 11 часа.
Както виждаш, коментарите тук промениха мнението ми. Жените не са свършили, а и едва ли са закъсали толкова!)) Нескопосана реклама от моя страна! Наистина съжалявам!
Някои харесват по сочните, а тая - какво да ти кажа: под 60 кг., вее коси от кабриото, с черните си очила. Не зная защо не ги харесват тия, но аз съм на различно мнение?!?
Успех с нещо, което сам избереш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Може би си прав, но... ("филмът" опитах да "режисирам", без да ме интересува развитието на техните отношения - очевидно съм слаб "режисьор" - и не само, разбира се...) Все пак, дамата е супер - субективно мнение, разбира се, а и не зная семейното ѝ положение.
В случая, твоята логика не може да помогне.
От Евго няма никакъв знак, че желае телефон. Оттеглям предложението си.
Май, наистина - непоисканата помощ е по-скоро в тежест.
Хубави отпускарски дни!
бях на обяд до сега.
Напиши ми номера й.
Мерси за съветите,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мале в какъв филм сте...
начи това момиче ако просто така реши да излезе с някой, който така и представи нещата по телефона....трябва да е доста отчаяно.
успех и на теб.
Може би си прав, но... ("филмът" опитах да "режисирам", без да ме интересува развитието на техните отношения - очевидно съм слаб "режисьор" - и не само, разбира се...) Все пак, дамата е супер - субективно мнение, разбира се, а и не зная семейното ѝ положение.
В случая, твоята логика не може да помогне.
От Евго няма никакъв знак, че желае телефон. Оттеглям предложението си.
Май, наистина - непоисканата помощ е по-скоро в тежест.
Хубави отпускарски дни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеЕвго, ще ти изпратя телефон на лични, на дама, която ще ти хареса, ако се стигне до среща. Не се майтапя: ти си дълъг, тя - дългокрака, дългокоса, приятен събеседник, мила и приветлива, по-млада е от теб!. Не лобирам за нея и няма предварително да говоря с нея. Получаваш хвърчащ телефон и действаш по свое усмотрение.
Държа да й кажеш, че твой познат е получил телефона й от свой приятел, но се е колебаел да се обади. За сметка на това, ти би желал да изпиете по кафе - някъде в централната част и да поговорите.
Решавай сам продължението. На мен подробности не са ми необходими.
Надявам се да си сериозен мъж, а какво ще стане натам - от теб зависи (и от нея, разбира се)!
Успех!
начи това момиче ако просто така реши да излезе с някой, който така и представи нещата по телефона....трябва да е доста отчаяно.
успех и на теб.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнениеА дано!
Много добро предложение правиш, стига да няма този сакатлък, който описах.
Браво!
А ще предупредиш ли момата или нека е приятна изненада за нея?
Вече споменах, че мога да дам телефон и с дамата няма да говоря, за да изключа намесването на субективното ми мнение.
Те да решават дали изобщо да се срещнат и ако това стане - как да продължат отношенията им.
Тя е активен шофьор и едва ли би се поблазнила от алкохол при евентуално запознаване, но не мога да зная нищо, а и не желая да присъствам в нечии взаимоотношения.
Евго не е казал още дали приема да му изпратя телефона й. Не е длъжен, разбира се и може да има нещо друго предвид.
Успех от мен!
.
Коментар
-
Евго сега нека мисли, на какво приятно место да предложи срещата.
Заведение, разбира се, но не от студените бездушни лъскави скъпарски; нека има двор/градина със сянка от дървета над нея, музика ненатрапчива и достатъчно тиха.
"На по кафе!" да е официалната агенда, пък нататък, без прекалено притискане от Евго, може да поръчат и разни нотариални сокове, може малък джинстоник, малка мента под 100 грама лед за момата, някакви сухи бисквитести неща, а може и диня/пъпеш.
И Евго да води нещата към следваща среща, без много да крие това.
Най-накрая, ако окъснеят, Евго да ѝ поръча такси за прибиране, да каже на момата да седне отзад и да ѝ отвори вратата, да си завре след това главата откъм шофьора, да го огледа и му даде двойно пари и да изиска да откара момето у дома, или къфто адрес каже.Last edited by chan_tura_naga; 02.08.2021, 12:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеАко се харесат - нека се вземат, но не мисля да кумувам!
Много добро предложение правиш, стига да няма този сакатлък, който описах.
Браво!
А ще предупредиш ли момата или нека е приятна изненада за нея?
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнениеМиков, да не стане с момата ти като един път с мен:
Една мома, моя позната, която рутех, дала моя телефон на друга, без да ме пита.
Не беше за сгледа, а по-скоро онази да ми рекламира здравословен начин на живот.
Резнах новата мома сухо и сдържано, но тази, която беше дала телефона ми без даже да ме информира, я наврях в кучи гъз... и от тогава тя, ако ме види, гледа да ме избиколи... А именно нея рутех - но не може да се разпорежда с мен (и личния ми телефонен номер).
Да се абстрахираме от подробностите.
Само опитвам да помогна в ситуацията.
Не вярвам да постигна обратен ефект и не го правя с лоши мисли.
Човек търси възможности, без да се ангажира.
Ако се харесат - нека се вземат, но не мисля да кумувам!
- 1 like
Коментар
-
Миков, да не стане с момата ти като един път с мен:
Една мома, моя позната, която рутех, дала моя телефон на друга, без да ме пита.
Не беше за сгледа, а по-скоро онази да ми рекламира здравословен начин на живот.
Резнах новата мома сухо и сдържано, но тази, която беше дала телефона ми без даже да ме информира, я наврях в кучи гъз... и от тогава тя, ако ме види, гледа да ме избиколи... А именно нея рутех - но не може да се разпорежда с мен (и личния ми телефонен номер) както ѝ скимне на тъпия женски мозък.
- 1 like
Коментар
-
Евго, ще ти изпратя телефон на лични, на дама, която ще ти хареса, ако се стигне до среща. Не се майтапя: ти си дълъг, тя - дългокрака, дългокоса, приятен събеседник, мила и приветлива, по-млада е от теб!. Не лобирам за нея и няма предварително да говоря с нея. Получаваш хвърчащ телефон и действаш по свое усмотрение.
Държа да й кажеш, че твой познат е получил телефона й от свой приятел, но се е колебаел да се обади. За сметка на това, ти би желал да изпиете по кафе - някъде в централната част и да поговорите.
Решавай сам продължението. На мен подробности не са ми необходими.
Надявам се да си сериозен мъж, а какво ще стане натам - от теб зависи (и от нея, разбира се)!
Успех!Last edited by mikomikov; 02.08.2021, 12:04.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така е.
Освен това ходих и на психолог. Симпатичен, висок пич, на 40+, културен и ерудиран и му разказах всичко.
И той ми каза, че конкретно българките са увредени от масовата култура и че самият той също не може да си намери половинка.
Но като между мъже, ми сподели, че макар и рядко, треска по нещо,
Таксите на българските вузове са евтини спрямо чужбина. Гледал съм тези на СУ. Зависи от специалността, дори 3000 лв да е една магистратура (за 3 семестръра общо), не ме бърка това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЖивотът пет пари не дава какъв си.
Има събития дето могат по такъв начин да ти го преобърнат, че да се чудиш отде ти е дошло...
(не ме разсмивай с тия презентации)
Освен това ходих и на психолог. Симпатичен, висок пич, на 40+, културен и ерудиран и му разказах всичко.
И той ми каза, че конкретно българките са увредени от масовата култура и че самият той също не може да си намери половинка.
Но като между мъже, ми сподели, че макар и рядко, треска по нещо,
Таксите на българските вузове са евтини спрямо чужбина. Гледал съм тези на СУ. Зависи от специалността, дори 3000 лв да е една магистратура (за 3 семестръра общо), не ме бърка това.Last edited by Evgo; 02.08.2021, 11:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеОбазованиято в България е евтино и ще ми е по силите, навремето учехме по държавна поръчка безплатно, тези с висок успех.
Навсякъде се плащат семестр. такси.
И не са никак евтини мисля?
p.s.
Какво е било по наше време... то и в казарма се ходеше.
Ама ти още живееш в миналото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЕми не е точно така, защото аз съм икономист и съм с висока финансова култура.
Мога да ти изнеса презентация на английски език за Personal Finance, Wealth Management и Useful tips to manage your budget,
Обазованиято в България е евтино и ще ми е по силите, навремето учехме по държавна поръчка безплатно, тези с висок успех.
Има събития дето могат по такъв начин да ти го преобърнат, че да се чудиш отде ти е дошло...
(не ме разсмивай с тия презентации)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар