If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересно лято досега- приключения и опити за свалки. Всеки с начина си.
Днес бе малко по- странен опит, неразбираем за мен, но мисля всеки си преценя за себе си.
Оставих си колелото до една пейка и си правя упражнения на открития фитнес. Отидох да пия вода и на същата пейка бе седнал младеж на около 40, който също тренираше и ме заговаря:
- Тези татуировки, които си правила на младини вече не можеш да ги махнеш, защо са ти трябвали, а и колко инфекции могат да причинят.
На което просто отговорих, че не съжалявам и не желая да ги махам. Искаше и нещо друго да каже, но вече си подкарвах колелото и не чух добре.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Като спортист твърдя ,че едно време не е ставало въпрос за срам от реване а за липса първоизточник за емоцията създаваща реване , т.е. различно възприятие на нещата . Е случвало се е някой да отрони някоя сълза но обикновено от гняв и зор или от химна на България . А днешните госпожици с мъжки атрибути са психоемоционално неустойчиви ....що е така е дълга тема .
питах те в другата тема, но модерацията го затри...
имаш ли нещо общо с плевен
примерно да си живял там последните години?
Не знам, едно време спортистите се срамуваха да плачат (или други тятрални маймунджилъци) всенародно, и жените също. Все пак спортът е само игра, поне по определение, а не медийно шоу с милиардни реклами, диктуващи всичко.
--------
"Дай ми целувка да мечтая
И мойто въображение ще цъфне със това
Мила, за повече не моля -
Целувка да мечтая"
Еха, едно време хората бяха хора, жените - жени, мъжете - мъже.
Като спортист твърдя ,че едно време не е ставало въпрос за срам от реване а за липса първоизточник за емоцията създаваща реване , т.е. различно възприятие на нещата . Е случвало се е някой да отрони някоя сълза но обикновено от гняв и зор или от химна на България . А днешните госпожици с мъжки атрибути са психоемоционално неустойчиви ....що е така е дълга тема .
За това може и да си прав , но ако гледаш реакциите на спортисти при състезание ще видиш по много от същото и там няма такава мотивация още повече ,че е трудно изпълнимо когато пулса ти е 180 да се насилиш да цивриш. Та , на зле е положението ...
Не знам, едно време спортистите се срамуваха да плачат (или други тятрални маймунджилъци) всенародно, и жените също. Все пак спортът е само игра, поне по определение, а не медийно шоу с милиардни реклами, диктуващи всичко.
--------
Имам подозрението, че това риване навсякъде по медиите е тяхно изискване – вид шоу за да гъделичкат нервичките на съвременните поколенийца-снежинчици...
Па и тиянката се учат на живот само от медиите и филмите (щото истински немат) и стана модерно да си поплакнюват от сърчице... Най-малкото за да не бъдат обвинени в липса на "емпатия" (кво е това?) и/ли "емоционална интелигентност" (ква е тая глупост?). От друга страна, гордеят се с подвластността си на "емоционалните си тригери" (ква е тая измислица?).
За това може и да си прав , но ако гледаш реакциите на спортисти при състезание ще видиш по много от същото и там няма такава мотивация още повече ,че е трудно изпълнимо когато пулса ти е 180 да се насилиш да цивриш. Та , на зле е положението ...
Вчера е ревал за глупости. Ма тя и някаква афро гимнастичка рева и преди това някаква тенисистка.
Просто са отглеждани в саксия. В този смисъл някоя и друга криза даже са си полезни.
Имам подозрението, че това риване навсякъде по медиите е тяхно изискване – вид шоу за да гъделичкат нервичките на съвременните поколенийца-снежинчици...
Па и тиянката се учат на живот само от медиите и филмите (щото истински немат) и стана модерно да си поплакнюват от сърчице... Най-малкото за да не бъдат обвинени в липса на "емпатия" (кво е това?) и/ли "емоционална интелигентност" (ква е тая глупост?). От друга страна, гордеят се с подвластността си на "емоционалните си тригери" (ква е тая измислица?).
Коментар