Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЩе цитирам една приятелка
Жената не иска да я искаш, ако тя не те иска, но не иска и да не я искаш, защото тогава тя те иска и ако тогава размислиш и я искаш, тогава пак не те иска, защото не иска да я искаш, но не точно, а иска да я искаш. Какво неясно има тук?
Според мене тайната на семейното щастие се крие във 2 телевизора, 2 хладилника, 2 леки коли, 2 спални, 2 кухни, 2 бани и разбира се само в една каса, в която се съхраняват семейните пари, върху които контрол има само и единствено жената.
Има още една тайна - когато тя побеснее, ти си мълчиш, и обратното. При нас това се получава на практика. След това си говорим все едно че нищо не се е случвало.
ПП: Фондът "и аз съм човек" трябва да остава в тайна от жената, и това е критично за правилните семейни взаимоотношения. Най-лесно това се постига с тайна кредитна карта, а получаваните от куриерите колети "винаги струват по 10 лева" и нито лев повече. Ти я лъжеш, тя знае, че я лъжеш, но явно е склонна да ти позволи "кривване от правия път". Все пак са пари, които ти ги изкарваш, и в случая няма намесена чужда жена.
И последно: Най-важното е жената да остава с впечатление, че тя те контролира, а не обратното ....Last edited by Mateev; 10.10.2021, 16:00.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това да не е нашата кондореса
тя и тук горе-долу толкова профила поддържа активни.
но не знаехме, че търси любовни приключения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТова, че е с него, не означава, че е само с негоНа някои така им е удобно. Бях засякъл една омъжена с 36 фейсбук профила. Възхитих се на логистичните и умения с любовниците от които съм убеден, почти всеки смята, че е единствен.
Жените са по-прагматични от нас.
тя и тук горе-долу толкова профила поддържа активни.
но не знаехме, че търси любовни приключения.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Жената не иска да я искаш, ако тя не те иска, но не иска и да не я искаш, защото тогава тя те иска и ако тогава размислиш и я искаш, тогава пак не те иска, защото не иска да я искаш, но не точно, а иска да я искаш. Какво неясно има тук?
Дори Господ предпочита да построи мост до Хаваите отколкото да обясни какво иска жената.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИ аз имам една такава приятелка, има връзка с нов мъж (има деца от предишен мъж), качва общи снимки с новия от спа уикенди, а в същото време виси в сайтовете за запознанства. Казала ми е, че ще бъде с мен при определени условия и аз се досещам какви,
Last edited by Jay Gould; 08.10.2021, 16:09.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТова, че е с него, не означава, че е само с негоНа някои така им е удобно. Бях засякъл една омъжена с 36 фейсбук профила. Възхитих се на логистичните и умения с любовниците от които съм убеден, почти всеки смята, че е единствен.
Казала ми е, че ще бъде с мен при определени условия и аз се досещам какви,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЧе намирането на жена е като игра на котка и мишка. Няма да падне на готово като узряла круша, а трябва да има примамка (пари и жестове) и мъжът да е котарак -ловец. Интересното е, че някой жени търпят мъж катил с години и те не знаят защо, защото ги е страх, че няма да се оправят сами.На някои така им е удобно. Бях засякъл една омъжена с 36 фейсбук профила. Възхитих се на логистичните и умения с любовниците от които съм убеден, почти всеки смята, че е единствен.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Интересното е, че някой жени търпят мъж катил с години и те не знаят защо, защото ги е страх, че няма да се оправят сами.
- 1 like
Коментар
-
Ще цитирам една приятелка
Жената не иска да я искаш, ако тя не те иска, но не иска и да не я искаш, защото тогава тя те иска и ако тогава размислиш и я искаш, тогава пак не те иска, защото не иска да я искаш, но не точно, а иска да я искаш. Какво неясно има тук?http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Никакво въображение си нямам. Просто не се сещам какво друго да търси Евго в библиотеката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Вашето въображение буди възхищение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ромляните ми се иска да спася, фигуративно казано. По-скоро да им помогна да се променят и да разберат, че всъщност не са ромляни или не е необходимо да се изживяват като такива. Като ромляни влизат в една безсмислена садо-мазо игра, а всичко може да е толкова по-лесно.
Изглежда невъзможно, но май има един известен напредък в последните 10-15 години, макар и много малък. От там идва лъча надежда.
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Ами действаш си според целите и ресурсите, за мен първият въпрос е защо са ти повече римляни, за Рим ли мислиш или как да спасиш ромляните? Ако е първото можеш да подбереш най-подходящите за целта, второто вече е загубена каузаLast edited by Money; 01.10.2021, 23:45.
Коментар
Коментар