IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Зад големите хвалби и демонстрации често се крият много неуспехи и дълбоки комплекси..ТУК ИМА ДОСТА ХОРА, КОИТО ГО ДЕМОНСТРИРАТ..

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

      Вчера гледах карбовски - мира баджева - жената мъж по нейни думи. Вместо да си търси идеален мъж да му слугува (гледа децата) или па да му е цвете в палата тя се е превърнала в такъв.
      На мъжете децата пречат на пиенето, на жените на кариерата
      Да, и аз го гледах.

      Той Карбовски има доста предавания на тази тема.

      Коментар







      • Имам уважение към яйцето, което се опитва да учи петела, но всичко си има... граници...

        .................


        Разсъжденията ми не е насочени към конкретен човек от ТУК: дамите, по
        никакъв начин не се съобразяват с нашите виждания за техните преживявания (в това число и с преживяваните от тях оргазми).

        Преживяванията си - дамите могат да споделят с мъжете, но могат и да ги запазят в себе си.

        Доста често дамите имитират оргазъм (с ох и ах), но има още доста други външни проявления на оргазмите, които - ако липсват ..., но това не е обвинение към нежната половина от човечеството, защото са много факторите, от които зависи сработването на двамата при техните интимни отношения - днес! За утре факторите ще бъдат различни - и така - постоянно ще се менят: проблеми с децата, с работата, с цикъла, със случайно срещнат мъж, с данъчните.... Всеки нов проблем, който е част от Живота ни - се отразява и върху настроението на дамата! В тоя смисъл, на нея й е много по-лесно да каже няколко пъти "ох и ах", когато яйцето се опитва да й показва своята "мъжественост"..., а яйцето най-после приключва и я оставя на спокойствие... (трябва да го изпрати най-после при съпругата му, затова го уверява, че за 5 години само той я е докарвал винаги до... върха...) А дамите, наистина са великолепни актриси, особено, когато НЕ Е изпълнено това, което следва долу...

        ........

        ... неколкократно поставям акцента върху сигурността, която има една дама, завръщайки се в своя дом, където я очаква човекът, на когото тя МОЖЕ да разчита и тя с желание и жар се отпуска в неговите прегръдки. Тук не говорим за оргазми, защото те са само едно следствие от цялостно отношение...

        Дано съм бил ясен! (поне матричарите ще са донякъде доволни) ... ))

        ................

        ​​​​​​​"Тръпката е навсякъде" - интересен филм, който сега върви... , нещо за любовта на един баща към неговата дъщеря... (сигурно съм последният, който не беше го е гледал)...

        ​​​​​​​

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

          +100

          Вчера гледах карбовски - мира баджева - жената мъж по нейни думи. Вместо да си търси идеален мъж да му слугува (гледа децата) или па да му е цвете в палата тя се е превърнала в такъв.
          На мъжете децата пречат на пиенето, на жените на кариерата
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

          Коментар


          • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

            Всеки си прави сам избора в живота.Но ако твоите предци са мислели като теб,сега нямаше да пишеш в този форум.Разбирам да си някой,на който не му връзват жените и да не оставиш поколение.Ама е точно обратното.Не ти ли е кофти,че Бонго от Конго и бай ще оставят поколение,а ти не.Диваците и малоумниците се размножават,а интелигентните хора не.Както сам каза ти носиш гените на предците си.Те продължават да живеят чрез теб.Помисли си дали ще са доволни,че техният наследник не оставя поколение и то по собствен избор.
            Не знам дали родителите ти са живи/ако не са те моля да ме извиниш/,но за тях няма да има по-голяма радост от това да дундуркат внуци.Ако ще милиардер да станеш,или постигнеш някакъв връх в определена област,пак това няма да ги зарадва толкова,колкото внуци.Не заслужават ли родителите ти подобна радост?
            +100

            Last edited by X_Y; 07.06.2020, 21:26.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от representjah

              Пак се хващаш за дребни неща. 10-ката е илюзорна това е перфектната жена. Една 8-ца може да е 10ка в твоите очи, 9ка в моите. Разликата може да е единствено цвета на косата на жената и личното предпочитание. Целя се в топ 20% на жените, това е. Мога ли да ударя някоя в 79тия персентил? Да. Нека не издребняваме, схвана идеята.

              Всичко опита до логиката и разумната мисъл. Избора да имаш и да нямаш наследнице е еднакво егоистичен. Ти хубаво искаш децата ти да те надминат, ама тия неща не стават с поръчка на шъркела. Аз вярвам в гените (nature). Наследникът ми може да се роди малоумен, сакат, да стане престъпник, убиец, какво ли още не. Вярвам че гените ще победят възпитанието (nurture) 9 пъти от 10. Крайния изход от цялата работа е неясен - какъв ще стане наследника ти е неизвестна велчина с неизвестна вероятност. Това което ми е известно, че аз трябва да се грижа за него определен период от време, да отделям ресурси и време. Да приемем, за по-лесно, че е 18 години. Това е цената. Точно в този момент тази цена ми се вижда висока за неясния краен изход. Не съм готов да я платя. Ти си я платил, окей. Така си решил - направил си го. Всяко решение си има последствията, аз съм си поел моите.

              Много е вероятно моята гледна точка да се промени и когато стана на 60-65 да поискам да стана родител, тогава цената може да ми се види по-изгодна. Мога ли да го направя? Естествено. Опциите, kubrate, това е най-важното в живота за мен. Да имаш възможността да правиш нещата АКО поискаш, а не защото трябва. Харесвам си живота в момента, не виждам причина да го променям. Защо съм стигнал до тези изводи - опит.
              Всеки си прави сам избора в живота.Но ако твоите предци са мислели като теб,сега нямаше да пишеш в този форум.Разбирам да си някой,на който не му връзват жените и да не оставиш поколение.Ама е точно обратното.Не ти ли е кофти,че Бонго от Конго и бай М..ангал ще оставят поколение,а ти не.Диваците и малоумниците се размножават,а интелигентните хора не.Както сам каза ти носиш гените на предците си.Те продължават да живеят чрез теб.Помисли си дали ще са доволни,че техният наследник не оставя поколение и то по собствен избор.
              Не знам дали родителите ти са живи/ако не са те моля да ме извиниш/,но за тях няма да има по-голяма радост от това да дундуркат внуци.Ако ще милиардер да станеш,или постигнеш някакъв връх в определена област,пак това няма да ги зарадва толкова,колкото внуци.Не заслужават ли родителите ти подобна радост?
              Last edited by mirodes; 07.06.2020, 21:36.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

                Има мъже, които отказват секс на красиви жени - имат си такава. Нещо повече трябва да предложат красивите жени, за да пратят всичко по дяволите атакуваните мъже.
                Красиви жени - бол. Партньор, приятел, гръб, консилиери, приятна компания и това - в едно, малко има такива.
                Някои още не са научили урока че няма пряка връзка между физическата красота и секса.Това че един мъж или една жена са физически красиви не означава че секса с тях ще е страхотен..Повечето глупаци порят тъпчат както се израяват...това показва неуважение към жената.Една стойностна и разумна жена няма да допусне такива глупаци на разстояние под километър до себе си.....Това са първични хора с две гънки в мозъка.Да не говорим че на 20 може да си много красив а на 40 пълен урунгел но за тях стана много сложно.Има жени и жени.Едните и на 60 да станат мъжете пак ще им налитат а другите никой не ги търси дори и на 20 да са.
                Last edited by power grid; 07.06.2020, 20:06.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Този глупав праг според мен трябва да го премахнеш..
                  Изобщо, критериите са структурирани така че да няма печеливши
                  Не е само този праг.

                  Коментар


                  • Евго, може да си разочарован от жените до голяма степен и заради критериите си..Кубрат правилно го написа- критериите и търсенето се нагаждат към пазара..НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, че отписваш всички жени, които са от провинцията , защото ги подозираш в търсене на жителство..Ами бъди уверен, че ако има запазени морални и трудови навици, то те са в провинцията..Този глупав праг според мен трябва да го премахнеш..

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

                      Какво общо пък има виаграта с това,че мъж прави секс с повече от една жена?
                      То е ясно,че искаш да ме жегнеш,ама в случая удари на камък.Ако ми се наложи ще вземам виагра,ще ги тъпча като коледни пуйки и изобщо няма да се срамувам от това.
                      Изобщо няма да ми дреме какво мислят дървени философи по въпроса вземам ли виагра и защо.
                      ​​​​​​
                      Ти май ще се окажеш девствен разбирач с три деца...Нищо няма да тъпчеш и с виагра и без виагра ще те източат за две минути и си дотука.Никъде в природата мъжкия няма думата.Женските са тези които определят.и при хората е така.Ако някои мъже си мислят обратното са в заблуда.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                        Груьо казва, че корът е до време,

                        Аз много го харесвам, ние сме на едни години, а и сме във форума от около 13 години и съм го чел много.

                        На около 40г един мъж е близо до върха на планината във всяко отношение, а на 60г, започва/е започнал да слиза по пътеката надолу. Така че няма какво да спорим и да се заяждаме.

                        Ти ми разказваш неща от твоето време........когато жените са били по-нормални, нямаш представа в момента какви са и не искаш да го проумееш и да го приемеш. За чалгата, за ниската култура, за пошлостта, за меркантилните и некоректни жени и т.н.

                        Поздрави
                        На Груеца му излезе късмета...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                          Груьо казва, че корът е до време,

                          Аз много го харесвам, ние сме на едни години, а и сме във форума от около 13 години и съм го чел много.

                          На около 40г един мъж е близо до върха на планината във всяко отношение, а на 60г, започва/е започнал да слиза по пътеката надолу. Така че няма какво да спорим и да се заяждаме.

                          Ти ми разказваш неща от твоето време........когато жените са били по-нормални, нямаш представа в момента какви са и не искаш да го проумееш и да го приемеш. За чалгата, за ниската култура, за пошлостта, за меркантилните и некоректни жени и т.н.

                          Поздрави
                          Евго мъжът има много полови органи и последният са очилата...Вземи се ограмоти малко.Секса не е да го умъкнеш и да мааш като у мината.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                            Регистрирал съм се във форума,за да обменям мнения и идеи,както и да науча нещо полезно.Не да избивам комплекси и да се подигравам на други участници или да се хваля колко съм велик.Не очаквах,че ще има толкова злоба и жлъч,но къде другаде да се направи на мъж някое жалко човече,ако не в анонимем форум.
                            С доста участници си водим нормален разговор без обиди и подигравки/с Евго станахме и приятели/,надявам се и с вашия колектив да водим конструктивни разговори.Особено щом има и жени в колектива -винаги са ме привличали интелигентните жени.Тръпката е невероятна,когато водиш разговори с интелигентна жена и вкарваш сексуален подтекст без вулгарности.Или пък дори с вулгарности-много интелигентни жени обожават подобен тип разговори.Всъщност всички ги харесват,ама не всички си признават.
                            Втората сричка от псевдонима ми няма скрит подтекст,нито пък е част от име на друг човек.Но предпочитам да не я обсъждаме.
                            Надявам се на интересни разговори с колектива ви.И особено с женската му част.
                            Моите възгледи за живота са простички и не претендирам за някаква възвишеност или духовно извисяване.Както вече писах хората слабо са се променили през последните 100-150 хиляди години откакто съществува Хомо сапиенс.Затова трябва да се доверим на опита на нашите предци и да следваме сходна житейска философия ако искаме да просперираме.А човекът е социално същество и не би могъл да оцелее ако е индивидуалист.Затова за мен семейните връзки са много важни.Живея в близост до най-близките си хора и взаимно си помагаме.Също и приятелските отношения са важни.Имам малко приятели,но такива,че ако им звънна и им кажа,че съм убил човек,единствено ще ме попитат къде ще го заравяме.Според мен именно индивидуализмът е причината за постепенното изчезване на белите хора и в частност на българите.Доста по-примитивни етноси и народи живеят в условията на трибализъм и преуспяват от еволюционна гледна точка-увеличават броя си. А има един народ,който не само увеличава броя си заради трибализмът,но и финансово,а и от всякаква гледна точка преуспява.Докато вълците единаци постепенно изчезват от лицето на Земята.Българите сме най-големите индивидуалисти на света,съответно и най-бързо изчезваме.
                            Ти нищо няма да научиш защото смирението е първата крачка когато някой иска да научи нещо.Ти тука го раздаваш разбирач по всякакви въпроси последна истанция.Това го казвам не за те обидя а за да се вразумиш.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от representjah

                              Писал съм точно обратното. Нямам никакво намерение да намалявам критериите. Интересувам се само от 7ци, 8ци, 9ки по десетобалната система жени. Останалите жени не ме интересуват, нямам толкова излишно време.
                              И за пореден път да напиша - не желая семейство/деца. Но това са мои лични виждания, ако не ти харсват...... имам и други.

                              7,8,9<10, което реално си е занижаване на критериите. Но мен по-скоро ме интересуват мотивите за личните виждания, за да не желаеш деца, които да те надминат, причините от моята камбанария са усещане за малоценност/което не се връзва на писанията/ и възприемане на себе си като венец на еволюцията, което си е делюзия достойна за бай Стамен и също не се връзва с рационалния начин на писане. Интересно ми е в такъв случай какво стои зад тези лични виждания.

                              Коментар


                              • Хаа..Това за десобалната система е много хубаво, но много често след брака ОЦЕНКИТЕ СЕ ПОНИЖАВАТ НАПОЛОВИНА.. Нужно ли е да споменавам, че и тебе те оценяват по някаква система и също има риск да получиш доста 2ки и 3ки.. Абе НЕ Е ЛЕСНО И ИМА МНОГО КЪСМЕТ..

                                Коментар

                                Working...
                                X