Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Ама не четат, въртят се из фантазиите си и не ги интересува. Колко е показателно - една жена накрая си казва какво искат жените, а мъжете не искат и да чуят.Което си е вярно, вярно е.
И другото също - най-малко се пише по темата "какво искат жените".
Коментар
-
Ама не четат, въртят се из фантазиите си и не ги интересува. Колко е показателно - една жена накрая си казва какво искат жените, а мъжете не искат и да чуят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да, бе ..., мълчим! Още преди време си казахме, че у мъжът търсим потентност и потенциал и мъжката част от форума за кратко замълчаИзискванията ни не са претърпели голяма промяна - все същото си дирим.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
Аз имам приятел, готин човек, нормално изглеждащ, има си там къща, пари, със самочувствие един вид. Смени първа, втора, трета, жените му се измъкваха поради някакви причини. Остана си все така претенциозен, въпреки, че вече е на 47, ама си иска млади, красиви, че и богатички , ако може. И си остана сам, ни дете ни коте. Претенциите са хубаво нещо, но до време и с мярка. Годинките си хвърчат и хората имат внуци, а някои още не знаят къде се намират.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
Аз имам приятел, готин човек, нормално изглеждащ, има си там къща, пари, със самочувствие един вид. Смени първа, втора, трета, жените му се измъкваха поради някакви причини. Остана си все така претенциозен, въпреки, че вече е на 47, ама си иска млади, красиви, че и богатички , ако може. И си остана сам, ни дете ни коте. Претенциите са хубаво нещо, но до време и с мярка. Годинките си хвърчат и хората имат внуци, а някои още не знаят къде се намират.
Та в случаят,който представяш,може твоят приятел да не е толкова претенциозен ,а по-скоро да прикрива истинската причина, поради която е скъсал с жените. Общо взето рядкост са мъжете с чак такива големи претенции. По-скоро е характерно за жените.
Иначе си прав за женитбата и децата-и аз късно се ожених и вместо да гледам внуци, карам деца на детска градина .Но по-добре късно, отколкото никога.
И има огромна разлика между това да търсиш манекенка и прилично изглеждаща жена.Фактът,че не харесвам хипопотами и повлекани,не ме прави претенциозен.Last edited by mirodes; 01.09.2022, 18:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е какво да гледам-да си взема някоя повлекана, която като се съблече и да ме е гнус ли?Иначе с възрастта станах по-претенциозен,на млади години какви вълци съм борил,та сега си се чудя на акъла.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре де, теб като не те впечатляват жените с тунингована външност, защо си мислиш, че жените не са същите и някои от тях не се интересуват да имаш големи мускули или скъпа кола? Какво те топли ако е направена добре, ама не можеш да си обелиш две думи с нея, в секса я няма, не и пука за теб и утре ще те смени с друг, с по-големи мускули или пари? А жените дали се радват да имаш мускули, пари, жилище а да я тормозиш по всякакъв начин, да не и обръщаш внимание и да чувства, че я смяташ само за временно развлечение и скоро ще я смениш със следващата?
Като работиш в офис, няма как да си на нивото на професионален спортист.
Коментар
-
Добре де, теб като не те впечатляват жените с тунингована външност, защо си мислиш, че жените не са същите и някои от тях не се интересуват да имаш големи мускули или скъпа кола? Какво те топли ако е направена добре, ама не можеш да си обелиш две думи с нея, в секса я няма, не и пука за теб и утре ще те смени с друг, с по-големи мускули или пари? А жените дали се радват да имаш мускули, пари, жилище а да я тормозиш по всякакъв начин, да не и обръщаш внимание и да чувства, че я смяташ само за временно развлечение и скоро ще я смениш със следващата?
И защо смяташ, че щом мъж спортува,той ще бие жена си и ще му бъде само временно развлечение, или пък,че е някой ,който не е прочел и една книга през живота си?
Същото се отнася и до жените-щом една жена се поддържа във форма и се грижи за външният си вид,това не означава, че е куха лейка. Същевременно и някоя 100 килограмов глиган не означава, че ще цитира сонети на Шекспир или е член на МЕНСА.Last edited by mirodes; 01.09.2022, 17:09.
- 1 like
Коментар
-
Претенции... Между другото, познавах един грък, който се омагьоса по една жена, доста по-едра от мен, минаваше стоте кила с бясна скорост, такива бедра, такова туловище, ама вкус, това е. Въпрос на виждане, какво е повлекана. И перфектни ли са жените/жената до теб? А питаш ли ги жените, дали и те няма да са самотни, ако гледат така избирателно. Нали като остарееш ще ти замине хубостта? Най-красивите жени, с които съм бил са имали и доста недостатъци. Тези пък, които съчетават всички хубави качества, и красиви и умни, вообще перфектни, не са ми обръщали внимание, те са търсели перфектния мъж...
или си от онези, като във вица:
Петдесетгодишен баща се жени отново.
- Тате, ама как така, тя е на 20, а ти си на 50!
- Не разбирам, какво лошо има в това?
- Но след 10 години ти ще си на 60, а тя само на 30!
- Че какво им е на трийсе годишните?
- Но след още 10 години ти ще си на 70, а тя на 40!
- Ще се оженя за по-млада! Че кой спи с четиридесет годишни?
Иначе вица е много точен-и аз така съм решил да правя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ аз съм така-не понасям кифли с надути джуки и цици.Не че е лошо жената да се гласи, ама тия с джуките са ми отвратителни.
Толкова се старало момичето!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Някои хора търсят холивудска красота (перфектна).
Мен не ме впечатляват тунинговани жени, дори не харесвам последните тенденции при кифлите, предпочитам естествената красота и вътрешната красота.
И не харесвам жените тип "уруспъ",
- 2 Харесвания
Коментар
-
Претенции... Между другото, познавах един грък, който се омагьоса по една жена, доста по-едра от мен, минаваше стоте кила с бясна скорост, такива бедра, такова туловище, ама вкус, това е. Въпрос на виждане, какво е повлекана. И перфектни ли са жените/жената до теб? А питаш ли ги жените, дали и те няма да са самотни, ако гледат така избирателно. Нали като остарееш ще ти замине хубостта? Най-красивите жени, с които съм бил са имали и доста недостатъци. Тези пък, които съчетават всички хубави качества, и красиви и умни, вообще перфектни, не са ми обръщали внимание, те са търсели перфектния мъж...
И му точат финансите, понякога в големи размери.
Готови са да му оберат портфейла, да му вземат картите, да му открият тайното скривалище..........искат да им предписва и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е какво да гледам-да си взема някоя повлекана, която като се съблече и да ме е гнус ли?Иначе с възрастта станах по-претенциозен,на млади години какви вълци съм борил,та сега си се чудя на акъла.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Някои хора търсят холивудска красота (перфектна).
Мен не ме впечатляват тунинговани жени, дори не харесвам последните тенденции при кифлите, предпочитам естествената красота и вътрешната красота.
И не харесвам жените тип "уруспъ",
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар