IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Извинявам се, че се повтарям, но пак да попитам - ти освен приятели и познати, неудачници в личния си живот, имаш ли? Някой с нормални междуполови отношения?
    Наздраве!
    Имам и с нормални отношения.

Тези с лошите жени също са много добри мъже и не са неудачници.

В едно детско филмче от миналото (Арабела) накрая завършва, че злото е за това, за да може доброто да победи над него и да се бори срещу него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз имам едни познати, мъж и жена, малко по-големи от мен.

Живеят в Германия повече от 10г и имат дете на 10 г. Обаче не се разбират, живеят като съквартиранти, вероятно и секс не правят. Жената е казала, че няма да го пере и да му готви. Тя е доста мързелива и обиграна. Той не хойка, сам гледа детето и му готви, и се пере.

Пичът не е напомпан, но е висок, културен и симпатичен като мен,
      Извинявам се, че се повтарям, но пак да попитам - ти освен приятели и познати, неудачници в личния си живот, имаш ли? Някой с нормални междуполови отношения?
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

права си.
        рано ли е за наздраве?
        Не знам час в денонощието, когато да е рано за едно "Наздраве"
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

на път съм да направя заключение, че напомпаните пичове нямат големи успехи сред таргетираните от тях жени
          иска ми се обаче да имаме и база за разсъждения върху успехите на не напомпаните, интелигентни, обикновени пичове.
          някой има ли такива познати, чийто опит иска да сподели?
          Аз имам едни познати, мъж и жена, малко по-големи от мен.

Живеят в Германия повече от 10г и имат дете на 10 г. Обаче не се разбират, живеят като съквартиранти, вероятно и секс не правят. Жената е казала, че няма да го пере и да му готви. Тя е доста мързелива и обиграна. Той не хойка, сам гледа детето и му готви, и се пере.

Пичът не е напомпан, но е висок, културен и симпатичен като мен,

Коментар

По една случайност няколко напомпани приятели си разказаха случките и аз ги споменах тук (че са готини, а и на тях им правят номера).

Аз ако съм искал и аз щях да се напомпя. Малко ми е прекалено това и не е много здравословно.
            на път съм да направя заключение, че напомпаните пичове нямат големи успехи сред таргетираните от тях жени
            иска ми се обаче да имаме и база за разсъждения върху успехите на не напомпаните, интелигентни, обикновени пичове.
            някой има ли такива познати, чийто опит иска да сподели?
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Аз си мисля, че Евго търси тоговор на въпроса "Какво могат да ни дадат жените и защо трябва да ги предпочетем пред напомпаните пичове от фитнесите"
              По една случайност няколко напомпани приятели си разказаха случките и аз ги споменах тук (че са готини, а и на тях им правят номера).

Аз ако съм искал и аз щях да се напомпя. Малко ми е прекалено това и не е много здравословно.

Коментар

Аз си мисля, че Евго търси тоговор на въпроса "Какво могат да ни дадат жените и защо трябва да ги предпочетем пред напомпаните пичове от фитнесите"
                Все ми струва, че агитира мъжката част тук да приеме 'правата вяра". Няма лошо някой да предпочита компанията на себеподобните си, но е изключително неуместно да говори, че всички жени били меркянтилни и боклуци, видиш ли и по тази прична не му се получавали нещата. Не знам дали мисли същото и за майка си.

Коментар

Ъхъм. Репродукция, секс и кинти могат да дадат женските. Пък батките първото не могат да го дадат. Дат из дъ куешчън. И целиот форум съвкупно размишлява върху ту би ор нот ту би.

Ама виж сега те батките са ролеви модел по-скоро. Аз така го тълкувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Не мисля, че Евго си търси съпруга. Все ми се чини, че търси просто утроба.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Плочите бяха три - по пет Божи заповеди на всяка. Моисей счупи едната и от петнадесет, сега си имаме десет. По-удобно е. С по-малко забрани се живее по-лесно.
                      Наздраве!
                      права си.
                      рано ли е за наздраве?
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Тънимъни ще я забремени и още как...И на теб казвам не всички мъже са простаци....Няма даже да се усетиш какво ти се случва....Като не ти дойде онова нещо чак тогава ще разбереш какво ти се е случило....Да знам че абортите са разрешени ама няма да го направиш ако насреща ти е истински мъж.
                        Леле, Пеше!!! Въобще не смятам, че голяма част от мъжете са простаци. Просто казвам, че съвременната медицина дава възможност на жената да реши дали иска да бъде майка или не. Четири пъти в годината на процедура като превантивна мярка, а в промеждутаците нека да не знае какво и се случва. Кагато срещне истинския мъж - кеф ти секс с последствия, кеф ти секс без последствия - решенията трябва да се вземат от двамата.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

да, прекалено "книжовни" му бяха "случките".
                          а това, че никой не ни е виновен, освен ние самите е истина по-стара от света.
                          издялана е била на една от двете каменни плочи, които дръвника моисей строшил още, докато ги взимал.
                          Плочите бяха три - по пет Божи заповеди на всяка. Моисей счупи едната и от петнадесет, сега си имаме десет. По-удобно е. С по-малко забрани се живее по-лесно.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Не се знае и двамата лъжат много,

Но Репрезентативния описваше всичко като в книга. И ми каза, че никой не ми е виновен, а само аз. И се сещам за това от време на време.
                            Еми прав е.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Не мисля, че Евго си търси съпруга. Все ми се чини, че търси просто утроба.
                              Мултифукционална обаче задължително с репродуктивна и сексуална функция по дефолт, ама ако може и банкоматна не вреди.

Коментар

И аз нямам хубаво мнение за теб, на база на постовете ти.
                                Направо ми разби сърцето.
                                Дали ме харесваш или - не няма никакво значение. По-добре помисли защо не ме харесваш. Аз знам защо. Ако съумееш да си отговориш правилно, ще мръднеш с микрон напред.

Коментар

Working...
                                X