Евго , вземай някоя украинка . Сега е момента .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Италия дава 2000 евро, ако сключите брак в Рим
Условието е бракът да се сключи до 31.12.2022 г., вкл. като няма ограничение дали младоженците са италианци или чужденци. Достатъчно е да представят пет касови бележки, които могат да са за разходи, като сватбен фотограф, сватбена торта, кетъринг или рокля и костюм.
Ергените да не чакат, хем и някое евро ще възстановят....
А и коя жена не би искала да се омъжи във вечния град?!Last edited by Julius_BG; 03.03.2022, 09:56.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 허 세-jose Разгледай мнениеЗорница от ''Ергенът'',за всички които си я пожелаха
https://www.youtube.com/watch?v=VgMp5p1GTgc&t=243s
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ще има всякакви да ги пази Господ горките.
ЕРГЕНЪТ - Светът на Ванката - YouTube
Коментар
� -
Ще има всякакви да ги пази Господ горките.
житейските мъки на един идалго
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Ако е с две деца няма да я земе колкото и да скърца шибания креват!
Евго е ергенска проклетия ! Балонерска история
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Частита баба Марта! На теб и на всички форумци.
Тъй като събитията напоследък са много тъжни, нека внеса весела нотка. Евго, опичай си акъла. Може бъдещата ти жена ще е украинка
Евго е ергенска проклетия !
Още една балонерска историяLast edited by Балониада; 01.03.2022, 19:46.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имам и други приятели с успехи сред жените.
Този конкретно не го бърка да плати 150 лв за хотел. Казвал ми е да ходя и на платено, имал такива клиентки (жрици) за адвокатски услуги.
Аз съм ви казвал, че от личен опит се убедих, че апартаментът не гарантира повече и по-качествени жени.
Той е една инвестиция, една сигурност, защита от инфлация и стабилност, дом за семейство. Една кифла никога няма да оцени големия труд вложен в него - че сам разкъртих старата баня, че сам остъргах от тапети всички стени преди шпакловка, че сам качих итонга за терасата и материалите за новата баня и ламината. Останалото свършиха майсторите. Правил съм и други дребни монтажи и боядисване.
Последната ми приятелка искаше да се нанася и да започва с промените,, обаче не издържа теста при мен.
Честита Баба Марта!
Тъй като събитията напоследък са много тъжни, нека внеса весела нотка. Евго, опичай си акъла. Може бъдещата ти жена ще е украинка
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
браво, евго. това май е единствения, за когото казваш, че има успех с жените.
но къде ги кани? в космическия кораб ли?
Този конкретно не го бърка да плати 150 лв за хотел. Казвал ми е да ходя и на платено, имал такива клиентки (жрици) за адвокатски услуги.
Аз съм ви казвал, че от личен опит се убедих, че апартаментът не гарантира повече и по-качествени жени.
Той е една инвестиция, една сигурност, защита от инфлация и стабилност, дом за семейство. Една кифла никога няма да оцени големия труд вложен в него - че сам разкъртих старата баня, че сам остъргах от тапети всички стени преди шпакловка, че сам качих итонга за терасата и материалите за новата баня и ламината. Останалото свършиха майсторите. Правил съм и други дребни монтажи и боядисване.
Последната ми приятелка искаше да се нанася и да започва с промените,, обаче не издържа теста при мен.
Честита Баба Марта!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Аз познавам един адвокат, на 37г от София, ерген.
Живее с майка си, в хубав апарт. Стаята му е много хубаво ремонтирана, като космически кораб, с картини. Има си кола и си бръмчи.
Много обича да харчи и разполага с пари, тъй като не е купувал апарт.
Симпатяга е и има успех с жените.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мама и тя ще дойде, да ги одобрява....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Това е като наказание - хем му върви с жените, хем трябва при мама да ги води. Бъди човечен и го посъветвай да се изнесе на кватрира, ако няма пари да си купи свое. Ще се роди в новия си живот.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Живее с майка си, в хубав апарт. Стаята му е много хубаво ремонтирана, като космически кораб, с картини. Има си кола и си бръмчи.
но къде ги кани? в космическия кораб ли?препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
� -
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/po-sveta/453...mpaign=tag_box
мъка ще е поне още 10 години по детските стаи и квартирите
- 1 like
Коментар
�
Коментар