Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Заветната линия за истинските Софиянки е Коньовица, молим
А на Юг?Коя е демаркационната чартЪ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Когато човек няма постижения в живота изтъква фактът къде е роден или живее.Често срещано явление е сред нискоинтелигентни хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Ко , речи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз Ви описах случката в детайли. При дебеланката личеше негативизма и това че е в малко по-неблагоприятна позиция.
Кореняк софиянец съм и културният начин беше дебланката да ми напише, че не си пасваме и няма да стане. И после да ме трие.
Но нямаме аристократични апартаменти в идеалния център.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕвго, ти си напомпан до ушите с предразсъдъци, човек! Чак преливаш.
Не знам кой ти е пълнил главата с тях - родители ли са, кои са? .... сигурно и те са за бой... а може и ти сам по инерция продължаваш същата заложена негативна тенденция, но с такава лекота да си вадиш заключения за непознат човек ?? - Така сам си отрязваш пътищата не само към него, ами изобщо.
Или те тресе някакво яко самочувствие....? Да не си раждан и ти на жълтите павета? Имах една позната софиянка, дето се биеше в гърдите, че била раждана на пъпа на София и се подиграваше на друга софиянка, че била от Лозенец ли къде беше - където бил бостана на шопите навремето.
(демек - извънградските покрайнини)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕвго, ти си напомпан до ушите с предразсъдъци, човек! Чак преливаш.
Не знам кой ти е пълнил главата с тях - родители ли са, кои са? .... сигурно и те са за бой... а може и ти сам по инерция продължаваш същата заложена негативна тенденция, но с такава лекота да си вадиш заключения за непознат човек ?? - Така сам си отрязваш пътищата не само към него, ами изобщо.
Или те тресе някакво яко самочувствие....? Да не си раждан и ти на жълтите павета? Имах една позната софиянка, дето се биеше в гърдите, че била раждана на пъпа на София и се подиграваше на друга софиянка, че била от Лозенец ли къде беше - където бил бостана на шопите навремето.
Кореняк софиянец съм и културният начин беше дебланката да ми напише, че не си пасваме и няма да стане. И после да ме трие.
Но нямаме аристократични апартаменти в идеалния център.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Малко населено място е някое село. С 500 души население,повечето пенсионери.Да там шансът да се срещне интелигентен човек е доста нисък.Когато става въпрос за областен град,това вече не е малко населено място. И има огромен избор от интелигентни и образовани мъже.
Така че не липсата на подходящи мъже е причината подобни жени да са сами.
А изказът ти е типично женски.Може и да бъркам,а и честно казано не ми пука.
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Евго, ти си напомпан до ушите с предразсъдъци, човек! Чак преливаш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Но е прикрита простачка, според мен.
Гледай напред нали новата жена беше ок?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Айде сега, несъгласните ни сложи в лагера на жените
Сега може да прозвуча малко цинично, но чисто статистически интелигенцията никога не била над 20%. Т.е. вероятността интелигентен мъж/жена да срещне себеподобен е много по-малък. Умножено по поколенията, стигаме до абсолютно мнозинство на простолюдието, което води до огромни дисбаланси по целия свят. Тогава се налага голяма война за редуциране на населението, като чисто номинално и в мащаб загубите са сметка на простолюдието. Не, че покрай сухото не гори и мокрото. И понеже се отклоних от темата, да кажем, че в България шанса на хора с такъв профил да срещнат себеподобен в малките населени места, без да е ангажиран и т.н. клони към 0. Всичко останало е следствие.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Айде сега, несъгласните ни сложи в лагера на жените
Сега може да прозвуча малко цинично, но чисто статистически интелигенцията никога не била над 20%. Т.е. вероятността интелигентен мъж/жена да срещне себеподобен е много по-малък. Умножено по поколенията, стигаме до абсолютно мнозинство на простолюдието, което води до огромни дисбаланси по целия свят. Тогава се налага голяма война за редуциране на населението, като чисто номинално и в мащаб загубите са сметка на простолюдието. Не, че покрай сухото не гори и мокрото. И понеже се отклоних от темата, да кажем, че в България шанса на хора с такъв профил да срещнат себеподобен в малките населени места, без да е ангажиран и т.н. клони към 0. Всичко останало е следствие.
Така че не липсата на подходящи мъже е причината подобни жени да са сами.
Друг въпрос е ако си софиянец и смяташ за диваци хората извън София.И наричаш областните градове малки населени места .Наскоро в нашия град идваха служебно двама софиянци и искрено се учудиха колко много коли има в града.Явно са си мислели,че само в София се карат коли ,а другаде се придвижват с каруци. А изказът ти е типично женски.Може и да бъркам,а и честно казано не ми пука.Last edited by mirodes; 07.10.2022, 16:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Бе как ги нацелваш тия пусти аптекарки бе Евго?
Коментар
Коментар