Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа ви разкажа ли за една дебелана, с която излизах през 2016 г?
Коментар
-
Хахаха, за момент си представих интелигентни жени, как слугуват на някой барбалей и чакат неговото благоволение, да им даде поредната командаНе казвам, че не съществува, а обърни внимание в кои държави и общества се случват такива неща. Добре, че Индия, Русия и като цяло Евразия не са мерило за света, че нищо хубаво нямаше да очаква дъщерите ти. И не само тях.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПълни глупости. Забрадките са НАСИЛСТВЕНО наложени на жените от комплексирани мъже. Докато тия 40 и повече жени ПО СВОЯ ВОЛЯ живеят съвместно с един мъж.
Там за 2$ цял ден ще ти играят, пеят и танцуват......
Изобщо в азиатската беднотия си е постижение ако оженят щерката за заможен мъж.
Ако си бил във Филипините трябва да си го виждал - дядовци-западняци, но под ръка с 'малката булка'.
Евго направо да вземе да отскочи за 1 уикенд до там.
Може да се върне не с една, а цял самолет булки.Last edited by Julius_BG; 07.10.2022, 15:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Хеле пък в Иран какъв купон тече ако не си сложиш забрадката
Аз съм последният човек на света,който ще налага забрани на някоя жена относно облекло или каквото и да е било (естествено с изключение на дъщерите ми за неща,вредни за здравето им като употреба на наркотици, цигари и алкохол).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕми гъбаркам те, защото сам даваш повод - гледам си се прехласнал нещо по живота в Индия.
Вече сам решаваш как да го приемеш въпроса - дали да се засегнеш или не.
Никакви лоши чувства не влагам.
Аз лично не съм се засилил да живея с повече от една жена.Давам го като пример,че жените може да търпят много несгоди при връзка с мъж. И то доброволно заради психиката си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕми гъбаркам те, защото сам даваш повод - гледам си се прехласнал нещо по живота в Индия.
Вече сам решаваш как да го приемеш въпроса - дали да се засегнеш или не.
Никакви лоши чувства не влагам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хаха, наистина с либерализма, много мъже загубиха битката на тоя фронт. Не, че преди не е било същото, просто разузнаването е било слабо
В днешно време обаче мъжете са льольовци и жените си разиграват коня.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хаха, наистина с либерализма, много мъже загубиха битката на тоя фронт. Не, че преди не е било същото, просто разузнаването е било слабо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
В днешния либерален свят нищо не е 100% сигурно. Току виж “фокуса” се изместил в неправилна посока - шегувам се, разбира се.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДа, да, знам, знам...... на думи всички са силни.Само че дори да си невинен в такава ситуация най-елегантния начин за измъкване не винаги е със скандал, щото покрай сухото нерядко гори и суровото (демек и скандалджиите дават понякогиж фира и излитат, нищо че не са инициатори в случая).
А такива действия трябва да се пресичат още отначало иначе няма да спрат. В училище имаше един идиот, който се заяждаше с някои от момчетата в класа.Включително и с мен.Направих му забележка,оня не спря. На следващият път директно му скочих на бой.Не го набих, щото оня беше по-силен,но си разменихме удари.След няколко дни пак се заяде и пак му скочих на бой. Трети път нямаше и оттогава 5 години не ми каза и една лоша дума.Докато други ги спукваше от подигравки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИнтриги може да прави на някой льольо, не на истински мъж.Такъв публичен скандал ще й вдигна ако разбера,че ми върти интриги, че повече няма и да си помисли за подобно нещо.
Та пак мъжете са виновни щом допускат жените да се държат така.Изнежи се младото поколение мъже,а и голяма част се изпедерастиха.Само че дори да си невинен в такава ситуация най-елегантния начин за измъкване не винаги е със скандал, щото покрай сухото нерядко гори и суровото (демек и скандалджиите дават понякогиж фира и излитат, нищо че не са инициатори в случая).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеОт друга страна е добре, че хората у нас са откровено първични и бързо си проличават намеренията им. Спестява време. Хорото с колежките съм го играл и аз преди, с голям обрат в сценария в моя полза. Към текущия момент обаче, чисто професионално предпочитам да работя с мъже в екип. Така никой няма проблем с фокуса и да губи излишно време за дискредитиране на желания обект, който не е отвърнал.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар