IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Кани ги на кафе у вас и един гинекологичен преглед.

Какво толкова, (Че някои неща са до време)
    АААА не. не се давам лесно.Аз съм претенциозен.За да ме впечатли една жена освен въшния вид трябва да е интелигентна.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

С кое нямам успехи, С набутванято на пари в коптори наистина нямам,прав си. Към 60 години отивам даже и дядо съм вече на внучка, ама студентките още ми се лепят.Имам други успехи.Примерно изгедах и изучих наследника.Инвестирал съм в образованието му. Сега е софтуерен инженер в американска корпорация. Ако смятаме доходност е некъде към 300% на година.хехехе.
      Хехе, евати успеха, че това е задължение на всеки родител

Коментар

Не съм мачо в истинския смисъл на думата,ама съм младолик.Не съм мускулест.Ама имам чувство за хумор и ми върви лафа.
        Кани ги на кафе у вас и един гинекологичен преглед.

Какво толкова, (Че някои неща са до време)

Коментар

• Ей, те голяма работа били тия девойки бре.......

'Сичко знаят, 'сичко могат!

Сигур затуй им е толко високо самочувствието!

(9:55 min)

Коментар

Явно си пич и мъжкар,
            Не съм мачо в истинския смисъл на думата,ама съм младолик.Не съм мускулест.Ама имам чувство за хумор и ми върви лафа.

Коментар

Ами директно си искат секс.Ама аз не се давам.
              ха ха - да не си станал легенда? (така от уста на уста).

Евгооо ако трябва си плати, ПЛАТИ да те разнасят младите пички, а не дъртите баби да викат хубаво момче
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Явно си пич и мъжкар,

Коментар

По какво съдиш, че са ти фенки?

Изобщо не съм стиснат. Винаги черпя навън, а обикновено получавам некоректно отношение.

Коментар

Не казаавам че търсиш.Ама се рекламираш че имаш.Така най много некоя селянка-златотърсачка да хванеш,и то временно.

модератора е преместил постовете в тая тема като е изтрил последния.Правилно е постъпил ,защото това е темата за жените.

Писах че имам 3 фенки от моя блок.2 на моя възраст и една на 37-38 години. Ама не им се давам.
                    По какво съдиш, че са ти фенки?

Изобщо не съм стиснат. Винаги черпя навън, а обикновено получавам некоректно отношение.

Коментар

Не казаавам че търсиш.Ама се рекламираш че имаш.Така най много некоя селянка-златотърсачка да хванеш,и то временно.
                      т.е. класическа софиянка
                      Стиснат е, и това няма да стане. Представям си ако все пак излъже някоя, какви деца ще гледа ... то не става без пари.

Коментар

Аз пари не търся,

Напиши ми на лично, това което модераторът изтри преди малко.

модератора е преместил постовете в тая тема като е изтрил последния.Правилно е постъпил ,защото това е темата за жените.

Писах че имам 3 фенки от моя блок.2 на моя възраст и една на 37-38 години. Ама не им се давам.
                        Last edited by nradev; 18.04.2022, 13:58.

Коментар

Докато прекраваш всичо през призмата на парите ,жена няма да намериш.
                          Аз пари не търся,

Напиши ми на лично, това което модераторът изтри преди малко.

Коментар

Тя и онази аптекарка, която ми правеше номера, вече е 40+ и няма деца.

Богата е, но какво от това.
                            Докато прекраваш всичо през призмата на парите ,жена няма да намериш.

Коментар

Но студентките ти също са втори сезон, около 35 г.,

Да ти е жива и здрава внучката.
                              Що твоите да не на 18 години.Веротно са и манекеки.Хехехе аз съм на 55 години ,така че втори сезон студентки са ми идеални.Виж 3ти сезон отбягвам. В нашия блок имам 3 фенки ,ама аз не им се давам. 2те са моя възраст и една на 37-38 години.

Коментар

С кое нямам успехи, С набутванято на пари в коптори наистина нямам,прав си. Към 60 години отивам даже и дядо съм вече на внучка, ама студентките още ми се лепят.Имам други успехи.Примерно изгедах и изучих наследника.Инвестирал съм в образованието му. Сега е софтуерен инженер в американска корпорация. Ако смятаме доходност е некъде към 300% на година.хехехе.
                                Но студентките ти също са втори сезон, около 35 г.,

Да ти е жива и здрава внучката.

Коментар

Working...
                                X