If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С кое нямам успехи, С набутванято на пари в коптори наистина нямам,прав си. Към 60 години отивам даже и дядо съм вече на внучка, ама студентките още ми се лепят.Имам други успехи.Примерно изгедах и изучих наследника.Инвестирал съм в образованието му. Сега е софтуерен инженер в американска корпорация. Ако смятаме доходност е некъде към 300% на година.хехехе.
Хехе, евати успеха, че това е задължение на всеки родител
Но студентките ти също са втори сезон, около 35 г.,
Да ти е жива и здрава внучката.
Що твоите да не на 18 години.Веротно са и манекеки.Хехехе аз съм на 55 години ,така че втори сезон студентки са ми идеални.Виж 3ти сезон отбягвам. В нашия блок имам 3 фенки ,ама аз не им се давам. 2те са моя възраст и една на 37-38 години.
С кое нямам успехи, С набутванято на пари в коптори наистина нямам,прав си. Към 60 години отивам даже и дядо съм вече на внучка, ама студентките още ми се лепят.Имам други успехи.Примерно изгедах и изучих наследника.Инвестирал съм в образованието му. Сега е софтуерен инженер в американска корпорация. Ако смятаме доходност е некъде към 300% на година.хехехе.
Но студентките ти също са втори сезон, около 35 г.,
Коментар