IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

    +1

    От постовете ти лъха мъжкарство и тестостерон,

    Аз мисля същото за твоите постове! Бъди уверен в себе си!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от representjah

      Напротив, то трябва да ти е водещо. Една жена знае в първите 30 секунди (трийсет секунди) дали ще прави секс с тебе.
      И ако след 3 срещи тя не е свалила гащичките това означава само едно - тя няма желание (или поне не достатъчно голямо) да прави секс с тебе. И пак се връщаме на --> секса по милост/задължение. Или онзи прословутия starfish секс. Накрая ти се ще да не беше излизал изобщо.

      Ако една жена не може да ти се довери - проблема си е в нея, тя има trust issuess. И отново ---> за какво ти е връзка с жена, която постоянно ще те подозира? Ами ако си женен за нея? Къде беше, с кой си, 18 обаждания на ден, ..... 10 и-мейла,

      Правилто е изключително практично, защото отсяваш жените които само ще ти губят времето (attеntion whores) и парите. Отделно с времето се отразява положително на тебе, самочувствието ти скача, защото вече ти "режеш" жените, и не се знаимаваш с "игричките" им.
      И представа си нямаш когато след известно време срещнеш въпросната жена и си отвори устата защо вече не я търсиш, а ти ѝ кажеш "мила, между нас нямаше никаква химия!" и си продължиш пътя.

      И основоното - една връзка ЗАПОЧВА СЪС СЕКСа. А СЕКСА е основата на връзката от гледна точка на мъжа. В противен случай, ти имаш съквартирантка на която плащаш всички сметки (ти си будала), не ти пуска, а на това отгоре ти не получаваш това за което си се уговорил (секс). Както и да го погледнем - ти си Балък.

      И пак да се върнем на жестоката математика - 3 срещи * два часа = 6 часа * 20 лева на час ако вземаш ---> 120 лева. Само времето, добави и по 10 лева на среща (2 питиета) - 150. Твоите 10 срещи отиват към хилядарка, това са си 4 жестоки платени жрици....... но докато ТИ не си цениш времето, НИКОЙ няма да го прави, нито жени нито мъже.

      Мъж си, започни да си използваш разума/умът, спри да се правиш на чувствителен и да съчувстваш, това е ЖЕНСКА черта. И изключително отблъскваща за жените (без значените че ти казват противното).
      +1

      От постовете ти лъха мъжкарство и тестостерон,

      Коментар


      • Папа Франциск нарече секса и добрата храна "божествени удоволствия"

        Удоволствията от половия акт с любим човек или добрата храна са "божествени", каза папа Франциск, цитиран от АФП.

        "Удоволствието идва непосредствено от Бог. То не е католическо, не е християнско, не е друго, просто е божествено", твърди Франциск.

        https://www.bgonair.bg/a/4-world/203...i-udovolstviya

        ================================================== ==========================

        Това е хора ...
        Щом папата казва ,че секса е от Бога как да му противоречим ? А и смеем ли ? А и нужно ли е ? Хапвайте си добре, правете любов, правете секс, плодете се и се размножавайте ... Секса е "божествено удоволствие", секса е дар от самия Бог

        Коментар


        • Ного теоретици тука и дръвени философи.А никой не знае как действа Природата никой не допуска че не е главния герой и че има съдба...Пичове не си лягайте със жени ако не можете да приемете скъпи бременна съм...Не знам какво удоволствие изпитвате когато си лягате с жена ей така за спорта...И не си мислете че може да прелюбодействате без да ви хванат.Въобще да не ви минава през ум че на Земята сте сами и можете да направите нещо без да ви видят или хванат...Живейте почтено и няма да имате никакви проблеми...не само жените хитреят със забременяването.Има и мъже които си мислят че като я забременят им е в кърпа вързана...Но в живота нещата се случват не както всеки от нас е планирал а някой друг....

          Коментар


          • Първоначално изпратено от representjah

            Това е една много тъжна картинка. Не знам дали можеш да се видиш отстрани.... и точно това е причината да обижддаш и мразиш жените които са те отхвърлили. А те не са проблема, проблема е изцяло вътре в тебе. Ти си общия знаменател във всички истории, ти, ти, ти.
            Защото ти наливаш пари, черпиш, даваш от времето си и тайно се надяваш (забележи, ти никога за момент не показваш истинските си намерения) да правиш секс с нея. И когато не получиш това което искаш (секс) те е яд, че си набутал толкова пари и време. И си го изкарваш на жената.

            А трябва да е обратното, ясно трябва да показваш намеренията си, че си привлчен от нея и че искаш да я изклатиш. И това не става чрез черпене и размотаване, а с флиртуване, закачкци, сексуализация, докосвания, целувки. Все непознати за теб неща. не случайно съществува правилто за трите срещи - не правиш ли секс с една жена до три срещи - режеш всякакви контакти с нея. Нищо няма да се получи, а и да се получи, повярвай ми, не ти трябва да правиш секс по милост и от съжаление. Правил съм го, и Асо ти написа - по добре една ръчна.

            Знаеш ли колко естествно се получават нещата когато си с ясни намерения и знаеш какво искаш. А винаги трябва да искаш едно и също нещо от всяка жена която ти хване окото - да ѝ смъкнеш гащичките. Всичко започва от секса. Представи си че въпросната жена ти беше пуснала, и недай си боже да ѝ направиш дете. Пииииич, чака те един изпълнен с тъга и съжаление живот, секс веднъж годишно, ти ще бичиш като вол, тя ще ти надуе главата, ще ти слага рога а ти ще търпиш (нали знаеш защо, защото ти липсват Топките).

            В момента нямаш никакъв опит с жените, никакъв. Не си в състояние да си избереш партньор за майка на детето ти. Трябва ти многооооого опит. Докато не оШиеш поне 20-30 девойки, си го избий от главата. Трябва да разбереш как работи женската психика, какво възбужда, какво мотивира женското поведение. Трябва да се научиш на първо място ти да бъдеш Мъж. Ти! Да имаш интересен живот, да правиш интересни неща, а не да гледаш телевизия. Ти в момента съществуваш и преживяваш, но си много далече от Живота, и затова е тоя негативизъм вътре в теб

            Имаш пари, имаш здраве, пробвай всичко което някога си искал и не си направил, по една или друга причина. Скочи с парашут, запиши се на бойни спортове, ходи на танци, срещай се с хора. Не само с жени, а с всякакви. Когато видиш малко хлапе на пътя, дай му пет точки. Жените сами ще дойдат и ще те потърсят, говоря от опит. Но трябва време, две-три години ще са ти трудни, работата върху себе си е тежка и изисква постоянство. Но идва момент в който просто ще заобичаш Живот и изобщо няма да ти минават глупости за жени и драми, защото живота е кратък а има толкова интересни неща за правене. Няма да толерираш никакви глупости от никой на тая планета. Когато нещо не ти харесва - просто го казваш и не го правиш. Спираш да бъдеш "длъжен" за каквото и да било, освен да спазваш законите на Държавата. Но толкова.... сам започваш да градиш бъдещето си, и то около ТЕБ а не около жени и деца. Защото вяка жена е заменима, можеш да направиш десетки деца, но ти си най-важния човек за себе си. Няма Половинки, има ЦЕЛИ хора. Когато си търсиш Половинка, ти си недъгав човек, и търсиш някой който да "те допълва". Това са слабости, показва че някъде имаш нещо което ти куца, и трябва да го поправиш ти самия. Нямаш пари - изкарай си, нямаш тяло - направи си го сам, нямаш възможности - създай си ги сам. Никой нищо не дава на мъжа в днешно време, ти очакваш да дойде някоя невеста и да ти реши проблемите с магическа пръчка. Нещата не се получават така, магическата пръчка е в теб, и ако не я използваш - сори пич, вината и отговорността си е изцяло твоя.

            Двайсет човека ти дадоха съвети, писаха, и накрая какво? Ти си продължаваш по старо му. Винаги ще получаваш същия резултат, ако правиш нещата по един и същи начин. Трябва да промениш начина (си на мислене) и виждане на света. Да се отовриш малко и да оставиш всичко което са те учили някога в миналото. То вече не ти върши работа, някога е работело. Сега само ти пречи. Вярвания, идеали, много ценности ще отидат в кофата, не е лесно.... но ако искаш да живееш живота си пълноценно - това е еиднствения начин. Ето ти списък с материали от къде да започнеш

            1. Робърт Грийн - 48 закона на Властта - основата на човешките отношения.
            2. Jack Donovan - The Way of Man - На англисйки е, обяснява какво точно е същността на това да си Мъж. Не съм срещал по добро описание, освен на Mark Twain - What is Man?
            3. No More Mr Nice Guy - Robert Glover - задължителна за теб!
            4. Себичния Ген - Ричард Доукинс - основата на биологията и защо сме такива каквито сме.
            5. Roy Baumeister - What is Good being a man - разликите между мъжете и жените и защото сме толкова различни (и ще бъдем)
            6. Practical Female Psychology - Clare, Franco - жените, защо, кое как..
            7. Rational Male - Rollo Tomassi - Red Pill библията - междуполовите отношения в дълбочина, сам ще познаеш себе си вътре.

            На сила можеш да вземеш, но не и да дадеш. Ако искаш да знаеш какво те чака ако не се промениш - прочети Stoner (Стоунър) на Джон Уилиямс, има я в читанката.
            Пич евала, евала, уникален си, не съм срещал досега мъж като тебе да разсъждава така, да говори така, всичко което казваш е истината и е точно така. Това е опит извлечен от практиката ти с жените и от живота. Верно е циничен си , но цинизма е част от живота, а и живота не ни е гарантирал че ще ни направи щастливи.

            Вервай ми познавам много мъже , с които правя сега бизнес - богати мъже, умни, интелигентни и начетени мъже,, някои са симпатяги други с триъгълни глави , други не са толкова умни, някои от тях са супер богати, почти всички са яки женкари , сменят любовници и държанки през ден, има няколко направо поддържат цели хареми ,. Познавал съм преди и безброй мъже криминални престъпни типове особено в покер средите, имало е и умни измежду тях, имаше и доста красиви кат визия ъмже. Никога обаче не съм срещал някой да говори така като тебе.

            Едно голямо изключение от картината която описах прави само моя Учител, моя Ментор и моя Гуру, Бог да го прости и светла му памет. Той беше Човека който преди 20 год ме вкара в големия покер и в голямата игра. Имах честта да го познавам и да му бъда 1 от неговите ученици. Та само той говореше така като тебе и мислеше по същия начин като тебе. Направо все едно слушам него ... чета теб и все едно слушам него и си го представям .... върна ми спомени братле, кофти ми стана...

            Та той беше най- големи покерджия и най- големия женкар който изобщо някога съм познавал. Стотици , стотици жени са минали през кревата му , а може и повече от 1000 да са били никой не знае. И той не знаеше колко извънбрачни деца има , 1 жена се беше самоубила заради него от любов., а десетки са правили абортти заради него. И не беше нищо ама нищо особено кат визия братле , половината зъби му ги нямаше в устата, имаше средно образование, през социализма е бил шлосер стругар в завод е бачкал, обаче му вървеше приказката , можеше да говори с часове наред , то мимики, то жестове, то пози, абе направо беше кат актьор братле , цял театър правеше на мадамите и им говореше така сладко и омайно че жените вече бяха подмокрени само кат го слушаха ....

            Той имаше само 2 правила с жените. Правило 1 - всяка жена с която прави секс да е до макс до 35 год, без значение дали е омъжена или свободна, руса или черна, раждала или не, тъпа кат цървул или професорка ... до 35 год. Точка
            И правило 2 - пропорцията на жената, тялото й, фигурата да е 1/3 към 2/3 , е това ми малко по- трудно да ти го обясня, но ще издиря от гугъла некви изображения на това което искам да кажа и ще кача тука

            Сложих ти и лайк, това е най- малкото което мога да направя
            Last edited by Асо Пика; 11.09.2020, 19:27.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

              Ама то ебането така и така си върви - де женен, де не - жени с мерак има. Гледам ги тук че примират да ебат - туй ли е зора , че то смехотворно Партнирането е по-сложния компонент, аз нямам ни желание - ни време за схеми, като опре до него. Или ша партнираш, или фащаш пътя - чисто и просто като къпан милиционер.
              Имах един шеф. Винаги казваше “partnerships are difficult”. Визираше бизнес партньорства. С годините все повече разбирах колко е бил прав. Партньорствата са изкуство. Изкуство на компромиса. Всички видове партньорства са трудни. Особено ако преди това не си работил по себе си.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                Що бе, сверявам си часовника. А и е част от работата ми - работя с хора. Следва много добре да ги познавам. Всякакви хора има.

                Има и верни работи. Обърни с хастара обратно съветите на репрезентях и те си важат и за жените. Ако махнеш цинизма, има резон в думите на репрезентативния. Човек първо изгражда себе си и чак тогава търси партньор. Сега сметките с чашите и курвите, как да ти кажа всеки си живее в неговата вселена.

                Ти си от моето поколение. Ще се наиграят, ще уврат. Просто времената са други. По-цинични, по-брутални. Така или иначе знаеш ли кое е най-тъжното при някои вече не толкова млади хора. Говори се за секс, но не се говори за любов. Представи си за каква вътрешна празнота иде реч...
                Ама то ебането така и така си върви - де женен, де не - жени с мерак има. Гледам ги тук че примират да ебат - туй ли е зора , че то смехотворно Партнирането е по-сложния компонент, аз нямам ни желание - ни време за схеми, като опре до него. Или ша партнираш, или фащаш пътя - чисто и просто като къпан милиционер.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  Селено, не знам как ги издържаш тия будали в темата
                  Що бе, сверявам си часовника. А и е част от работата ми - работя с хора. Следва много добре да ги познавам. Всякакви хора има.

                  Има и верни работи. Обърни с хастара обратно съветите на репрезентях и те си важат и за жените. Ако махнеш цинизма, има резон в думите на репрезентативния. Човек първо изгражда себе си и чак тогава търси партньор. Сега сметките с чашите и курвите, как да ти кажа всеки си живее в неговата вселена.

                  Ти си от моето поколение. Ще се наиграят, ще уврат. Просто времената са други. По-цинични, по-брутални. Така или иначе знаеш ли кое е най-тъжното при някои вече не толкова млади хора? Говори се за секс, но не се говори за любов. Представи си за каква вътрешна празнота иде реч...
                  Last edited by Selena; 11.09.2020, 18:54.

                  Коментар


                  • Селено, не знам как ги издържаш тия будали в темата

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

                      Това че гледаш филми като ,,Великолепния век,, и,, Американски пай,, разбрахме,

                      а пиеш ли алкохол
                      Пия, но не нося много.

                      Много обичам агнешко, със зелена салата и ракия (или бира).

                      Имам и други любими комбинации.

                      Коментар


                      • Репрезентях търси само секс, така че за него е правилно

                        Иначе, да. Ако идеята е за сериозна връзка тогава правилото не важи

                        Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                        +1

                        И на мен много ми харесаха съветите му.


                        Правилото за 3-те срещи не е съвсем вярно, защото на някой жени им трябва повече време, за да се доверят.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                          Мерси за съвета и за труда да ме отвориш към жените.

                          Наистина си умен и сексуален мъж. Сигурно и симпатяга.

                          Историята наистина е малко тъжна, но подозирам, че жената имаше репродуктивен проблем, който уприто криеше. Защото ние бяхме почти уточнили всичко. От нея се искаше само да пусне и да работим за репродукцията. Но не го направи. Минали неща.

                          Сега има пандемия и най-важното е да сме живи и здрави. Всичко ще се нареди.

                          Аз съм гледал всички епизоди на "Американски пай", обаче тези неща не вървят при българките. Те дори не се държат като американките и не се толкова освободени. Ще прегледам книгите ти и ще прочета няколко от тях.

                          Поздрави
                          Това че гледаш филми като ,,Великолепния век,, и,, Американски пай,, разбрахме,

                          а пиеш ли алкохол
                          Last edited by Todor Sabev; 11.09.2020, 17:19.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                            Евго, слушай Репрезенях. Има доста верно в това, което казва

                            Стига ги съди жените. Мацките имали кучета. Ами да, имат. Какво ти пука и какво има да анализираш защо имали кучета. Това е мода и изобщо не трябва да ти пука


                            +1

                            И на мен много ми харесаха съветите му.


                            Правилото за 3-те срещи не е съвсем вярно, защото на някой жени им трябва повече време, за да се доверят.

                            Коментар


                            • Евго, слушай Репрезенях. Има доста верно в това, което казва

                              Стига ги съди жените. Мацките имали кучета. Ами да, имат. Какво ти пука и какво има да анализираш защо имали кучета. Това е мода и изобщо не трябва да ти пука


                              Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                              Мерси за съвета и за труда да ме отвориш към жените.

                              Наистина си умен и сексуален мъж. Сигурно и симпатяга.

                              Историята наистина е малко тъжна, но подозирам, че жената имаше репродуктивен проблем, който уприто криеше. Защото ние бяхме почти уточнили всичко. От нея се искаше само да пусне и да работим за репродукцията. Но не го направи. Минали неща.

                              Сега има пандемия и най-важното е да сме живи и здрави. Всичко ще се нареди.

                              Аз съм гледал всички епизоди на "Американски пай", обаче тези неща не вървят при българките. Те дори не се държат като американките и не се толкова освободени. Ще прегледам книгите ти и ще прочета няколко от тях.

                              Поздрави

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от representjah

                                Това е една много тъжна картинка. Не знам дали можеш да се видиш отстрани.... и точно това е причината да обижддаш и мразиш жените които са те отхвърлили. А те не са проблема, проблема е изцяло вътре в тебе. Ти си общия знаменател във всички истории, ти, ти, ти.
                                Защото ти наливаш пари, черпиш, даваш от времето си и тайно се надяваш (забележи, ти никога за момент не показваш истинските си намерения) да правиш секс с нея. И когато не получиш това което искаш (секс) те е яд, че си набутал толкова пари и време. И си го изкарваш на жената.

                                А трябва да е обратното, ясно трябва да показваш намеренията си, че си привлчен от нея и че искаш да я изклатиш. И това не става чрез черпене и размотаване, а с флиртуване, закачкци, сексуализация, докосвания, целувки. Все непознати за теб неща. не случайно съществува правилто за трите срещи - не правиш ли секс с една жена до три срещи - режеш всякакви контакти с нея. Нищо няма да се получи, а и да се получи, повярвай ми, не ти трябва да правиш секс по милост и от съжаление. Правил съм го, и Асо ти написа - по добре една ръчна.

                                Знаеш ли колко естествно се получават нещата когато си с ясни намерения и знаеш какво искаш. А винаги трябва да искаш едно и също нещо от всяка жена която ти хване окото - да ѝ смъкнеш гащичките. Всичко започва от секса. Представи си че въпросната жена ти беше пуснала, и недай си боже да ѝ направиш дете. Пииииич, чака те един изпълнен с тъга и съжаление живот, секс веднъж годишно, ти ще бичиш като вол, тя ще ти надуе главата, ще ти слага рога а ти ще търпиш (нали знаеш защо, защото ти липсват Топките).

                                В момента нямаш никакъв опит с жените, никакъв. Не си в състояние да си избереш партньор за майка на детето ти. Трябва ти многооооого опит. Докато не оШиеш поне 20-30 девойки, си го избий от главата. Трябва да разбереш как работи женската психика, какво възбужда, какво мотивира женското поведение. Трябва да се научиш на първо място ти да бъдеш Мъж. Ти! Да имаш интересен живот, да правиш интересни неща, а не да гледаш телевизия. Ти в момента съществуваш и преживяваш, но си много далече от Живота, и затова е тоя негативизъм вътре в теб

                                Имаш пари, имаш здраве, пробвай всичко което някога си искал и не си направил, по една или друга причина. Скочи с парашут, запиши се на бойни спортове, ходи на танци, срещай се с хора. Не само с жени, а с всякакви. Когато видиш малко хлапе на пътя, дай му пет точки. Жените сами ще дойдат и ще те потърсят, говоря от опит. Но трябва време, две-три години ще са ти трудни, работата върху себе си е тежка и изисква постоянство. Но идва момент в който просто ще заобичаш Живот и изобщо няма да ти минават глупости за жени и драми, защото живота е кратък а има толкова интересни неща за правене. Няма да толерираш никакви глупости от никой на тая планета. Когато нещо не ти харесва - просто го казваш и не го правиш. Спираш да бъдеш "длъжен" за каквото и да било, освен да спазваш законите на Държавата. Но толкова.... сам започваш да градиш бъдещето си, и то около ТЕБ а не около жени и деца. Защото вяка жена е заменима, можеш да направиш десетки деца, но ти си най-важния човек за себе си. Няма Половинки, има ЦЕЛИ хора. Когато си търсиш Половинка, ти си недъгав човек, и търсиш някой който да "те допълва". Това са слабости, показва че някъде имаш нещо което ти куца, и трябва да го поправиш ти самия. Нямаш пари - изкарай си, нямаш тяло - направи си го сам, нямаш възможности - създай си ги сам. Никой нищо не дава на мъжа в днешно време, ти очакваш да дойде някоя невеста и да ти реши проблемите с магическа пръчка. Нещата не се получават така, магическата пръчка е в теб, и ако не я използваш - сори пич, вината и отговорността си е изцяло твоя.

                                Двайсет човека ти дадоха съвети, писаха, и накрая какво? Ти си продължаваш по старо му. Винаги ще получаваш същия резултат, ако правиш нещата по един и същи начин. Трябва да промениш начина (си на мислене) и виждане на света. Да се отовриш малко и да оставиш всичко което са те учили някога в миналото. То вече не ти върши работа, някога е работело. Сега само ти пречи. Вярвания, идеали, много ценности ще отидат в кофата, не е лесно.... но ако искаш да живееш живота си пълноценно - това е еиднствения начин. Ето ти списък с материали от къде да започнеш

                                1. Робърт Грийн - 48 закона на Властта - основата на човешките отношения.
                                2. Jack Donovan - The Way of Man - На англисйки е, обяснява какво точно е същността на това да си Мъж. Не съм срещал по добро описание, освен на Mark Twain - What is Man?
                                3. No More Mr Nice Guy - Robert Glover - задължителна за теб!
                                4. Себичния Ген - Ричард Доукинс - основата на биологията и защо сме такива каквито сме.
                                5. Roy Baumeister - What is Good being a man - разликите между мъжете и жените и защото сме толкова различни (и ще бъдем)
                                6. Practical Female Psychology - Clare, Franco - жените, защо, кое как..
                                7. Rational Male - Rollo Tomassi - Red Pill библията - междуполовите отношения в дълбочина, сам ще познаеш себе си вътре.

                                На сила можеш да вземеш, но не и да дадеш. Ако искаш да знаеш какво те чака ако не се промениш - прочети Stoner (Стоунър) на Джон Уилиямс, има я в читанката.
                                Мерси за съвета и за труда да ме отвориш към жените.

                                Наистина си умен и сексуален мъж. Сигурно и симпатяга.

                                Историята наистина е малко тъжна, но подозирам, че жената имаше репродуктивен проблем, който уприто криеше. Защото ние бяхме почти уточнили всичко. От нея се искаше само да пусне и да работим за репродукцията. Но не го направи. Минали неща.

                                Сега има пандемия и най-важното е да сме живи и здрави. Всичко ще се нареди.

                                Аз съм гледал всички епизоди на "Американски пай", обаче тези неща не вървят при българките. Те дори не се държат като американките и не се толкова освободени. Ще прегледам книгите ти и ще прочета няколко от тях.

                                Поздрави

                                Коментар

                                Working...
                                X