Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Просто оная реши да го бъзика.А може и да я е било яд,че й би шута.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
На 20+ ерекцията при мъжа е доста мощна (поне при мен беше така, но колежките почти не се възползваха от нея). Не знам този студент защо е бил зле и не са го запомнили.
Коментар
-
Не знам дали я е впечатлил, ама яко го затапи.
Аз ако бях естествено щях нея да затапя ,ама не на всички мъже не им пука като на мен.
Коментар
-
По принцип си права.От разговори няма как да те запомни една жена.Миналата година имахме среща на випуска и един колега попита една колежка, с която имаха връзка :"Помниш ли ме какъв бях в студентските години ".И оная дива македонка му вика:"Как да те помня,като ни со к..урец,ни со пари съм те запомнила ".И колегата повече те посмя нищо да я пита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Бе ти си знаеш какво правиш, но аз не бих градил действията си върху съвети на хора дето в личният им живот всичко е на 6....па киснат нонстоп у форумЪт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ми тя като тебе всичко си е казала жената. “Право куме в очи”не я е впечатлил. Лошава ма̀кедонка брейййй
Аз ако бях естествено щях нея да затапя ,ама не на всички мъже не им пука като на мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Бе ти си знаеш какво правиш, но аз не бих градил действията си върху съвети на хора дето в личният им живот всичко е на 6....па киснат нонстоп у форумЪт
Коментар
-
По принцип си права.От разговори няма как да те запомни една жена.Миналата година имахме среща на випуска и един колега попита една колежка, с която имаха връзка :"Помниш ли ме какъв бях в студентските години ".И оная дива македонка му вика:"Как да те помня,като ни со к..урец,ни со пари съм те запомнила ".И колегата повече те посмя нищо да я пита.не я е впечатлил. Лошава ма̀кедонка брейййй
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМогат да се изпишат много страници за хармонията между двойките, но най-важното е дали скърца леглото,
- 1 like
Коментар
-
Кой ти помни. Може да съм, пък може да не съм
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много бързо си забравила какви разговори водехме преди 2 години. Ако си Селена.
Аз съм мноооого грозна, с крив нос и голяяяма брадавица. Ето тука снимка. Уви не се класирам за твоята интимна информация
https://youtu.be/_uBgOnCExFYLast edited by Arana; 15.09.2022, 20:03.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Евго биде тотално издухан от тепиха тази вечер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Сакън, недей! Или поне й напиша тази сакрална информация на ЛС, че тази тема я четат хора на възраст - с високо кръвно и проблемни сърца. Взема да стане някой сакатлък, че да ти тежи на съвестта.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Сакън, недей! Или поне й напиша тази сакрална информация на ЛС, че тази тема я четат хора на възраст - с високо кръвно и проблемни сърца. Взема да стане някой сакатлък, че да ти тежи на съвестта.
Наздраве!Евго биде тотално издухан от тепиха тази вечер.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар