If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То ако само нечий ръст определяше нещата …имам съсед гений, който естествено се изтегли в силиконовата долина. Любимият му лаф бе “на високо ум не вирее”, и да не вземе да се обиди някой - винаги си има изключения .
Абе истина е ,че жените харесват повече високи мъже, ама това е само един от критериите им.Ако пък е по-ниска жената висок мъж пък няма изобщо да й е по-мярка.
Между другото Наполеон е бил висок 168 см,което за времето си е било среден ръст.Така че мит е,че е имал комплекси заради ниският си ръст.
Аз също съм с ръст под средният пък нямам комплекси заради това.Със сигурност физиката ми не е такава, та да се комплексирам.Сега ако някой е под 170 см с крехка физика може и да има комплекси.Но пак си зависи от човека.Баща ми е 164 см,пък неговите приятели разправят,че бил голям плейбой, а е бил спортист. Също не съм го забелязал да му пука от височината му.
То ако само нечий ръст определяше нещата …имам съсед гений, който естествено се изтегли в силиконовата долина. Любимият му лаф бе “на високо ум не вирее”, и да не вземе да се обиди някой - винаги си има изключения .
Без да се обиждат високите, средните и ниските мъже си имат същото своите качества.
Щото ако ги пренебрегваме лошо - справка Наполеон, а в съвремието не ми се влиза … къде е иконката за страшен прилеп бе хора???
Между другото Наполеон е бил висок 168 см,което за времето си е било среден ръст.Така че мит е,че е имал комплекси заради ниският си ръст.
Аз също съм с ръст под средният пък нямам комплекси заради това.Със сигурност физиката ми не е такава, та да се комплексирам.Сега ако някой е под 170 см с крехка физика може и да има комплекси.Но пак си зависи от човека.Баща ми е 164 см,пък неговите приятели разправят,че бил голям плейбой, а е бил спортист. Също не съм го забелязал да му пука от височината му.
Три уикенда проваля срещите да излезем на кино и си измисля орпавдания. Аз дори й поставих въпроса......да ми каже какви намерения има, да си знам и да не ми губи времето, А тя не отговори.
И защо да е тежест?Единият спести пари и си купи собствено жилище, другият основно ремонтира наследствена къща. И двамата са държавни служители с добри за провинцията доходи. Третият пък е земеделец и прави доста пари.Напротив-много по-вероятно е някой плейбой тип Благо Георгиев да се увисне на врата на жената да го издържа.
Защото всички решения ще се налага да ги взема тя. Изнурителна дейност.
Коментар