Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Как се получава това? И ти си юрист, дай пример, щото е странно без беля, беля, както е казал народа. Ще оставиш питомно, заради диво? Пак е огромен конфликт, щото единия ще е тотално недоволен от другия, за да се стигне дотам. Тук не визирам теб, просто съждения за развод без конфликт.
На много хора им е бедна фантазията как няколко думи или разговора могат да променят нещата.
Сега вече към теб, пък ако искаш подскачай,злобей, обиждай или каквото сметнеш, че те удоволетворява. Не е съвет, както си беше въобразил първия път като те питах. Най-обикновенвъпрос:
-Ти лично седна ли да поговориш с жена си защо се е случило така между вас и защо не те привлича? Директно да ѝ кажеш, че не ти допада теглото ѝ. Без намеци, все пак нали казваш всичко директно, щото го раздаваш много ербап, но точно на тая тема съм сигурен на 1000%, че си увъртал.
Млад човек си ,а се държиш като старец.Те така обичат да поучават и да се месят в живота на другите хора.И дават съвети, без да са им искани.Last edited by mirodes; 25.10.2022, 20:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Нема мъка,
със сиренце грозде и бяло вино.
Наздраве.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
В грешка си.Лично съм му гледал клипове в Ютуб и в един от тях каза,че баща му бил закупил голям хотел и развил потенциала му.Може и първоначално да е бил държавен служител.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мани, че ако трябва всеки път да пием за мъката тука...няма изтрезняване...Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеБе знаеш ли, може да се окаже и че може!
До залез един, след залез - друг.
Говоря теоретично! - не за конкретния човек/
Знаеш ли какво ми прави впечатление все повече и повече - двойнствената природа на повечето хора. Голяма част от хората демонстрират широко скроена личност (учтиви, вежливи, гледащи отгоре на нещата, абе с една дума - ларж....), и тази природа е уж сравнително константна - наблюдаваш я доста често (ама само уикендите да речем)... и изведнъж като ги поставяш (или се окажат) в малко по-екстремна ситуация и много бързо на повърхността изплува непознатата досега, скрита природа - дребнава, заядлива, и т.н.
Та... преди години хората сякаш бяха по-, как да го кажа - по-константни - както ти твърдиш! Демек ако си добър - си добър; и съответно в спорните ситуации губиш, защото останалите се възползват от добротатата ти. Тоя момент обаче сякаш поприключи.Хората като че ли се научиха да си защитават интереса (което е добре по принцип), но добротата м сякаш стана "по-плитка", само на повърхността (и основно по празници - Коледа и прочее). Иначе скритата природа стои в латентно състояние и много бързо е готова да изплува (в случай на необходимост).
п.п. Не знам как да кача от телефон снимка да видите каква красота са в момента Родопите - асъл пика на есента! Цяла седмица на различно място, а есенните 'пожари' са навсякъде, в добавка - истински гостоприемни хора (ама не като тия в големите градове), чудесна кухня и прочее... ай стига толкоз, че завистливците дебнат отвсякъде!Не че родопите са алпите, всеки може да си ги позволи, ама все пак!
Преди години хората бяха по-спокойни за утрешния ден и не бяха подложени на постоянен стрес обаче.
Не всеки има стабилна психика.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Само дето ТИ постоянно ме правиш център на тая тема.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНе във всички случаи, в които се стига до развод ,има някакви големи конфликти
На много хора им е бедна фантазията как няколко думи или разговора могат да променят нещата.
Сега вече към теб, пък ако искаш подскачай,злобей, обиждай или каквото сметнеш, че те удоволетворява. Не е съвет, както си беше въобразил първия път като те питах. Най-обикновенвъпрос:
-Ти лично седна ли да поговориш с жена си защо се е случило така между вас и защо не те привлича? Директно да ѝ кажеш, че не ти допада теглото ѝ. Без намеци, все пак нали казваш всичко директно, щото го раздаваш много ербап, но точно на тая тема съм сигурен на 1000%, че си увъртал.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не на Койосаки баща му е беден държавен служител, когото уволняват, защото се кандидатира за поста губернатор на Хавай и губи изборите, а след това и държавната си работа на учител.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Моето ангелче еволюира до същински дявол. Добре, че съм със здрава психика и не се твърде впечатлявам от издънките му. За разлика от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, който смята, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието не трябва да допуска грешки.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
С прискърбие ще трябва да ти съобщя, че въпреки непоколебимата ти убеденост, центъра на тази тема, не си ТИ.
Аз никога не съм коментирал твое мнение, което не ме засяга, нито директно, нито по заобиколен начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Нема мъка,
със сиренце грозде и бяло вино.
Наздраве.
- 1 like
Коментар
-
То затова сме и толкова устати двамата с теб.
Но не е в това въпросът-въпросът е,че този господин прави постоянно заядливи коментари по отношение на мен,вместо да коментира темата.И то по заобиколен начин, което е характерно за жените.
А на Кийосаки баща му е бил мултимилионер.Започнал е състезанието на живота с голяма преднина.Last edited by Arana; 25.10.2022, 20:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНо не е в това въпросът-въпросът е,че този господин прави постоянно заядливи коментари по отношение на мен,вместо да коментира темата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
При положение, че имам две прекрасни ангелчета нито за миг не съжалявам за брака си.Да не съм щастлив напълно,но не е болка за умиране.
Мечо
Коментар
Коментар