Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
в коя сфера ще представиш доказателства
хоризонтални или вертикални танци
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Неопитни жени са те рязали. Трябва да има баланс между визия и други качества.
Пасивният мъж ще е просто още една тежест на врата на жената. За какво? Не пожелавай пасивни мъже на дъщерите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеДайте да уточним, какво визирате под висок мъж. Сантиметри
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОпределено оспорвам и съм готов съм да докажа противното.
хоризонтални или вертикални танципрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОпределено оспорвам и съм готов съм да докажа противното.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеСега има и друг момент. Не най-високите мъже и жени са най-добри в леглото. Колкото си по-висок толкова по-зле координираш в танц, в секс в много работи …
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не знам за секс, ама жените си харесват високи мъже. Мен често са ме рязали затова, че не съм по-висок.
А в случаят казвам, че са високи,щото жените по-принцип харесват високи мъже. Ама пак са самотни.
И какво като е пасивен един мъж при положение, че изглежда добре и би бил прекрасен съпруг и баща?Дъщерите ми искам да се омъжат за точно такива мъже.Ама надали.
Пасивният мъж ще е просто още една тежест на врата на жената. За какво? Не пожелавай пасивни мъже на дъщерите си.
- 1 like
Коментар
-
А, ясно, липса на активност. Ами да ти кажа, няма по-непривлекателно нещо от пасивен мъж. Най-привлекателен е мъжът, който прави неща, да речем поправи нещо. Няма как ди им се помогне.
Сега има и друг момент. Не най-високите мъже и жени са най-добри в леглото. Колкото си по-висок толкова по-зле координираш в танц, в секс в много работи …
А в случаят казвам, че са високи,щото жените по-принцип харесват високи мъже. Ама пак са самотни.
И какво като е пасивен един мъж при положение, че изглежда добре и би бил прекрасен съпруг и баща?Дъщерите ми искам да се омъжат за точно такива мъже.Ама надали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами и на външен вид не изглеждат зле.Двама са високи, със стабилни професии.Но явно им липсва настойчивост и чакат жените да направят първата стъпка.
И тук идва големият въпрос защо жените като видят свестен мъж,но по-скромен, не правят те първите стъпки към сближаване?И то нещо елементарно-да ги поканят на кафе.
Сега има и друг момент. Не най-високите мъже и жени са най-добри в леглото. Колкото си по-висок толкова по-зле координираш в танц, в секс в много работи …
- 2 Харесвания
Коментар
-
Как да дам мнение без да съм ги видяла обаче … тук съм пас.
И тук идва големият въпрос защо жените като видят свестен мъж,но по-скромен, не правят те първите стъпки към сближаване?И то нещо елементарно-да ги поканят на кафе.
Умът ми не го побира защо жените като харесват някой мъж си мълчат?На мен ми се случи подобно нещо на сватбата на сестра ми.Тогава бях ерген и поканих на блус кумата й.А те бяха много близки, съученички бяха и тя редовно идваше вкъщи. Така че много пъти ме е виждала.И като танцувахме тя ми вика:"Какво чака та толкова години не ме покани?".И аз се стъписах,значи ме е харесвала ,но не го е показала,а аз се боях да я свалям,щото беше близка на сестра ми.Но естествено ако ми беше показала,че ме харесва,щях да реагирам.А със сигурност и аз я харесвах.Last edited by mirodes; 28.10.2022, 12:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеА пък братовчед ми дори е готов да прави бебета на ромка. "Че какво им е!" - казва той.
И постоянно ми говори, както трябвало да имаме деца на 10-15 г, за бременности, за надуване на коремчета, за задомяване. Чак почна да ми се гади от тези приказки. Че колите му правели разходи колкото да издържа жена и дете. Че вече не е млад (на 37г) и едва ли щяло да стане.
Според неговите думи по провинцията имало една категория неучили жени - седят си на село, нито работят, издържат ги старите, а те били като малоумни, неинициативни, сами щели да умрат от град.
А леля ми иска той да постъпи в севлиевските заводи. Там да намери някое добро момиче, което да изповядва провинциалните ценности, свързани с еснафство икономии. И да е домакиня.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеА пък братовчед ми дори е готов да прави бебета на ромка. "Че какво им е!" - казва той.
И постоянно ми говори, както трябвало да имаме деца на 10-15 г, за бременности, за надуване на коремчета, за задомяване. Чак почна да ми се гади от тези приказки. Че колите му правели разходи колкото да издържа жена и дете. Че вече не е млад (на 37г) и едва ли щяло да стане.
Според неговите думи по провинцията имало една категория неучили жени - седят си на село, нито работят, издържат ги старите, а те били като малоумни, неинициативни, сами щели да умрат от град.
А леля ми иска той да постъпи в севлиевските заводи. Там да намери някое добро момиче, което да изповядва провинциалните ценности, свързани с еснафство икономии. И да е домакиня.
да се зарадва лелята.
- 1 like
Коментар
Коментар