IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Няма значение, все още се представям във всички дисциплини.
    Фокстрот? Танго?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

в коя сфера ще представиш доказателства
      хоризонтални или вертикални танци
      Няма значение, все още се представям във всички дисциплини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Неопитни жени са те рязали. Трябва да има баланс между визия и други качества.

Пасивният мъж ще е просто още една тежест на врата на жената. За какво? Не пожелавай пасивни мъже на дъщерите си.
        И защо да е тежест?Единият спести пари и си купи собствено жилище, другият основно ремонтира наследствена къща. И двамата са държавни служители с добри за провинцията доходи. Третият пък е земеделец и прави доста пари.Напротив-много по-вероятно е някой плейбой тип Благо Георгиев да се увисне на врата на жената да го издържа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
          Дайте да уточним, какво визирате под висок мъж. Сантиметри
          Над 180.

Коментар

Определено оспорвам и съм готов съм да докажа противното.
            в коя сфера ще представиш доказателства
            хоризонтални или вертикални танци
            препоръка е

Коментар

• Дайте да уточним, какво визирате под висок мъж. Сантиметри

Коментар

А има и изключения

Коментар

Сега има и друг момент. Не най-високите мъже и жени са най-добри в леглото. Колкото си по-висок толкова по-зле координираш в танц, в секс в много работи …

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не знам за секс, ама жените си харесват високи мъже. Мен често са ме рязали затова, че не съм по-висок.
                    А в случаят казвам, че са високи,щото жените по-принцип харесват високи мъже. Ама пак са самотни.
                    И какво като е пасивен един мъж при положение, че изглежда добре и би бил прекрасен съпруг и баща?Дъщерите ми искам да се омъжат за точно такива мъже.Ама надали.
                    Неопитни жени са те рязали. Трябва да има баланс между визия и други качества.

Пасивният мъж ще е просто още една тежест на врата на жената. За какво? Не пожелавай пасивни мъже на дъщерите си.

Коментар

А, ясно, липса на активност. Ами да ти кажа, няма по-непривлекателно нещо от пасивен мъж. Най-привлекателен е мъжът, който прави неща, да речем поправи нещо. Няма как ди им се помогне.

Сега има и друг момент. Не най-високите мъже и жени са най-добри в леглото. Колкото си по-висок толкова по-зле координираш в танц, в секс в много работи …
                      Не знам за секс, ама жените си харесват високи мъже. Мен често са ме рязали затова, че не съм по-висок.
                      А в случаят казвам, че са високи,щото жените по-принцип харесват високи мъже. Ама пак са самотни.
                      И какво като е пасивен един мъж при положение, че изглежда добре и би бил прекрасен съпруг и баща?Дъщерите ми искам да се омъжат за точно такива мъже.Ама надали.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами и на външен вид не изглеждат зле.Двама са високи, със стабилни професии.Но явно им липсва настойчивост и чакат жените да направят първата стъпка.
                        И тук идва големият въпрос защо жените като видят свестен мъж,но по-скромен, не правят те първите стъпки към сближаване?И то нещо елементарно-да ги поканят на кафе.
                        А, ясно, липса на активност. Ами да ти кажа, няма по-непривлекателно нещо от пасивен мъж. Най-привлекателен е мъжът, който прави неща, да речем поправи нещо. Няма как ди им се помогне.

Коментар

• Защо ни изчезна диагога с Миро? Много странно, моят уред ли не визуализира добре. Сега го виждам, но преди не.

Коментар

Как да дам мнение без да съм ги видяла обаче … тук съм пас.
                            Ами и на външен вид не изглеждат зле.Двама са високи, със стабилни професии.Но явно им липсва настойчивост и чакат жените да направят първата стъпка.
                            И тук идва големият въпрос защо жените като видят свестен мъж,но по-скромен, не правят те първите стъпки към сближаване?И то нещо елементарно-да ги поканят на кафе.
                            Умът ми не го побира защо жените като харесват някой мъж си мълчат?На мен ми се случи подобно нещо на сватбата на сестра ми.Тогава бях ерген и поканих на блус кумата й.А те бяха много близки, съученички бяха и тя редовно идваше вкъщи. Така че много пъти ме е виждала.И като танцувахме тя ми вика:"Какво чака та толкова години не ме покани?".И аз се стъписах,значи ме е харесвала ,но не го е показала,а аз се боях да я свалям,щото беше близка на сестра ми.Но естествено ако ми беше показала,че ме харесва,щях да реагирам.А със сигурност и аз я харесвах.
                            Last edited by mirodes; 28.10.2022, 12:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                              А пък братовчед ми дори е готов да прави бебета на ромка. "Че какво им е!" - казва той.

И постоянно ми говори, както трябвало да имаме деца на 10-15 г, за бременности, за надуване на коремчета, за задомяване. Чак почна да ми се гади от тези приказки. Че колите му правели разходи колкото да издържа жена и дете. Че вече не е млад (на 37г) и едва ли щяло да стане.

Според неговите думи по провинцията имало една категория неучили жени - седят си на село, нито работят, издържат ги старите, а те били като малоумни, неинициативни, сами щели да умрат от град.

А леля ми иска той да постъпи в севлиевските заводи. Там да намери някое добро момиче, което да изповядва провинциалните ценности, свързани с еснафство икономии. И да е домакиня.

ще направиш ли втори опит с момичето
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                                А пък братовчед ми дори е готов да прави бебета на ромка. "Че какво им е!" - казва той.

И постоянно ми говори, както трябвало да имаме деца на 10-15 г, за бременности, за надуване на коремчета, за задомяване. Чак почна да ми се гади от тези приказки. Че колите му правели разходи колкото да издържа жена и дете. Че вече не е млад (на 37г) и едва ли щяло да стане.

Според неговите думи по провинцията имало една категория неучили жени - седят си на село, нито работят, издържат ги старите, а те били като малоумни, неинициативни, сами щели да умрат от град.

А леля ми иска той да постъпи в севлиевските заводи. Там да намери някое добро момиче, което да изповядва провинциалните ценности, свързани с еснафство икономии. И да е домакиня.

А дано да се зарадва лелята.

Коментар

Working...
                                X