Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНе се познаваме достатъчно за да отхвърля или потвърдя, но резултата ми изглежда по-скоро недостоверен.Да те питам Дон Скорпион според теб какъв тип е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеТова нумерология или астрология е?Да кажем, че е психометрия. Но и това не
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНе се познаваме достатъчно за да отхвърля или потвърдя, но резултата ми иглежда по-скоро недостоверен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеLogistician ISTJ-ALast edited by Ender; 28.10.2022, 22:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не ти правя намек за нищо.
Иначе сте прави, че един мъж не бива да се стиска......като е на среща с хубава или добра жена,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Можеш да ги намериш на ЛС
Благодаря
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Зависи от дамата. За стегната фигура - мога да се съглася. Липсата на самоувереност мога да я преглътна ..., щото при мен е в излишък. Ама да класирам модните дрешки пред една хубава визия - очи, усмивка, глас ... Никога!!!
Наздраве!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ти може и да си рекла, ама реалността е доста различна.Мъжкото облекло е много важно за жените.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеПърво-как се отнася това към поста,който ти написах?
Второ-да, без приятелка съм.Жената няма да одобри,но по-важното е, че аз не си падам по такива изпълнения.
Айде наздраве на всички.
Иначе сте прави, че един мъж не бива да се стиска......като е на среща с хубава или добра жена,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНо нали и ти си без приятелка, пич?
Второ-да, без приятелка съм.Жената няма да одобри,но по-важното е, че аз не си падам по такива изпълнения.
Айде наздраве на всички.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Брат Пит блондин. Мани, бегай!
Рекох, че и на жените им харесват хубавите мъже, а не някой блатен кикимор, пази Боже, облечен с Версаче и Долче и Габана.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е тук не коментираме мъже с визия Брад Пит.Ясно е че ако изглеждаш така ще привличаш женското внимание.
Рекох, че и на жените им харесват хубавите мъже, а не някой блатен кикимор, пази Боже, облечен с Версаче и Долче и Габана.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар