If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А сега моля, кажи ми няколко участника, които са с профил като моя. Моля!
Твоя профил не е сред най-разпространените в този форум, макар да съставлява 12% от човешката популация и 17% от по-нежната ѝ половина. Аз поне не не се сещам на прима виста за друг участник във форума. Отдавам го на факта, че не сте особенно решителни в инвестиционните намерения.
Съществуват различни теории по въпроса, но нямаме консенсус относно генезиса на типа. Това, което е сигурно обаче е, че той се формира до 7-мата година от човешкото развитие и не се променя в рамките на останалия ни живот.
Браво Ендер, картотекирал си доста мозъци
А сега моля, кажи ми няколко участника, които са с профил като моя. Моля!
Аз съм установила един такъв, който мисли и действа почти като мен (макар и в друга област)... и се оказа, че е роден на същата дата като мен... Безценна находка!!!
Интерсно ми е да си пообщувам и с други подобни виртуализирани естествени интелекти
Мен ме определиха като тип ESTP, extraverted-човек,който обича да комуникира с другите хора, sensing-човек, който се фокусира върху фактите и детайлите,вместо върху идеите и концепциите, thinking-човек,който взема решения въз основа на логиката, а не на чувствата и perceiving-човек,който предпочита спонтанните решения и се ориентира в ситуацията, вместо да има дългосрочно планиране.
Напълно си отговарям на този тип. Енергичен човек, който взема бързи решения в критични ситуации.
Ендер-а, ще потвърди със сигурност дали типа е по рождение, или се очертава впоследствие в зависимост от средата на индивида.
Съществуват различни теории по въпроса, но нямаме консенсус относно генезиса на типа. Това, което е сигурно обаче е, че той се формира до 7-мата година от човешкото развитие и не се променя в рамките на останалия ни живот. И за да не сме съвсем офтопик, ще спомена, че различните типове влизат в различни взаимоотношения помежду си, така че съществуват по-благоприятни комбинации за чифтосване между двата /или колкото там са/ пола.
Ами един от 16те типа е. Мен ме изкара такъв. В интерес на истината в доста отношения е точно попадение. Ендер-а, ще потвърди със сигурност дали типа е по рождение, или се очертава впоследствие в зависимост от средата на индивида.
Ааааа онези са майстори аз само ги чета с уважение там с графиките дето един я постнал, а пък другия въобще не я разбрал, пък после се извинил абе там … тече щур купон на японски свещи и всички са милиардери
Само аз съм кандидат милиардер там. Ама не се сдържах да ударя едно късо от върха на Сипито
Разбирам. Мога да ви уверя, че това, което правите тук е по-научно от онова, което правят колегите в темата NYSE. Там направо хвърлят боб.
Ааааа онези са майстори аз само ги чета с уважение там с графиките дето един я постнал, а пък другия въобще не я разбрал, пък после се извинил абе там … тече щур купон на японски свещи и всички са милиардери
Коментар