IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
    А сега моля, кажи ми няколко участника, които са с профил като моя. Моля!
    Твоя профил не е сред най-разпространените в този форум, макар да съставлява 12% от човешката популация и 17% от по-нежната ѝ половина. Аз поне не не се сещам на прима виста за друг участник във форума. Отдавам го на факта, че не сте особенно решителни в инвестиционните намерения.
    Last edited by Ender; 29.10.2022, 15:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      Съществуват различни теории по въпроса, но нямаме консенсус относно генезиса на типа. Това, което е сигурно обаче е, че той се формира до 7-мата година от човешкото развитие и не се променя в рамките на останалия ни живот.
      Браво Ендер, картотекирал си доста мозъци

А сега моля, кажи ми няколко участника, които са с профил като моя. Моля!

Аз съм установила един такъв, който мисли и действа почти като мен (макар и в друга област)... и се оказа, че е роден на същата дата като мен... Безценна находка!!!

Интерсно ми е да си пообщувам и с други подобни виртуализирани естествени интелекти

Коментар

• Мен ме определиха като тип ESTP, extraverted-човек,който обича да комуникира с другите хора, sensing-човек, който се фокусира върху фактите и детайлите,вместо върху идеите и концепциите, thinking-човек,който взема решения въз основа на логиката, а не на чувствата и perceiving-човек,който предпочита спонтанните решения и се ориентира в ситуацията, вместо да има дългосрочно планиране.
        Напълно си отговарям на този тип. Енергичен човек, който взема бързи решения в критични ситуации.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          дайте ги, бре тия типове и аз да се ориентирам в обстановката
          И аз съм от пропусналите тази емоция

Коментар

• дайте ги, бре тия типове и аз да се ориентирам в обстановката
            препоръка е

Коментар

• архитект или строител ме изкарва по спомен
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Click image for larger version

Name:	jena.jpg
Views:	1
Size:	46.2 КБ
ID:	3983367
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                  Ендер-а, ще потвърди със сигурност дали типа е по рождение, или се очертава впоследствие в зависимост от средата на индивида.
                  Съществуват различни теории по въпроса, но нямаме консенсус относно генезиса на типа. Това, което е сигурно обаче е, че той се формира до 7-мата година от човешкото развитие и не се променя в рамките на останалия ни живот. И за да не сме съвсем офтопик, ще спомена, че различните типове влизат в различни взаимоотношения помежду си, така че съществуват по-благоприятни комбинации за чифтосване между двата /или колкото там са/ пола.

Коментар

Само аз съм кандидат милиардер там. Ама не се сдържах да ударя едно късо от върха на Сипито
                    Видяхме … “опъването” … успех … и лека нощ от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Кои са артистите?
                      Ами един от 16те типа е. Мен ме изкара такъв. В интерес на истината в доста отношения е точно попадение. Ендер-а, ще потвърди със сигурност дали типа е по рождение, или се очертава впоследствие в зависимост от средата на индивида.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ааааа онези са майстори аз само ги чета с уважение там с графиките дето един я постнал, а пък другия въобще не я разбрал, пък после се извинил абе там … тече щур купон на японски свещи и всички са милиардери
                        Само аз съм кандидат милиардер там. Ама не се сдържах да ударя едно късо от върха на Сипито

Коментар

Я да сверим за артистите дали ще познаят зодиака. Въпреки, че изглежда лесно за познаване.
                          Кои са артистите?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
                            Разбирам. Мога да ви уверя, че това, което правите тук е по-научно от онова, което правят колегите в темата NYSE. Там направо хвърлят боб.
                            Ааааа онези са майстори аз само ги чета с уважение там с графиките дето един я постнал, а пък другия въобще не я разбрал, пък после се извинил абе там … тече щур купон на японски свещи и всички са милиардери
                            Last edited by Arana; 28.10.2022, 23:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                              Вероятно, древните авестийци и зороастрийците са пионерите в областта на типологията (и астрологията в частност).
                              Халдейците също.

Коментар

• Разбирам. Мога да ви уверя, че това, което правите тук е по-научно от онова, което правят колегите в темата NYSE. Там направо хвърлят боб.

Коментар

Working...
                                X