Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кака, да не те застигне и теб някое проклятие
Не съм молил жените, просто им предложих настоятелно и сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Никакви шансове нямаш. От такива като теб жените бягат и не се обръщат. Казвам ти, без да влагам и грам обида в думите си.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Коментирали сме го назад в темата. На Евго не му се дават пари.
Имам шанс, просто не търся както трябва. Имаше и пандемия.
Откакто проклех Чаената чаша, която ми се подиграваше, вече не пише тук,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Коментирали сме го назад в темата. На Евго не му се дават пари.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
защото още има шанс да стане по нормалния начин, нито съм куц, нито съкатПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 6 Харесвания
Коментар
-
А бе, човек! Щом си финансово осигурен, защо те си осигуриш сурогатна майка. В част от бившите републики на СССР това е законно.
Наемаш си адвокат, плащаш си и след около година се оборудваш с наследник.
- 7 Харесвания
Коментар
-
А бе, човек! Щом си финансово осигурен, защо те си осигуриш сурогатна майка. В част от бившите републики на СССР това е законно.
Вярно, после ще трябва сам да се грижиш за него или нея, но това едва ли ще ти създава грижи. Като те чета, бая инерция си набрал.
- 1 like
Коментар
-
Сложих по един лайк на последните 3 поста.
Яне. самите жени днес не искат да раждат на 25 г.
Тази година се молих на 3 жени, на 39-42 г. да им направя бебе и да го гледаме и да го осигуря.
Нито една не се съгласи. И не са мадами, много мъже с голямо его няма да искат да спят с тях. И са почти безнадежден случай като се има предвид, че мъжът иска младичко и готина.
Дори бях предложил правенето да не е по естествен път, предвид напредналата възраст на някой от тях.
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сложих по един лайк на последните 3 поста.
Яне. самите жени днес не искат да раждат на 25 г.
Тази година се молих на 3 жени, на 39-42 г. да им направя бебе и да го гледаме и да го осигуря.
Нито една не се съгласи. И не са мадами, много мъже с голямо его няма да искат да спят с тях. И са почти безнадежден случай като се има предвид, че мъжът иска младичко и готина.
Дори бях предложил правенето да не е по естествен път, предвид напредналата възраст на някой от тях.
Вярно, после ще трябва сам да се грижиш за него или нея, но това едва ли ще ти създава грижи. Като те чета, бая инерция си набрал.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Войводо, няма да се плашиш за бат Цецко. Фолиевата киселина прави чудесаИначе си прав. Но има и друго. Който е сменял памперси на 20 - 25, пак ще сменя на 45. Децата нямат милост към "младите" баби и дядовци. Който сменя памперси на 45, ще сменя после само своите
Едно време са правили много деца. И са ги почвали от рано. И аз съм 1/4 войвода. Дядо ми е от Сандански. Повечето му братя и сестри са умрели още докато е бил малко дете. Болести, глад, мизерия и войни. Но той е бил корав и късметлия. И ето днес си има правнуци. Няколко канадчета и ирландчета. Другата братовчедка, която има неблагоразумието да не замине като мен, още няма деца. Братовчедите от другия ми дядо, обаче се размножиха тук. После се изпоразведоха. На тях баща им обаче е мазна номенклатура от прехода. Смениха се сто правителства, а той все си е на служба. Само сменя агенции и ведомства, но все оцелява. Построи къщи на братовчедите в Бояна. Още бяха на по 20 пикльовци. Бързо се ожениха. Нищо смислено не работят и до днес. Каквото и да са хващали не им е стигало да се изхранят. Номенклатурата ги изхранва и до днес. И двамата имат глоби за кражба на ток в къщите си в Бояна. Ако не ми бяха кръвни роднини щях да напиша... Какво да си кривя душата - боклуци. Децата им иначе са готини. То всички деца са години
Аз не мога да разбера защо трябва да емигрираш за да имаш деца. Та ти имаш по-висок стандарт на живот от сестра ти в Канада, очевидно парите не са проблема. А това с номенклатурните боклуци също не е нещо ново или типично българско, много често наследниците на бързо забогатяли мошеници профукват всичко. То да можеш да ги възпиташ и да надградят след тебе си е по-важната част, то иначе и Манго може да прави деца.
- 1 like
Коментар
-
Днес светът вече е с 8 милиарда жители. И все по-малък става процента на бялата раса.В нито една държава коефициентът на плодовитост сред белите европейци и потомците им по света не е над 2,1 колкото е необходимо, за да се увеличава населението. Така че всички европейски народи намаляват,а най-бързо намаляват българите. На печелившите честито.Бъдещето е на Бонго от Конго и Ахмед от Афганистан.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Пич, не си прави илюзии. Едно е пето дете на 40 и кусур, съвсем друго първо. Ако въобще все още имате някакъв шанс, можете отсега да спрете да се пазите. Много малка е вероятността да забременее, евентуално след години, така че не виждам какво има да го мислите. Или си въобразявате че на 50 е като да си на 30? Не забравяй че едно е да имаш тийн на 45, съвсем друго на 65.Иначе си прав. Но има и друго. Който е сменял памперси на 20 - 25, пак ще сменя на 45. Децата нямат милост към "младите" баби и дядовци. Който сменя памперси на 45, ще сменя после само своите
Едно време са правили много деца. И са ги почвали от рано. И аз съм 1/4 войвода. Дядо ми е от Сандански. Повечето му братя и сестри са умрели още докато е бил малко дете. Болести, глад, мизерия и войни. Но той е бил корав и късметлия. И ето днес си има правнуци. Няколко канадчета и ирландчета. Другата братовчедка, която има неблагоразумието да не замине като мен, още няма деца. Братовчедите от другия ми дядо, обаче се размножиха тук. После се изпоразведоха. На тях баща им обаче е мазна номенклатура от прехода. Смениха се сто правителства, а той все си е на служба. Само сменя агенции и ведомства, но все оцелява. Построи къщи на братовчедите в Бояна. Още бяха на по 20 пикльовци. Бързо се ожениха. Нищо смислено не работят и до днес. Каквото и да са хващали не им е стигало да се изхранят. Номенклатурата ги изхранва и до днес. И двамата имат глоби за кражба на ток в къщите си в Бояна. Ако не ми бяха кръвни роднини щях да напиша... Какво да си кривя душата - боклуци. Децата им иначе са готини. То всички деца са години
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеЕто, че никога не е късно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Усещам на къде биеш ама в моята история няма грам измислица пък било и художествена.препоръка е
Коментар
Коментар